Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HTC Magic pitanja i odgovori  (Pročitano 62424 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Apple iPhone
Jesi sigurna da Android to ima? Meni nesto nije poznato  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Ne mgu da verujem šta ću pitati ali nema mi druge. Da li neko zna kako mogu da dodelim ime svom uređaju tj, Magicu? Kod Windows Mobile-a je to u settings meniju pa valjda beše "about phone" ili tako nešto.

Да не мислиш можда на име које се појављује приликом прегледа bluetooth уређаја?
То може да се подеси на: Settings -> Wireless controls -> Bluetooth settings -> Device name
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Ne mgu da verujem šta ću pitati ali nema mi druge. Da li neko zna kako mogu da dodelim ime svom uređaju tj, Magicu? Kod Windows Mobile-a je to u settings meniju pa valjda beše "about phone" ili tako nešto.

Да не мислиш можда на име које се појављује приликом прегледа bluetooth уређаја?
То може да се подеси на: Settings -> Wireless controls -> Bluetooth settings -> Device name

-bluetooth je jedno,a device name drugo.... ali kada odes u "About" ili vec gde su ti informacije ( "Device Id"),trebalo bi da ima podesavanje.... Smile

...nisam siguran,ali vidi ovde .....
« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 18:19:02 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Nisam sunce da grejem ceo svet

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
Hvala vam svima, ali ja i dalje bezuspešno tragam za Phone Name, Device Name ili Device Id, ne znam kako bi trebalo da se zove kod Androida.. Nije bluetooth device name pre ce biti ovo sta je backarelli pomenuo. Ubih se gledajući danima i ne videh nigde ništa slično, prosto mi je nemoguće da nema tako nešto.
Kada uđem u wireless router hoću da znam koji od uređaja je HTC Magic, pošto ih ima više, što računara što telefona. Zato mi je bitno jer sumnjam da mi se neko od komšija konektuje na wireless pa da vidim tačnu IP adresu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
Hvala vam svima, ali ja i dalje bezuspešno tragam za Phone Name, Device Name ili Device Id, ne znam kako bi trebalo da se zove kod Androida.. Nije bluetooth device name pre ce biti ovo sta je backarelli pomenuo. Ubih se gledajući danima i ne videh nigde ništa slično, prosto mi je nemoguće da nema tako nešto.
Kada uđem u wireless router hoću da znam koji od uređaja je HTC Magic, pošto ih ima više, što računara što telefona. Zato mi je bitno jer sumnjam da mi se neko od komšija konektuje na wireless pa da vidim tačnu IP adresu.

-nemam ni jedan Android uredjaj,pa mi je tesko ovako napamet....
   Elem,zasto ne zastitis svoj wirless jednostavno ne zastitis sifrom ? Smile
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
@Eva Jolie, tebi očigledno treba MAC adresa WLAN adaptera na tvom telefonu. Eto malo da ti preusmjerim potragu, valjda ćeš nešto pronaći?  Smile

Inače na Nokijama je to standardna šifra: *#62209526# (*#mac0wlan#) -probaj možda ti se posreći! Trebalo bi negdje i nakućištu da ima utisnuto!! Mada ne smijem garantovati. Smile

« Poslednja izmena: 14. Dec 2009, 20:07:07 od elborashon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Apple iPhone 4
-nemam ni jedan Android uredjaj,pa mi je tesko ovako napamet....
   Elem,zasto ne zastitis svoj wirless jednostavno ne zastitis sifrom ? Smile

Zaštitila sam i stalno menjam password i to dajem kombinaciju velikih i malih karaktera i brojeva, ali ne vredi nakon par minuta taj neko provali šifru i da izvinete sisa mi protok koji i nije neki.

@Eva Jolie, tebi očigledno treba MAC adresa WLAN adaptera na tvom telefonu. Eto malo da ti preusmjerim potragu, valjda ćeš nešto pronaći?  Smile

Inače na Nokijama je to standardna šifra: *#62209526# (*#mac0wlan#) -probaj možda ti se posreći! Trebalo bi negdje i nakućištu da ima utisnuto!! Mada ne smijem garantovati. Smile

Znam MAC adresu i računara i magica ali nisam imala iskustva sa tim, izguglaću malo pa možda nešto i pronađem.

Hvala svima Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
Malo je ovo off... ali probaj da uključiš, na ruteru, filtriranje po mac adresi ili da podesiš, složeniju, wpa/wpa2 enkripciju.  Smile

Ali tebe više kopka koji je to od komšija nego da se zaštitiš, koliko ja vidim.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 390
Zastava GB
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple g-2 mini
htc magic je cudo
jako mi se svidja
samo se zeznuh pa ubacim novi original  vodafon rom i sad nemoze da se rootuje
za sada ne ubacujte ovaj rom

SAPPHIRE PVT 32A SHIP S-ON H
HBOOT-1.76.0007 (SAPP10000)
CPLD-12
RADIO-6.3507.29
Aug  4 2009,19:43:38
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 501
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.6
mob
Apple iPhone 4
Malo je ovo off... ali probaj da uključiš, na ruteru, filtriranje po mac adresi ili da podesiš, složeniju, wpa/wpa2 enkripciju.  Smile

Ali tebe više kopka koji je to od komšija nego da se zaštitiš, koliko ja vidim.  Smile

Hvla na savetu.
Pa pazi, prvo me interesuje da zaštitim svoj bedni protok koji plaćam po nenormalnoj ceni. Drugo, ne znam koga ne bi interesovalo, da je na mom mestu, da sazna koji kreten koristi bez dozvole i nasilnički ono sto on plaća iz svog džepa. U najmanju ruku bi volela da saznam, ali veruj mi poznavajući sebe to ne bi bilo sve. Molio bi Boga posle da se to nikad nije desilo.

A što se Magica tiče, polako mi ponestaju živci za njega tako da ja molim Boga da ga ne zviznem o zid i tako bacim 300e u đubre  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.