Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:03:34
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Hrvatski trgovci strahom  (Pročitano 16849 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
SonyEricsson k800i i D820
Tako je Zeljko,ma ko sisa ono sto je bilo...ja i to da smo htjeli nismo mogli promjeniti...doslo je onako kao i sto je Hitler,smak svijeta gdje su nestali Dinosauri,prvi svijetski rat,pa drugi...sve je to iza nas davno davno se desavalo...ovo je svijeze ovaj prosli rat ali i on ce jednog dana izbljediti pa ce doci neka bolja vremena...a sta imas od toga da mrzis,nista staris brze krug ljudi ti se suzava a prijateljstva nemozes graditi na iskrenosti nego na nekim drugim stvarima.Eto ja nikada nisam mislio da cu poslje rata ikada ici u Srbiju a sada evo opet idem poslje Nove godine...
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Za svakog coveka koji hoce da zivi normalno nema granica. Ostaju samo stare uspomene ali se od njih ne zivi, vec se zivi od danas i buducnosti. Nadam se da ces se lepo provesti!
Kako smo zestoko krenuli ovu temu a zavrsavamo je na civilizovan i kulturan nacin, dok amerikanci misle da smo mi ovde divljaci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Ma Zeljko svako ko nije sa Balkana i tko ovu situaciju je gledao misle da smo divljaci,mene su pitali i mog kolegu sa faxa kada kazemo da sam ja iz Hrvatske a on iz Srbije kazu uhhhh pa vi ste vodili rat,ja kazem bilo proslo a nismo mi vodili taj rat!Tesko shvataju nas mentalitet i sve ostalo,a vidis i sam da mi sami sve tesko razumijemo sto se desavalo i bilo.

Sto se tice provoda u Beogradu,meni je ljepo tamo setam sa mojom curom uzivamo,nije nista skupo jedemo po restoranima i jednostavno  nam je ljepo,nekada sam imao smijesne susrete kada sam jednom obucaru dao cipele,pita on mene kako se zoves ja se mislim sto to sada kada sam rekao da se zovem Boris kaze on meni nisi valjda za Borisa Tadica,ja se nasmija a on kaze meni ma Nikolic je zakon....moja cura samo okrece ocima,ali eto sta ja mogu neki ljudi imaju svoje vidjenja na svijet kao i ja i svi ostali.Beograd je super grad inace nisam imao probleme nikada,cak sam kod kod Karica bio pozvan u njihovu kucu na Dedinjama....eto ti da znas kako je meni hehehe!  Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pa znam Tiger, a to je stvar zato sto oni nikad nece moci nas razumeti. Ne znam ali dosad koliko sam upoznao ljudi razlicite nacionalnosti, mi sa Balkana smo nekako najvatreniji i jednostavno smo topli ljudi sa velikim srcima. Ovde zive mozda i najbolji ljudi na svetu. A to sto smo neslozni to je vec nas problem koji se tesko resava...

Pa dobro za tebe je Srbija itekako jeftina jer su ovde cene mnogo nize nego u EU i zemljama blizu ulaska u EU. Jedan covek iz zagreba cesto dolazi u Srem da nabavlja robu za svoje preduzece, jer kako kaze u Srbiji je sve za dzabaka a u hrvatsku se to dobro naplati. Pa jako retko da u Srbiji bilo ko ima probleme cak i vasi sportisti koji dodju da odigraju svoje utakmice.
Nisi valjda prijatelj sa karicima?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
 Smile,da ti nepricam kako im je kod kuce ali brale,kvake od WC-a su im pozlacene,perversija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Tu, to smo im mi izgradili tj. od nasih narodnih para. Kakav im je tek papir?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Pa eto sta da ti kazem kada me je butler sluzio!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 738
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Fiiiii, mora da si uzivao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 283
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
inače, ne da hrvatsku to brine, nego cijeli svijet brine pobjeda radiakala, jer oni su ništa drugo doli ratni zločinac. njihov predsjednik šešelj je pozivao na ubijanje žena i djece, a vlastitu majku bi ubio da je živa jer je bila hrvatica....

normalno da brine...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Da li je Seselj osudjen? Nije... Smile

Kada kazes da su radikali (svi) ratni zlocinci, sta onda zelis da kazes o mojoj zemlji u kojoj su oni aktivni ucesnici u procesu politickog odlucivanja? Ja sam poceo da reagujem na sve ove konstatacije, jer prerastaju u generalizacije bez osnova. Ispada da je Srbija zemlja u kojoj ratni zlocinci sede u parlamentu kao brojcano najjaca stranka. Pa nije bas tako...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Avg 2025, 15:03:34
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.