Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Magic pitanja i odgovori  (Pročitano 62645 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 259
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson w550
Vip je danas prvi u regionu lansirao konkurs za razvoj aplikacija za Android platformu pod nazivom ,,Vip Android izazov”. Cilj takmičenja je prepoznavanje i pružanje podrške talentovanim lokalnim programerima. Autori odabranih 14 aplikacija će osvojiti vredne nagrade iz ukupnog fonda od 20.000 evra, dok će najbolja biti nagrađena novčanim iznosom od 10.000 evra.

http://android.vipmobile.rs/

IP sačuvana
social share
Da je kupus dobar zec bi imao 100 kila.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Nisam... trebalo mi je nesto sto sigurno radi, kako god, tako da nisam previse eksperimentisao na samom pocetku...

To mi je bilo bitno da znam jer nisam znala da li mogu da instaliram NDrive navigaciju bez rootovanja.
Hvala na odgovoru Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple iPhone
Sljaka NDrive bez rootovanja bez ikakvih problema Wink
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 4
Telefon ima multitasking. Mozda ne konvencionalan nacin na koji to ima Windows, ali multitasking sistemskih aplikacija postoji i radi savrseno. Sto je mnogo srecnije resenje nego kada otvoris task manager u Magicu i vidis da ti telefon radi sporo jer sve sto si otvorio prethodnih X dana.
Multitasking jeste nedostatak na iPhone jer recimo ne mozes da koristis neki IM messenger u pozadini dok radis nesto drugo, dok android ne radi tako, i ne moze da ti se desi da imas usporen telefon jer on sam gasi aplikacije koje se ne koriste kada mu treba memorije. Ne znam sta je bolje da li da ih gasi sam ili da ih gasis rucno, ali nedostatak multitaskinga jeste nedostatak.

Citat
Od WM je svakako bolji, ali to nije zato sto je Android dobar, vec zato sto je WM los i pregazen.
WM je losiji samo sto se tice UI-a, nije finger friendly "out of the box", ipak to moze da se sredi i da se prilagodi radu sa prstima bez stilus-a. Ali zato WM ima najvise kvalitetnih aplikacija, na primer samo za navigaciju nijedan drugi OS za mobilne nema ono sto ima WM, i sve sto novo izadje prvo izadje za WM. iPhone ima najlepsi i dosta jednostavan OS za upotrebu mada poneka resenja su i dalje iritantna kao sto je na primer odradjena sinhronizacija sa PC-jem, i rad sa fajlovima.
Android je dobar OS ali ako ostavimo nedostatak aplikacija sa strane, takodje nems taj "Wow!" utisak kao kada koristis iPhone ili WM sa recimo novom manilom ili spb-om, uradili su nov OS ali su mogli bar malo vise da vode racuna o dizajnu, nije los ali nije ni nesto posebno...
iPhone i meni se svidja dosta ali ne moze da se kaze da je najbolji jer svi imaju mana.
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 18:00:17 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
HTC Bravo
sa svim manama i prednostima, uspeo sam da napravim da mi je cela kancelarija na telefonu i da to osim sto postoji, zaista i radi dobro...
Kako li se to pravi kancelarija od necega sto postoji na trzistu vec dve godine, a tek odnedavno je dobilo najosnovniju i najneophodniju funkciju za svaki smartphone - cut/copy/paste? Smile I to nesto i dalje nema multitasking, sto znaci da se ne moze ni nazvati pametnim telefonom.

Citat
Drugo... touch screen... nije ni blizu iPhone-u... nedostatak multitoucha takodje je problem (nije snobizam, prosto je prakticno)....
Rekao bih da je ipak snobizam u pitanju. Isprobavao sam multitouch i nisam video da mi je neophodan, za razliku od multitaskinga, cut/copy/paste, MMS itd.

Citat
Browser je nedovoljnog kvaliteta za takav telefon... prosto to kako funkcionise...
S obzirom na cinjenicu da iShit browser nema download opciju, nikako se ne moze nazvati dobrim. Je l' bi rekao ikad za Firefox da je dobar (ili Operu itd.) ako bi mogao samo da pregledas stranice putem istog?
Citat
mali izbor aplikacija, koje su pritom niskog kvaliteta...
Koliko sam mogao da vidim, 99% "aplikacija" za iShit su sranja tipa "iBoobs". To je za tebe visok kvalitet, pretpostavljam.

Citat
I iPhone je u pocetku bio bleda senka onoga sto je danas, ali je za samo (?!) dve godine postao cudo...
Cudo ali u ocima gejmera, fensera i blago retardiranih Amerikanaca.

Od WM je svakako bolji, ali to nije zato sto je Android dobar, vec zato sto je WM los i pregazen.
Smesno. Istovremeno i tuzno...
« Poslednja izmena: 18. Nov 2009, 20:00:26 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Pilgrime, potpisujem sve sto si rekao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Pilgrime, potpisujem sve sto si rekao.  Smile

-ima jos istomisljenika... Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1053
Zastava Novi Sad
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Samsung GS3
HTC knocks some Sense into HTC Magic, update now available

It makes Sense that HTC would come to their Senses and started rolling out update for the HTC Magic that brings it the coveted Sense UI. It's just Hong Kong for now, but we expect updates for other countries to become available soon too. In a Sense, it's not quite the same Sense UI as the one Windows Mobile phones are getting, but it provides the same extensive features (check out the HTC HD2 review to see what we mean).

Forgive us the misguided "sense"-jokes, it must be something we had for breakfast this morning. Anyway, the Sense UI on the HTC Magic rumor has been floating around since the HTC Hero appeared and its fancy new UI was announced. A while back, Magic owners on Taiwan's Chunghwa Telecom got the upgrade, though it was still unclear whether the other carriers or in fact the rest of the world will be getting it. The latter part is still unclear unfortunately.

But this new update covers Hong Kong and it's out now. All it says on the download page for the update is: "This software is suitable for the following devices : HTC Magic". Though when we tried it (with a device not meant for Hong Kong it didn't work), so the update is regional for now.

What you'd need is HTC Sync and a Windows computer. Yup, just Windows is supported, which is bad news for OS X and Linux users. The whole update process will take about 20 minutes.

The download page offers detailed instructions how to perform the update.

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows 7
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple iPhone
Ajd nek neko proba  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Hoću ja ali kada upišem SN da downloadujem fajl kaže da isti ne odgovara mom telefonu Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.