Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:46:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: I kuca (prva)  (Pročitano 68249 puta)
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry 
 Sada sam razuverio i program i neke osobe  Smile
 Mislim da je Sunce u II kući dostojno moje ličnosti...
 Uostalom tome forum i služi...
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Svi bi mi bolje kada bi mogli...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 132
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro da vidimo ovu prvu kuću...
 House 1 28* Leo 01
 Mars 28* Leo 08'
 Merkur 00* Virgo 31'
 Sun 14* Virgo 26'
 Thanks astro fans...

Uffff...ajd da te upoznam sa svojom bivšom, Asc. vam je na istom stepenu a tu joj je i SA, pa ako se vas dvoje ne poubijate onda astrologija fakat nije za ništa... Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2006, 12:53:46 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Ja nisam kapetan ladje ja sam kapetan Ledjo

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 106
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Da rezimiramo prva kuca predstavlja nas izgled,onako kako bi voleli da nas ljudi gledaju.Negde sam cuo da je nadimak takodje vezan za prvu kucu.Evo i ja sam kao Diplomata Devica sa podznakom u Lavu.Meni je Ascedent na 5 stepenu bas onom kojim vlada Lav pa izgleda i nije cudo sto me zovu Vojvoda.Sama prva kuca mi iskljucivo zahvata znak Lava,sto bih rekao uska mi je,pa me zanima ima li to neko posebno znacenje?Po placidusu nemam planeta,a po Kochu tu mi upada Venera na 25:27RxLeo.Inace ja sam privrzeniji placidusu,mada ne znam ni sam sta je istina,jer mi po placidusu vladar Sunce je u trecoj,a po Kochu u drugoj,odnosno na samom kraju druge.Opisu moje licnosti vise lezi Sunce u trecoj.Pored toga u prvoj kuci imam Juno na 14 stepeni pa ako neko nesto zna o tome.Istina je da volim da budem u centru paznje,da imam publiku.Takodje volim da primim aplauze za svoje teatralno ponasanje.Sam pogled mi je nekako maciji a kosa kad je duza podseca na grivu.Volim ljude koji su uspesni i poznati.Zbog Venere u Lavu,zene Lavice su neresiva enigma,a muskarci Lavovi cesto su bili jedini koji su mogli da dominiraju nada mnom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 256
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vrh moje prve kuce je u Devici i po Placidusu malim delom u Vagi. Ovu Devicu mi u prvoj kuci (hvala bogu Wink)  malo greju Sunce i Mars, i zaista, kad nesto naumim to i ostvarim, cak nekad imam i preambiciozne planove, ali opet, sve dodje na svoje i ja budem zadovoljna. Na mene jedino mogu da imaju uticaju ljudi koji su jaki autoriteti, ne mora da znaci - strogi, ali jaki i ozbiljni i pre svega uspesni. Procitala sam da se za svaki vid saradnje, tj. ko nam odgovara, gleda prva kuca, jer je to ipak nase ophodjenje. Drugi me zbog Sunca i Marsa ocenjuju i kao arogantnu osobu, sto naravno nema veze sa vezom, ali sta mogu, zvezde su zvezde  Smile
U prvoj mi je i Juno na 4. stepenu, cula sam da on predstavlja naseg idealnog bracnog partnera, srodnu dusu, ali ne znam sta bi moglo da znaci ako je u prvoj kuci. Doduse, Juno je u Vagi, a ona mi je vrh 2. i 9. polja tako da ga mozda upoznam na fakultetu  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

a person who deals tactfully with others

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 384
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
BlackBerry 
 Hteo bih da poručim Vojvodi i Lani da sam oduševljen napisanim...
Samo ljudi slični nama mogu to da razumeju...
To je ono što nas održava...
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 13:35:14 od Diplomat »
IP sačuvana
social share
Diplomacy is the art and practice of conducting negotiations between representatives of groups or states...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 157
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
Je l' mozete da pogodite kako ja izgledam. Postavio sam kartu na onoj temi. Ako se ne varam imam Plutona na 4st.50min i ne znam sta jos. Pogledajte...
IP sačuvana
social share
Iskustvo je najbolja škola, samo je školarina vrlo skupa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the only one who could ever reach me...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
jel moze neko da mi objasni shta znachi kad vam se neka osoba nalazi u prvoj kuci???  Smile
IP sačuvana
social share
J'aime marcher sous la pluie parce que personne ne sait que je pleure…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
jel moze neko da mi objasni shta znachi kad vam se neka osoba nalazi u prvoj kuci???  Smile

Pojasni
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

the only one who could ever reach me...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 25
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson t610
jel moze neko da mi objasni shta znachi kad vam se neka osoba nalazi u prvoj kuci??? Smile

Pojasni

...pa astrolog mi je bio rekao da mi se jedna osoba nalazi u prvoj kuci...ne znam kako vishe da pojasnim...ta osoba je bivshi dechno sa kojim sam raskinula i ona je prichala o nekoj nashoj "zajednishkoj buducnosti"...shta god...tako neshto... Smile
IP sačuvana
social share
J'aime marcher sous la pluie parce que personne ne sait que je pleure…
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9

Prva kuca se odnosi na natusov spoljasnji i unutrasnji izgled,konstituciju,vitalnost,
karakter,temperament,moralne i intelektualne sklonosti,ponasanje,manire.

Djelovi tijela koji su podredjeni kuci su:glava i lice.

Prva kuca opisuje kako nas drugi dozivljavaju(Npr,ako je nekome Jarac podznak,to znaci da je taj znak u prvoj kuci,i da ga okolina dozivljava kao hladnu,uspjesnu osobu,konzervativnu)
Otprilike tako nekako Smile

Planeta koja vlada I kucom, tj. planeta koja vlada znakom u kome se ona nalazi je i vladalac horoskopa.
Npr,ako je prva kuca u Jarcu,Jarcem vlada Saturn, toj osobi je  vladalac horoskopa Saturn.

Pa sad gledamo gdje je ta planeta otisla u koju kucu,jer gdje nam ode vladar,tamo se najvise dajemo Smile

Ako vladar vrha  prve kuce,odnosno Ascendent,ode u drugu kucu,tezimo novcu,ako ode u devetu tezimo ucenju i putovanju...

Tako da ne znam jesi li bila kod pravog astrologa  Smile

Okači kartu u Indeks natalnih karata ili mi pošalji podatke na p.p.(datum, mesto i tačno vreme rodjenja)...pa da vidimo šta se to nalazi u tvojoj I kućici
« Poslednja izmena: 06. Jan 2007, 19:11:34 od Makishon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 11:46:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.