Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:53:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I kuca (prva)  (Pročitano 68261 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Diplomat, ma okači kartu u Indeks natalnih karata(top tema) pa reci šta te interesuje  Smile Smile

Lav na vrhu prve kuće daje velike organizatore. Velika potreba za dominacijom. Sudbinu držiš u svojim rukama. Jaka volja i snaga. Cilj opravdava sredstva. Pozbate ličnosti i autoriteti u nečemu.

A i Sny je napisala jednu zanimljivost u temi Budjenje o vama sa  Ascedentom-podznakom u Lavu: čim ustanete prvo što uradite je sredjivanje, tuširanje, ''miriše mi dan na Pako Raban''  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 01. Dec 2006, 02:10:52 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry 
Na sajtu sa wow programom, sunce je u drugoj kući...
Ja znam za suprotno, koristio sam drugi software !
07.09.1985.
Belgrade 03.45
Kome sada da verujem, mislim da sam u zabludi  Smile
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja prva pocilje u lavu al zahvata i devicu!sunce mi je onda vladar zar ne?sunce mi je u jarcu u 6 kuci ipravi dobre aspekte sa jupiterom ,saturnom ,severnim cvorom i chironom i pravi kvadrat sa plutonom!e sad nije mi jasno da li to sunce predstavlja mene ?i da li znaci nesto sto mi je druga polovina prve kuce u devici??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
da ti si predstavljena Suncem u Jarcu u 6.polju,e sad znacenje ce ti neko drugi obrazloziti  Smile
a posto ti se prva kuca nastavlja na Devicu to znaci da ti je Merkur suvladar pa baci oko i na njegove aspekte..
toliko od mene  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala!nisam znala da je ovako komplikovano Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
moja prva pocilje u lavu al zahvata i devicu!sunce mi je onda vladar zar ne?sunce mi je u jarcu u 6 kuci ipravi dobre aspekte sa jupiterom ,saturnom ,severnim cvorom i chironom i pravi kvadrat sa plutonom!e sad nije mi jasno da li to sunce predstavlja mene ?i da li znaci nesto sto mi je druga polovina prve kuce u devici??
Znači to, da ćeš kada ti po primarnim direkcijama Asc. pređe u djevicu postati zanovijetalo opterećeno svakom sitnicom koja bi se mogla popraviti kod drugih...i da postat ćeč nemoguća "čistunica" kojoj se ljudsko tijelo bezmalo gadi...ako ne to onda smo dobili još jednog zaljubljenika u sitnice na mentalnoj ravni i pažljivog slušača tuđih problema bez empatije...Da mi je znati zašto ovako mislim ?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
a kad ce to biti?mislim to da mi asc predje u devicu?da li onda posmatram i merkur i aspekte koje on pravi??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Znači to, da ćeš kada ti po primarnim direkcijama Asc. pređe u djevicu postati zanovijetalo opterećeno svakom sitnicom koja bi se mogla popraviti kod drugih...i da postat ćeč nemoguća "čistunica" kojoj se ljudsko tijelo bezmalo gadi...ako ne to onda smo dobili još jednog zaljubljenika u sitnice na mentalnoj ravni i pažljivog slušača tuđih problema bez empatije...Da mi je znati zašto ovako mislim ?!?

pretera ga.. Smile

a kad ce to biti?mislim to da mi asc predje u devicu?da li onda posmatram i merkur i aspekte koje on pravi??

da,pogledaj i Merkura,a kad ce to biti zavisi od tvojih godina i na kom ti je stepenu asc.najbolji nacin da proveris jeste da odes na svima vec poznati www.astro.com\xA0 kad ubacis podatke izaberi Extended Chart Selection i na mestu gde ti pise Natal Chart Wheel klikni i izaberi Progressed chart  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
Na sajtu sa wow programom, sunce je u drugoj kući...
Ja znam za suprotno, koristio sam drugi software !
07.09.1985.
Belgrade 03.45
Kome sada da verujem, mislim da sam u zabludi  Smile

Veruj meni  :sherlock: Smile
Jakoristim astrolog32 (izgooglaj ga, besplatan je) i odličan je program! Po njemu ti je Sunce na 14 stepenu Device u drugoj kući (proveri vremensku zonu!! Trena da bude - 1 ili CET oznaka )

Na sajtu http://www.astro.com sam takodje proverila Sunce ti je u drugoj kući na 14 stepenu Device

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve je otrov i nista nije otrov

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 176
Zastava Rotterdam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
asc mi je na 3 stepenu ribe a vladar riba neptun odlazi u 11. kucu na 8. stepen jarca i u egzaktnom je trigonu sa mesecom u 2. kuci u biku. Suvladar 1 kuce me je mars koji je takodje u 1 kuci u ribama.
Asc mi je u trigonu sa plutonom koji je u 8. kuci u skorpiji. Da li ovaj aspekt utice na pojavu osobe?Pre svega na igled i
utisak?
Koliko sam shvatila mars je oslabljen u ribama ali da li zbog ovna kojim se nastavlja 1 kuca dobija na snazi kao suvladar ?
Ovaj trigon daje sklonost ka umetnosti?? Smile
Hvala u napred na odgovoru. Smile

A zasto meni niko nece da odgovori___ Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Dec 2006, 23:36:03 od tatjanaa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 03:53:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.