Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:57:28
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17105 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Jeste,samo sto do rata nikada nesmije da dodje!To je cjela prica sto ja samo zelim reci....ma moze se zivjeri Zeljko zajedno nije to neki veliki problem samo ljudi moraju malo da se otvore prema tudjem...strah se mora istjerati iz kostiju.Kroz dijalog se sve moze rijesiti a uz pusku nista.

Neznam dali ti imas prijatelje druge vjereispovijesti ili nacije,tako kako si sa njima uvijek zar nebi moglo biti i sa drugim narodima....vidis Francusku i Njemacku,vjekovni neprijatelji,a gledaj ih u EU najaci saveznici.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Razumem ja tebe Tiger sta hoces da kazes, ali narod se toliko zamrzeo da ja barem ne vidim skorasnju saradnju i lep zajednicki zivot. Najcudnije od svega jeste sto je narodu toliko malo trebalo da otpocne rat i da jedni na druge pucaju a dojuce su zajedno sedeli, druzili se, provodili. I sto je jos cudnije sve to su namestili politicari za koje svi znaju da su prvoklasni lazovi a niko se nije zapitao da li je to prava stvar sto rade. A do rata uglavnom dolazi kada se dve strane ne mogu sloziti, sto je kod nas oduvek bilo. Cini mi se da nije bilo te zajednicke drzave danas bi i Srbi i hrvati dobro ziveli i ne bi imali odredjene predrasude jedni prema drugima.
Ljudima koji su malo ili bolje reci malo vise stariji od nas, znali su da zive zajedno jer su odrasli u takvom okruzenju, ali od nasih generacija je stvarno tesko zamisliti da nemaju predrasude jedni prema drugima kada smo odrasli za vreme rata, laznih junaka, laznih vestiju i informacija itd...

Imam prijatelje katolicke veroispovesti ili bolje reci druge nacionalne pripadnosti a to se i podrazumeva kada zivim u takvom okruzenju gde ima dosta ljudi sa svih strana pocev od madjara, Rumuna itd... pa sve do Srba sa sviju strana...
Ovde su ljudi uglavnom oduvek ziveli zajedno ali ne zbog toga sto su nesto posebno hteli jedni druge vec zbog toga sto su bili prinudjeni na saradju. To mi lici na tvoj primer za nemce i francuze koji se cini mi se nikad nisu podnosili ali su prinudjeni zbog poboljsanja zivotnog statusa svog narod i odredjenih privilegija.
Ali za takav savez izmedju hrvata i Srba je tesko zamisliti zbog svih desavanja u XX veku. Mozda kada naidju neke nove generacije ali i tada tesko. Mada je bolje da budemo zajedno ne samo mi vec ceo Balkan da se drzi zajedno jer su se svetske sile stalno poigravale sa Balkanom i sto bi se reklo jednom kresnutom sibicom uspele namestiti pozar u kojem stradaju svi sem onih koji su to zamesili i koji se kasnije javljaju kao neki mirovnjaci sto je najbolji primer u Bosni.
Jedini savez ili dogovor izmedju hrvata i Srba moze da padne oko podele Bosne jer su na to prinudjene kako bi spasle svoj narod.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Nemam ništa, al' za Srpsku dajem sve!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
Zastava Pale - Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
HuH svega je bilo za par sati...  Smile  moj jezik je za zubima...  Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Evo vidis Zeljko,ja volim Srpkinju upoznao sam je u Hrvatskoj kada sam ja bio na odmoru zamisli to,a i ona prvi puta bila u HR.... i onda sam isao prvi puta nakon rata za Srbiju,i eto mislimo se uzeti skupa planiramo zivot nas i planiramo zajednicki sve.Ima ljubavi i razumjevanja tamo gdje su ljudi dobre volje.A gledaj ovo,u bivsoj Jugi ti je bilo 700.000 mjesanih brakova koji su skupa rodili 8 miliuna djece...zamisli tu djecu kako su danas.Vole obadvoje,tako ce mozda i moje djete tko zna!

Kod nas je greska bila da je se sve zabranjivalo sto je covjeku bitno,od crkve pa do izjasnjavanja tko smo sta smo.Ali hej iza nas su ta vremena,toliko smo slicni da se zbog toga nepodnosimo jer isti blesavi mentalitet jer ljudi na Balkanu nemogu da uce od proslosti nego uvijek cekaju neka vremena osvete,ja to mogu zaustaviti jer nezelim to...mogu moju djecu odgajati sutra tako i kroz to cu poboljsati odnose nase....samo sto je bilo bilo je iza nas je hvala bogu,CEFTA je prva dobra stvar jer smo tu na ekonomskoj bazi blizi i kroz to nam se sire gospodarstva i novac,bez ikakvog bratstva jedinstva....ali eto znas Vlado ja sve vise i vise Srba vidim koji ljetuju u Hr i na njih su u Hrvatskoj uvijek ljudi dobro raspolozeni....iako Srbi poprilicno malo strasljivo dolaze prvi puta ali vide onda da nije to sve tako strasno...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Svi kalendari drevnog naroda Maja završavaju se za dvije i po godine, kao da svijeta posle toga neće ni biti...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo vidis Zeljko,ja volim Srpkinju upoznao sam je u Hrvatskoj kada sam ja bio na odmoru zamisli to,a i ona prvi puta bila u HR.... i onda sam isao prvi puta nakon rata za Srbiju,i eto mislimo se uzeti skupa planiramo zivot nas i planiramo zajednicki sve.Ima ljubavi i razumjevanja tamo gdje su ljudi dobre volje.A gledaj ovo,u bivsoj Jugi ti je bilo 700.000 mjesanih brakova koji su skupa rodili 8 miliuna djece...zamisli tu djecu kako su danas.Vole obadvoje,tako ce mozda i moje djete tko zna!

Kod nas je greska bila da je se sve zabranjivalo sto je covjeku bitno,od crkve pa do izjasnjavanja tko smo sta smo.Ali hej iza nas su ta vremena,toliko smo slicni da se zbog toga nepodnosimo jer isti blesavi mentalitet jer ljudi na Balkanu nemogu da uce od proslosti nego uvijek cekaju neka vremena osvete,ja to mogu zaustaviti jer nezelim to...mogu moju djecu odgajati sutra tako i kroz to cu poboljsati odnose nase....samo sto je bilo bilo je iza nas je hvala bogu,CEFTA je prva dobra stvar jer smo tu na ekonomskoj bazi blizi i kroz to nam se sire gospodarstva i novac,bez ikakvog bratstva jedinstva....ali eto znas Vlado ja sve vise i vise Srba vidim koji ljetuju u Hr i na njih su u Hrvatskoj uvijek ljudi dobro raspolozeni....iako Srbi poprilicno malo strasljivo dolaze prvi puta ali vide onda da nije to sve tako strasno...
Smile Smile Smile Smile
Prvi put da tapsem nekom od hrvata na forumu. Slazem se sa tobom. Ovo moje tapsanje je bio veliki pomak za mene jer stvarno hrvate nikad nisam podnosio mada oduvek sam ih vise cenio nego madjare ili neke neslovenske narode.
Znas ljudi iz hrvatske dolaze dosta u Srbiju i to ovde ljudi ne primecuju i briga ih jer imamo i ovako puno problema, dok Srbi su bojazljivi da idu u hrvatsku jer se kod vas jos oseca ili bolje receno jos je ostalo nesto od ratova, vase neko razmisljanje da su vam Srbi najveci neprijatelji. Barem mi tako vidimo to ovde, a i zbog cestih napada na nase buseve koji prolaze tamo.
Samo nesto od ranije sto sam zaboravio jeste ono sto si rekao da je budalastina boriti se za Krst tj. za veroispovest. Mogu ti reci da je ustvari to osnovni uzrok svih ratova na Balkanu devedesetih i ranije, jer je oduvek bila ona podela na Srbe Pravoslavce, hrvati katolici i muslimani koji se bore najvise zbog tih razloga jer su drugacije veroispovesti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Eto drago mi je da sam ti makar malo pokazao i drugo lice...znas Zeljko kada bi ti dosao sada u Hrvatsku naprimjer vidio bi da ama bas nikoga nebrine sto se desava u Srbiji,ili bolje receno isto ti je kao u Srbiji...novine vole da pisu ljudi imaju interesovanje za to ali nije to bitno za zivot,to je radoznalost.Ove godine je bilo bas dosta Srba na moru,i evo moj stric drzi apartmane na moru dosla mu jedna Srpkinja sa dvoje sina fakultet su sve troje zavrsili,ona je neka direktorica neke bolnice u Beogradu a ima i tvornicu Keksa u RS.Zena prica mome stricu kako je se bojala da dodje i dosla je bila da proda svoju kucu za negdje oko 150.000€ a kada je ostala tjedan dana i vidjela kako su ljudi raspolozeni prema njoj mislim nije imala nikakvih nezgoda ili slicnog...i ta gospodja ti sada nemisli na to da proda svoju kucu....a moj stric joj sada to renovira jer se bavi jos gradjevinom.Pa su moji roditelji upoznale neke starije zene iz Sombora koje su vec nekoliko godina u svojoj kuci blizu Jelse to ti je na otoku Hvaru...

Nekazem da nema incidenata,uvijek ti se netko nadje da zajebaje cjeli narod i da nas opet posjeca na neke stare ruzne stvari....a da ti nepricam da sam vidio Sergeja Trijunfovica ili kako se zove,ili onu Olju Crnogorac u HR....sa njenim nekim tamo,i tako jos neke licnosti iz Srbije.A da Hrvatski jezik u sezoni neces ni cuti u Dalmaciji koliko nam je talijana i drugih nacija...
I jos nesto,ljudi ti gledaju prosli rat sa ponosom u HR jer su ostvarili svoj san,nemoras se na to ljutiti to je tako,isto sto si ti sigurno ljut na Slobu zamisli kako smo mi onda tek...ali nebitne su te stvari prosle su i zavrsene.
A evo sto sam ti ja dozivio u Crnoj gori u Herceg Novom,iznajmio ti ja neki privatni smjestaj kod neke babe,jer sam htio ostati u svakom vecem gradu samo jedan dan. I mi se tako raspakovali a ta zena mislila da smo mi valjda otisli na plazu,kada mi cujemo kako ona kaze svojoj susjedki kako joj je dosao neki prljavi ustasa koji nema para...eto sta bi ti mislio na to tako da ti se desi a prvi puta dodjes u jednu drzavu....nista spakovao sam stvari uzeo kofere i krenuo sa curom dalje nije mene to povrijedilo jer ja takve ljude nemogu promjeniti,samo da je vidis kako je kukala kada sam rekao da mi vrati pare.Eto moje iskustvo u CG....

Budala ces naci uvijek,samo covjek uvijek mora biti objektivan i negurati to na cjeli narod.
I znam ja koliko je Hrvata u Srbiji mislim ide ih tamo,i ja volim da odem do Bg iz Njemacke pa tamo malo da provedem vremena,da setam na Kalemegdanu i da pojedem Karadjordjevu sniclu....

Sto se tice ratova kod nas,jeste vodilo je se radi vjera,ali na Balkanu vidis i sam da se ljudi odredjivali po vjeri tko su sta si znaci ako si Katolik onda si Hrvat ako si Pravoslavac si Srbin,gdje to ima!! Nigdje na Svijetu,i zato su Srbi ljuti na Vatikan a mi Hrvati na Pravoslavlje jer uvijek to nekako povezujemo jedno sa drugim iako je to nesto sasvim deseto.Toliko od mene!!
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 00:30:06 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10242
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Samsung S7220
Fino fino, ali ja se svega naslusah za Dubrovnik... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Najbolje ti je da se sam uvijeris,jer da ja slusam novine i Vijesti iz Srbije pa zamisli kakvi bi ljudi imali utisak kako je tamo!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eto drago mi je da sam ti makar malo pokazao i drugo lice...znas Zeljko kada bi ti dosao sada u Hrvatsku naprimjer vidio bi da ama bas nikoga nebrine sto se desava u Srbiji,ili bolje receno isto ti je kao u Srbiji...novine vole da pisu ljudi imaju interesovanje za to ali nije to bitno za zivot,to je radoznalost.Ove godine je bilo bas dosta Srba na moru,i evo moj stric drzi apartmane na moru dosla mu jedna Srpkinja sa dvoje sina fakultet su sve troje zavrsili,ona je neka direktorica neke bolnice u Beogradu a ima i tvornicu Keksa u RS.Zena prica mome stricu kako je se bojala da dodje i dosla je bila da proda svoju kucu za negdje oko 150.000€ a kada je ostala tjedan dana i vidjela kako su ljudi raspolozeni prema njoj mislim nije imala nikakvih nezgoda ili slicnog...i ta gospodja ti sada nemisli na to da proda svoju kucu....a moj stric joj sada to renovira jer se bavi jos gradjevinom.Pa su moji roditelji upoznale neke starije zene iz Sombora koje su vec nekoliko godina u svojoj kuci blizu Jelse to ti je na otoku Hvaru...

Nekazem da nema incidenata,uvijek ti se netko nadje da zajebaje cjeli narod i da nas opet posjeca na neke stare ruzne stvari....a da ti nepricam da sam vidio Sergeja Trijunfovica ili kako se zove,ili onu Olju Crnogorac u HR....sa njenim nekim tamo,i tako jos neke licnosti iz Srbije.A da Hrvatski jezik u sezoni neces ni cuti u Dalmaciji koliko nam je talijana i drugih nacija...
I jos nesto,ljudi ti gledaju prosli rat sa ponosom u HR jer su ostvarili svoj san,nemoras se na to ljutiti to je tako,isto sto si ti sigurno ljut na Slobu zamisli kako smo mi onda tek...ali nebitne su te stvari prosle su i zavrsene.
A evo sto sam ti ja dozivio u Crnoj gori u Herceg Novom,iznajmio ti ja neki privatni smjestaj kod neke babe,jer sam htio ostati u svakom vecem gradu samo jedan dan. I mi se tako raspakovali a ta zena mislila da smo mi valjda otisli na plazu,kada mi cujemo kako ona kaze svojoj susjedki kako joj je dosao neki prljavi ustasa koji nema para...eto sta bi ti mislio na to tako da ti se desi a prvi puta dodjes u jednu drzavu....nista spakovao sam stvari uzeo kofere i krenuo sa curom dalje nije mene to povrijedilo jer ja takve ljude nemogu promjeniti,samo da je vidis kako je kukala kada sam rekao da mi vrati pare.Eto moje iskustvo u CG....

Budala ces naci uvijek,samo covjek uvijek mora biti objektivan i negurati to na cjeli narod.
I znam ja koliko je Hrvata u Srbiji mislim ide ih tamo,i ja volim da odem do Bg iz Njemacke pa tamo malo da provedem vremena,da setam na Kalemegdanu i da pojedem Karadjordjevu sniclu....

Sto se tice ratova kod nas,jeste vodilo je se radi vjera,ali na Balkanu vidis i sam da se ljudi odredjivali po vjeri tko su sta si znaci ako si Katolik onda si Hrvat ako si Pravoslavac si Srbin,gdje to ima!! Nigdje na Svijetu,i zato su Srbi ljuti na Vatikan a mi Hrvati na Pravoslavlje jer uvijek to nekako povezujemo jedno sa drugim iako je to nesto sasvim deseto.Toliko od mene!!

jel mislis ti da je lako nekom od vasih branitelja invalida i td. da gleda kako mu se srbi sepure po zemlji koju je krvavo dobio? bogatiji od njega, prije ce ih usluziti nego njega, nema mjesta zbog njih... i kad neko od njih baci kamen na srpsko auto, treba ga lincovati?
 ta ce nas politika i takvo razmisljanje najprije dovesti do sranja.
treba da se smirimo malo, juce smo se gledali kroz cijev, klali i streljali a danas da igramo beach volley na hvaru? jeli to po tebi normalno? vjerovatno jeste?

a to - budala ces naci uvijek - to je strasno izlizana fraza. umjesto da podrzite borce, djecu i porodice poginulih ti tebi slicni ih nazivate budalama onako sveukupno. jer sigurno da dijete koje je bogati tata 91 poslao u svabiju nece praviti sranja. ne, takvi su se vratili 97, fino obuceni sa pricama o toleranciji i kako je na zapadu bilo dobro, a danas su vec na funkciji u nekoj od NVO... od njih niko nije vidio koliko je u stvari zrtvovano za ovo sto danas imate.
 budale koje su ginule i trunule u rovovima da bi ti mogao reci da si hrvat, da bi imao gdje doci na raspust... da imas za koga da navijas u fudbalu... ja mislim da je njima u sustini jako zao sto vas podjsecaju na ruzne stvari...

obracam se tebi, ali prica je i o nama srbima. ista.

« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 17:02:41 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 20:57:28
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.