Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:37:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17058 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
..hahahhaa evo kazem ti znaci isto bez onoga KAO... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Kao noc i kao dan....
Salim se meni ne godi kad mi neko da etiketu Srbijanac.....ja nisam Srbijanac vec Srbin a sad dal je to ispravno ili ne ne bih da polemisem  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Dobro sorry ako te to vrijedja,meni je to isto ali rijetko kad kazem Srbijanac...ali kako ja vidim ti si mi Jugosloven hehehe po zastavi!!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
daj tiger zabavi ga oko toga dok se ja raspravim sa dutch-om oko "vjerske tolerancije", da mi ju ne zaključa Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Ne vredja me daleko od toga svako ima pravo na svoje misljenje. Jedna je Juga  Smile
Umorni opusti se moje drugo ime je lock po potrebi.  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma zajeb... se Smile
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
hahahahaha dobro ljudi evo ja i CG smo se dogovorili ...sada idemo da vidimo sta je to oko tolerancije!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja sam prestao sa prepucavanjem i nezelim vise da komentairam Zeljku jer vidim da imamo dva razlicita Svijeta,samo Zeljko jedno da ti kazem....zasto si toliko napaljen na rat u HR i zasto te to toliko pece,pa ti da se zarati ti bi isao vec sada na bojiste...neznam gdje zivis ali ja da zivim u Zemlji koja mi nepruza sve sto zelnim,znaci prosperitet,normalan posao ljude okolinu,borio bi se za bolju buducnost i borio bi se da moj grad,drzava,ljepse bolje zivi pa tek kada to sredimo neka planiramo dalje.

Mene boli briga kako je u Srbiji i dali se tamo planira ista,boli me samo to sto moja cura sve to mora da trpi,a znam kako je ljudima u Srbiji...samo evo jedno da ti kazem 30% radne snage u Srbiji nema posla to ti je skoro milion ljudi....i to bez Kosova,i sigurno ti ljudi nezele nikakav novi rat jer ovaj prosli nikome nije dobro donjeo....u ratu nemozes biti pobjednik,jer se uz rata stvara mrznja,pakost,bjeda i kriminal....ja to nikome nezelim.

Ti se prvi zapitaj kada toliko zelis taj rat,bili bi volio da ti sin sutra kada se rodi ide da gine za neke tudje snove....
Imamo dva razlicita pogleda na svet, desavanja i suprotna misljenja, sigurno.

Nisam napaljen na rat u hrvatskoj ali zelim da se Srpsko pitanje resi posto smo mi ostali bez dela teritorija koji je nama trebao pripadati. Dobro dosta o tome da opet ne pocinjemo raspravu.

Pa cekam da se resi status Kosova jer ukoliko dodje do rata Srbija moze da racuna na mene.

Za sredjivanje situacije si u pravu. Ali ja se ne borim samo za bolji ekonomski polozaj Srbije vec i za njen politicki status, za SLOBODU I KRST CASNI. ZA SRPSTVO I SRBIJU.

Tacnije oko 1200000 ljudi u Srbiji nema posla. U ratu niko nije pobednik to je tacno ali za one koji su izgubili nekog u ratu a to se odnosi i u ljudstvu i u teritorijama.

Pa ne bih hteo da mi sin se bori za tudje snove ali za svoje tj. njegove bih ga pustio. Mislim da svako treba da se bori za svoje neke ciljeve a moj politicki cilj je Srbija u svojim pravim granicama. Moji preci iza mene su se vekovima borili protiv neprijatelja Srpstva i mislim da je moja duznost barem da opravdam i ispostujem tu njihovu borbu.

Pa znas Vlado,ako netko samo glupost pise kao jedan Zeljko sto nije ni vidio rata niti bilo sta osim da je citao o tome ili gledao na TVu onda naravno da moram time ljudima isto moje misljenje reci....
Video sam rata ali ga se jedva secam jer sam tada bio klinac. Jedno vreme dok je moja cela rodbina bila u ratu sto kao dobrovoljci sto kao vojnici ja sam bio u poseti svojim rodjacima u Vukovaru gde sam bio jedno vreme dok me nisu vratili u Srbiju.

Ja ti kazem shvatam srbe iz Bosne ili Hrvatske ako zele nesto pricati o ratu sami su ga osjetili na svojim ledjima vidjeli mnogo stvari i svi su imali strah da nepoginu ipak je tu rat bio,ali nemogu da shvatim kako jedan srbijanac iz Srbije onda drugima zeli da soli pamet kada nikada nije ni vidio ni osjetio tu strah,o NATO bombardiranju necu da pricam jer je to za moje misljenje bila komedia...sjecam se samo koliko su se ljudi plasili da su igrali kolo na onome mostu i metu na sebe pokazali...pa u ratovima u Bosni i Hr to nikome nebi palo na pamet...
Za rat sam ti rekao a ja nisam Srbijanac vec Srbin iz Banata.

@zeljko@8 cemu kidanje zivaca. Ajmo ja i ti na pivu, da ti pokazem neke cure iz naseg grada. Ides? Smile
Rado ali imam i ovde curu. Mada cuo sam da u RS zive jako lepe devojke, cak sam se i uverio u to. Mogao bi ti doci jednom na jedno crno ZR pivo koje ima fantaaastican ukus. A da ti kazem ovde devojke su jedne od najlepsih u Srbiji sigurno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Zeljko,
vjeruj mi kada budes otac svoga dijeteta nikada ga neces pustiti da uzme pusku i ide da gine za svoje ciljeve,jer sta ce njemu cilj gdje on vise nepostoji,.... sta tebi donosi jedna Zemlja gdje vise nisi tu.Krajina je zauvijek izgubljena,sta ce se desiti dalje to cemo vidjeti.Ja sam za to da se svaki Srbin koji zeli vrati u HR i da ima svoj zivot u drustvu,granice necemo opet rusiti jer je se previse do sada rusilo za narednih 1000 godina.Znas dosta je se Srba vratilo i tesko im je u Hr,ali svakome je tesko u tim podrucijima gdje je se ratovalo,nema posla ni Hrvat ni Srbin uz to dolazi naravno da Srbi dobijaju teze poslove,ali tako ti je svugdje.Mi sve Srbe nemozemo vratiti,jer neki nezele ni da se vrate,neki su se snasli a neki jednostavno nece radi drugih razloga.

Za krst/kriz se nemoj boriti jer je to tvoja stvar privatno,daleka su vremena gdje su ljudi bili primitivni i za to zivote gubili.A ovi danas koji to mjesaju oni su jos primitivni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zeljko,
vjeruj mi kada budes otac svoga dijeteta nikada ga neces pustiti da uzme pusku i ide da gine za svoje ciljeve,jer sta ce njemu cilj gdje on vise nepostoji,.... sta tebi donosi jedna Zemlja gdje vise nisi tu.Krajina je zauvijek izgubljena,sta ce se desiti dalje to cemo vidjeti.Ja sam za to da se svaki Srbin koji zeli vrati u HR i da ima svoj zivot u drustvu,granice necemo opet rusiti jer je se previse do sada rusilo za narednih 1000 godina.Znas dosta je se Srba vratilo i tesko im je u Hr,ali svakome je tesko u tim podrucijima gdje je se ratovalo,nema posla ni Hrvat ni Srbin uz to dolazi naravno da Srbi dobijaju teze poslove,ali tako ti je svugdje.Mi sve Srbe nemozemo vratiti,jer neki nezele ni da se vrate,neki su se snasli a neki jednostavno nece radi drugih razloga.

Za krst/kriz se nemoj boriti jer je to tvoja stvar privatno,daleka su vremena gdje su ljudi bili primitivni i za to zivote gubili.A ovi danas koji to mjesaju oni su jos primitivni.

Pa svakako da cu ici pre ja nego moj sin. Sigurno je da ce mi tesko pasti ako bi ga izgubio. Ali o tome ne mogu govoriti jer sam ja daleko da postanem otac.
Pa dosta jeste rata. Ali da ce se granice menjati tako kasno u to nisam siguran...?!?! Pa Srbi uglavnom tesko nalaze posao i zato uglavnom ostaju u Srbiji gde su se vec nekako snasli i vise nece da se vrate natrag. Mada nece neki da se vrate natrag jer mozda nece da prezive sto su vec preziveli a mozda nece da dozive odredjenu vrstu diskriminacije, jer jos je su ostale opekotine od tog rata i pitanje a mislim da se nikad ni nece zaboraviti taj rat i mislim da hrvati i Srbi tesko mogu da zive zajedno.
Pa sta ces ja sam konzervativan sto se tice odredjenih stvari. Ali nije stvar u tome da li se ti boris bukvalno za Krst vec je ceo svet tj. ljudi koji ratuju su izgubili neke moralne vrednosti u ratu. Danas niko nece da se bori za svoju drzavu maltene vec se svi bore za svoj trbuh i bas ih briga i za drzavu i za ostale ljude. Danas su ljudi iskvareni i gledaju samo da ostvare maksimalnu zaradu od ratova i napacenog naroda. Nikog danas vise ne zanima otadzbina. Pa cak i evo amerikanci koji mogu da rade sta hoce, prodaju oruzje muslimanima protiv kojih se kasnije bore. Ne interesuje ih da li ce tim oruzjem biti ubijen neki njihov vojnik a sigurno je da hoce. Takodje ljudi koji se bore gledaju samo kako da se izvuku iz rata, to jeste u redu jer niko ne zeli rat ali kada vec traje rat onda ljudi moraju da shvate da se bore za svoju zemlju a ne zato sto su primorani na to pozivima koje dobijaju na kucu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 18:37:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.