Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:59:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 17003 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Zagreb - Republika Hrvatska
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54

ja sam bio .... Smile
IP sačuvana
social share
Duh Sekire: Ја да сам се питао сада би у Загребу биле рекламе на ћирилици, и још бисте се извињавали што нисте имали више да вам узмемо - link
Reply by nikola34: @x#%§!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
znam
i ja sam.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

180px-Tudjman_Knin.jpg
(8.1 KB, 180x129)
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Rassooo,vecina tih ljudi koji napadaju te Srbe nisu branitelji jer je njima pun k**** svega....to su neki klinci koji se napiju pa onda ludiraju.A zasta se ti bogati zalazes...da Srbin koji je zivio i nista nije uradio Hrvatskoj da nesmije ni da se vrati kuci ili da uopce zivi u HR...ma daj!Rat je tek bio to si upravu,da se mene pita ja bi prvo rijesio problem sa ratnim invalidima i ljudima koji imaju jos uvijek traume,dao bi im vece penzije jacu njegu i onda sve ostalo onda bi tek gradio kuce povratnicima i dalje....zar nije tako!?

Zato ja kazem tko zeli doci u HR neka dodje,imace ljepi odmor...oni sto nisu prijateljski okrenuti prema Hr ili Hrvatima pa oni nam ni netrebaju...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Eto drago mi je da sam ti makar malo pokazao i drugo lice...znas Zeljko kada bi ti dosao sada u Hrvatsku naprimjer vidio bi da ama bas nikoga nebrine sto se desava u Srbiji,ili bolje receno isto ti je kao u Srbiji...novine vole da pisu ljudi imaju interesovanje za to ali nije to bitno za zivot,to je radoznalost.Ove godine je bilo bas dosta Srba na moru,i evo moj stric drzi apartmane na moru dosla mu jedna Srpkinja sa dvoje sina fakultet su sve troje zavrsili,ona je neka direktorica neke bolnice u Beogradu a ima i tvornicu Keksa u RS.Zena prica mome stricu kako je se bojala da dodje i dosla je bila da proda svoju kucu za negdje oko 150.000€ a kada je ostala tjedan dana i vidjela kako su ljudi raspolozeni prema njoj mislim nije imala nikakvih nezgoda ili slicnog...i ta gospodja ti sada nemisli na to da proda svoju kucu....a moj stric joj sada to renovira jer se bavi jos gradjevinom.Pa su moji roditelji upoznale neke starije zene iz Sombora koje su vec nekoliko godina u svojoj kuci blizu Jelse to ti je na otoku Hvaru...

Nekazem da nema incidenata,uvijek ti se netko nadje da zajebaje cjeli narod i da nas opet posjeca na neke stare ruzne stvari....a da ti nepricam da sam vidio Sergeja Trijunfovica ili kako se zove,ili onu Olju Crnogorac u HR....sa njenim nekim tamo,i tako jos neke licnosti iz Srbije.A da Hrvatski jezik u sezoni neces ni cuti u Dalmaciji koliko nam je talijana i drugih nacija...
I jos nesto,ljudi ti gledaju prosli rat sa ponosom u HR jer su ostvarili svoj san,nemoras se na to ljutiti to je tako,isto sto si ti sigurno ljut na Slobu zamisli kako smo mi onda tek...ali nebitne su te stvari prosle su i zavrsene.
A evo sto sam ti ja dozivio u Crnoj gori u Herceg Novom,iznajmio ti ja neki privatni smjestaj kod neke babe,jer sam htio ostati u svakom vecem gradu samo jedan dan. I mi se tako raspakovali a ta zena mislila da smo mi valjda otisli na plazu,kada mi cujemo kako ona kaze svojoj susjedki kako joj je dosao neki prljavi ustasa koji nema para...eto sta bi ti mislio na to tako da ti se desi a prvi puta dodjes u jednu drzavu....nista spakovao sam stvari uzeo kofere i krenuo sa curom dalje nije mene to povrijedilo jer ja takve ljude nemogu promjeniti,samo da je vidis kako je kukala kada sam rekao da mi vrati pare.Eto moje iskustvo u CG....

Budala ces naci uvijek,samo covjek uvijek mora biti objektivan i negurati to na cjeli narod.
I znam ja koliko je Hrvata u Srbiji mislim ide ih tamo,i ja volim da odem do Bg iz Njemacke pa tamo malo da provedem vremena,da setam na Kalemegdanu i da pojedem Karadjordjevu sniclu....

Sto se tice ratova kod nas,jeste vodilo je se radi vjera,ali na Balkanu vidis i sam da se ljudi odredjivali po vjeri tko su sta si znaci ako si Katolik onda si Hrvat ako si Pravoslavac si Srbin,gdje to ima!! Nigdje na Svijetu,i zato su Srbi ljuti na Vatikan a mi Hrvati na Pravoslavlje jer uvijek to nekako povezujemo jedno sa drugim iako je to nesto sasvim deseto.Toliko od mene!!
Dobro sve je OK mada da ti kazem tesko da cu ja ikad otici u hrvatsku na more. Kao klinac sam isao i poslednji put to je bilo '90 a sto se tice CG tu si upravu i njih sam ja otpisao jos pre tri godine kada su vec poceli da govore za referendum. Iako je namesten bio taj referendum ja ipak sam mnogo razocaran u CG i ne pada mi napamet da idem tamo skoro a mozda i ikad. Zato je grcka za sve Srbe dusu dala, pa tako i za mene. Takodje ne cudi me sto su te u CG tako docekali (mada su znali da si hrvat) jer slicno i nas tako docekuju ali nas nazivaju samo "prljavi Srbi" i ugoste nas kao poslednju stoku. Jedino mi malcice nije jasno sto su tebe tako docekali sa obzirom da se u CG vodi kampanja protiv Srbije tj. njihovi politicari i profiteri, koji se sve vise priblizavaju hrvatskoj i hrvatima.
Pozdrav.
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 19:52:57 od zeljko@8 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Da sam ja Hrvat saznala je kada sam joj dao Putovnicu,pa mi je odma rekla kada je vidio da sam Hrvat ah cula sam niste imali bas turista u Dubrovniku ove Sezone,ja sam joj na to odgovorio da ih je krcato da cak nisam mogao dobiti smijestala sto je i bilo tocno.To je se desilo prije 3 godine i od tada sam rekao CG ne hvala....

Neznam kako im je sada neka im je dobro,samo sto je razlika kada odes u HR i CG da u HR sam veoma malo stranaca cuo a da nepricam da su cjene bile cak malo jace nego u HR....a u HR ces tesko cuti Hrvatski kada je spica sezone....
Naravno tvoje je da izaberes gdje ti se ide....
Nisam te razumio kako mislis da je Grcka dusu dala.
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jako su nepristojni i negostoljubivi ljudi na CG primorju a hoce samo pare. Znam da hrvata nema puno na vasem primorju i da italijani preovladjuju pa cak sam cuo i znam da su vam pre svabe i skandinavci cesto dolazili.
Pa grcka je za Srbe jer imas puno istorijskih spomenika tamo (ocuvanih) i niko te ne gleda ko si i sta si. Takodje sa njima nismo imali razmirice tako da je i zbog toga dobro, jer nema nikakvih provokacija.
Mada moram reci jedino je to sto te prodavci slabije razumeju na Srpskom i sto ne jede se bas ista hrana kao u ex drzavi. Malo im je drugaciji mentalitet od naseg.
Mada za sledecu godinu sam planirao ici u tursku, jer sam cuo da je mnogo lepo a i najjeftinija je od dugih Balkanskih primorja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Jako su nepristojni i negostoljubivi ljudi na CG primorju a hoce samo pare. Znam da hrvata nema puno na vasem primorju i da italijani preovladjuju pa cak sam cuo i znam da su vam pre svabe i skandinavci cesto dolazili.
Pa grcka je za Srbe jer imas puno istorijskih spomenika tamo (ocuvanih) i niko te ne gleda ko si i sta si. Takodje sa njima nismo imali razmirice tako da je i zbog toga dobro, jer nema nikakvih provokacija.
Mada moram reci jedino je to sto te prodavci slabije razumeju na Srpskom i sto ne jede se bas ista hrana kao u ex drzavi. Malo im je drugaciji mentalitet od naseg.
Mada za sledecu godinu sam planirao ici u tursku, jer sam cuo da je mnogo lepo a i najjeftinija je od dugih Balkanskih primorja.

Njemaca,francuza,italijana i Slovenaca ima uzasno puno i najvise u Hrvatskoj...a polako dolaze i amerikanci i neki noviji turisti. A i dosta poznatih ljudi dolazi u Hr,Slavica i Bernie Eccelstone su svake godine na Hvaru,tamo su vec domaci mislim nitko ih vise ni primjecuje.

Oko Grcke tu si upravu,Srbija ima dosta bliske odnose sa Grckom to najvise zbog vjere a i sama Grcka je ljepa.......
Turksa ima ekstra hranu i treba da odes tamo...pa malo da vidis kako je!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Njemaca,francuza,italijana i Slovenaca ima uzasno puno i najvise u Hrvatskoj...a polako dolaze i amerikanci i neki noviji turisti. A i dosta poznatih ljudi dolazi u Hr,Slavica i Bernie Eccelstone su svake godine na Hvaru,tamo su vec domaci mislim nitko ih vise ni primjecuje.

Oko Grcke tu si upravu,Srbija ima dosta bliske odnose sa Grckom to najvise zbog vjere a i sama Grcka je ljepa.......
Turksa ima ekstra hranu i treba da odes tamo...pa malo da vidis kako je!
Pa vasa ostrva su jedna od najlepsih. Moj otac je oduvek zeleo da me vodi u Mali Losinj jer kako mi je govorio to je najlepse mesto tj. najlepse mesto na moru gde je ikad bio.
Dok sam ja bio u Selce, Sibenik i jos par drugih mesta kao klinac dok jos rat nije poceo.
Bice valjda zdravlja pa cu otici u tursku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Imaju ti jedne americke Novine ili su Engleske neznam ni ja koje biraju svake godine najljepse destinacije,ili ostrva i jedno od naljepsih 10 ostrva je Hvar.....to ti je sto sam ja slikao grad Hvar!

Nitko se netreba bojati putovati ili strahovati zbog svoje vjere ili nacije...preko toga treba preci...vrijeme ljeci sve rane!

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Grad Hvar 2006.JPG
(558.53 KB, 2507x1410)
« Poslednja izmena: 26. Okt 2006, 20:59:11 od tiger2005 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Stvarno prelepo izgleda.
Znas, ja sam pomalo konzervativan sto se i da videti i ne prelazim preko nekih stvari tek tako (narocito ako mislim da smo mi osteceni odnosno moj narod). Ali mozda i ja promenim odluku pa mozda jednog dana dodjem na vase primorje. Ionako sam vec jednom mislio da idem u hrvatsku za jednu utakmicu ali sam se na kraju predomislio. Tesko mi je da zamislim da Vukovar i Dalj nisu u Srbiji. Jos ne mogu zaboraviti sve to. Ali jednog dana kada budem imao decu necu tako misliti i onda cu morati se prilagoditi i njima. Tada mozda i odlucim da idem na vase primorje. Znas meni je i problem sto cesto odgovaram na provokacije pa zbog toga mogao bih dobro zaglaviti. Ali dobro i kazes rat je gotov, ide se dalje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 16:59:47
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.