Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 17:44:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta je homosexualizam u stvari?
Bolest
Normalna sexualnost
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homofobija  (Pročitano 22738 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Interesantno je to da recimo, dusevnim bolesnicima i mentalno retardiranim osobama niko ne brani da se medjusobno sexaju i drze za ruke. Kako onda neki nemaju zelju za krvlju. Smile
Niko nema pravo da brani drugom da voli sebe i ljude oko sebe i da jasno iskaze svoja osecanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
aj hejt tu sej... ali nisu jedino oni ugrozeni... uskoro se i neko od nas koji smo strejt moze naci ugrozen...

evo par primera, takvim ljudima, u vecini slucajeva barem, cesto nije dovoljno da to samo rade u intimi sobe, nego moraju da pevaju o tome...

I kiseed a girl iiii likeeeed iit.... realno, manje bi pevao kad bih dobio 1milion na lutriji... i to sve smeta ljudima, jer to jos uvek nije normalno... stim u vidu je razumljivo da ce neko pokusati da ocuva svet kakav jeste (neko strejt jelte)... neko ce cak i da uradi nesto vise...

ima tu jos primera, ti gej ljudi ce hteti i da usvajaju decu, i da menjaju tradicije braka... koje su stare jedno 15 vekova lupicu... neki ce izgubiti posao jer nisu gej (stara prica u svetu mode i svugde gde je jak gej lobi).. neki ce hteti da spavaju sa decacima (nije da su oni koji spavaju sa devojcicama normalniji)... etc.

znaci to je sve manje vise predvidljivo, imamo jednu grupicu ljudi koja se odvojila... sad ovi drugi, neke ce biti bas briga, nekima ce biti krivo samo zato jer su odstupili od vecine, neko ce se principijelno protiviti, neko ce hteti da istrosi visak negativne energije i pobije se sa njima itd. Sve ocekivano, manje vise... ne vidim sta je tu stvar za neku vecu diskusiju.
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 02:30:57 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
aj hejt tu sej... ali nisu jedino oni ugrozeni... uskoro se i neko od nas koji smo strejt moze naci ugrozen...

evo par primera, takvim ljudima, u vecini slucajeva barem, cesto nije dovoljno da to samo rade u intimi sobe, nego moraju da pevaju o tome...

I kiseed a girl iiii likeeeed iit.... realno, manje bi pevao kad bih dobio 1milion na lutriji... i to sve smeta ljudima, jer to jos uvek nije normalno... stim u vidu je razumljivo da ce neko pokusati da ocuva svet kakav jeste (neko strejt jelte)... neko ce cak i da uradi nesto vise...

ima tu jos primera, ti gej ljudi ce hteti i da usvajaju decu, i da menjaju tradicije braka... koje su stare jedno 15 vekova lupicu... neki ce izgubiti posao jer nisu gej (stara prica u svetu mode i svugde gde je jak gej lobi).. neki ce hteti da spavaju sa decacima (nije da su oni koji spavaju sa devojcicama normalniji)... etc.

znaci to je sve manje vise predvidljivo, imamo jednu grupicu ljudi koja se odvojila... sad ovi drugi, neke ce biti bas briga, nekima ce biti krivo samo zato jer su odstupili od vecine, neko ce se principijelno protiviti, neko ce hteti da istrosi visak negativne energije i pobije se sa njima itd. Sve ocekivano, manje vise... ne vidim sta je tu stvar za neku vecu diskusiju.

Chuj , meni je ova tema zanimljiva utoliko shto pokushavam da ukachim shta natera nekog choveka da mrzi i brani nekom Peri i Ziki da se vole .  A ovako raspravljati o tome je zaista gubljenje vremena .

Samo ti moram ukazati na neke stvari :

1. Voleti dechake je jednako bolesno kao voleti devojchice i sa njima imati odnos .  Deca su sexualno nesvesna bica i svaki vid opshtenja sa njima je krivichno delo .  Regulacijom homosexualnog braka necesh nishta sprechiti niti promeniti , pedofila je uvek bilo i uvek ce ih biti .  Zna se kako treba sa njima !  Isto vazi i za zoofile .  Isto vazi i za one koji opshte sa retardiranim osobama .  Poredjenja sa pederima i lezbejkama su neumesna jer se ovde radi o sexualno zrelim osobama , koje same odluchuju . 

2. Homosexualci nisu neka izolovana skupina ili paralelno " drushtvo "  .  Tu su celu istoriju ( Grcka , Rim ... ) . To je tvoj komshija , pekar , profesor tvog deteta u shkoli .  Samo ti za to ne znash jer se on ne razece time .  To je tvoj shef , pa ti opet nisi dobio otkaz .  Pls , kada vec navodish da ce neki izgubiti posao ako im shef bude peder , ajde onda bar navedi neki link ili izvor odakle ti informacija .  D&G ili  Valentino ( kad si se vec latio mode )  ti sigurno nece dati otkaz jer si STR8 , njih interesuje lova , lova i samo lova !  A ti kuci opshti sa mushkarcem , zenom , lusterom , njih se to ne tiche . Kapitalizam , bato !

3. Ako samo pogledamo i pokushamo da malo vishe razmishljamo glavom , a ne srcem ( chitaj : mudima )  , videcemo da su njihova ljudska prava u Srbiji zaista ugrozena .
IP sačuvana
social share
Nisu krivci depresivci , lude i psihopate
sto su rusili pa sada nama nude lopate .

Krivi smo mi !

Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali ,
sorry , matori , krivi smo mi koji smo cutali !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
Citat
A što se homosexualizma tiče kažete da je neprirodan? Šta ćemo onda sa životinjama,novootkrivenim slučajevima homosexualizma kod njih?

Isto sto i sa ljudima, smatracemo njihovo ponasanje neprirodnim, jer i zivotinje isto kao i ljudi su skloni neprirodnom, devijantnom, bolesnom ponasanju - postoji cak nauka koja se time bavi zoopsihologija
Valjda ti je jasano da i zivotinje mogu biti bolesne   Smile

Citat
1. Voleti dechake je jednako bolesno kao voleti devojchice i sa njima imati odnos .  Deca su sexualno nesvesna bica i svaki vid opshtenja sa njima je krivichno delo .  Regulacijom homosexualnog braka necesh nishta sprechiti niti promeniti , pedofila je uvek bilo i uvek ce ih biti .  Zna se kako treba sa njima !  Isto vazi i za zoofile .  Isto vazi i za one koji opshte sa retardiranim osobama.

Vec se vodi borba da se zoofilija - sodomija (kako god) skine sa liste bolesti i to od strane istih onih koji su se zalagali da se homoseksualnost skine sa liste bolesti....to najbolje govori o tome kolko je struka i nauka igrala ulogu kad se homoseksualnost skidala sa liste bolesti.

Citat
Poredjenja sa pederima i lezbejkama su neumesna jer se ovde radi o sexualno zrelim osobama , koje same odluchuju

A ko njima brani da se vole i da u toplini doma svoga  Smile rade sta god zele?

Citat
Ako samo pogledamo i pokushamo da malo vishe razmishljamo glavom , a ne srcem ( chitaj : mudima )  , videcemo da su njihova ljudska prava u Srbiji zaista ugrozena .

Koja su njima prava ugrozena? U kojoj prijavi za posao ti traze da napises seksualno opredeljenje? Kad zavrsavas bilo koji posao u opstini, vadis dokumenta, putujes, koristis socijlano - zdravstveno - penziono osiguranje...ko te pita kakvo ti je opredeljenje?
Jedino sto ne moze, jeste da usvajaju decu - valjda je i tebi jasno zasto ne mogu?

« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 03:37:36 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
HTC Wildfire S
Citat
3. Ako samo pogledamo i pokushamo da malo vishe razmishljamo glavom , a ne srcem ( chitaj : mudima )  , videcemo da su njihova ljudska prava u Srbiji zaista ugrozena .

Jesu! Istina... i vidim da veoma brines za Srbiju. Bravo!  Smile

Srbiju u kojoj je bela kuga odavno uzela maha.
Srbiju kojoj preti statistika koja govori da Srbi mogu postati nacionalna manjina u sopstvenoj drzavi i da na svaki brak dolazi 0.88% dece.
Srbiju u kojoj je mortalitet daleko veci od nataliteta i samim tim demografski na zadnjem mestu u toj famoznoj Evropi koju sanjate.
Srbiju koja ne jebe trudnice 2%...  

Dal' nam jos samo fale pederi i lebejke?! I jos + pederi i lezbejke koji nece praviti decu nego ce usvajati postojecu i njih kvariti.

Samo nemojte vi "tolerantni" da brinete za Srbiju...  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
@ i posle mene ja

Zivotinje reaguju na nadrazaje i svakako nisu sexualno svesna bica u onoj meri u kojoj chovek jeste .  Ne mogu sad da polemishem o tome , ali verovatno kapirash shta je poenta . Nisi glup .  Poredjenje sa pederima i lezbejkama nije umesno i zaista o tome necu polemisati u .... cirka 4 ujutru ...  I zamolio bih te da mi dash neki link o tim " istim "  koji sad pokushavaju da ozakone zoofiliju ... Ja cu im lichno jebati sve po spisku , a dotle ..... drzim da je ovo dezinformacija .

A to shto popunjavash u opshtini i te fore , okachi machki o rep , problematika je znatno shira ... a i svi znamo kako ce dobiti posao taj koji napishe da je " gay "  hahaha .... vic godine .

p.s. u vezi usvajanja se slazemo .... ako ne potpuno , onda bar delimichno ... 

@ Whitegoa

gluplji post nisam prochitao u poslednjih nedelju dana na forumu ...  podaci su alarmantni , ali ti si totalno promashio topic ... Smile

Nidje veze ...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 04:19:18 od lemur »
IP sačuvana
social share

Krivi smo mi !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
HTC Wildfire S
@ Whitegoa

gluplji post nisam prochitao u poslednjih nedelju dana na forumu ...

Ili sam ja u pravu pa nemas drugi nacin da odgovoris nego da me nazoves glupim...

Veoma zrelo od tebe...  Smile

Edit:i nemoj da menjas i dopunjavas postove nego napisi lepo novi, ovako tek nema "nidje veze" i gubi se tok diskusije
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 04:22:48 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.17
mob
Samsung XYZ1004
@lemur

Spava mi se..pa ti samo dajem link....dublja rasprava sledi kad se ispavam  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,348963.0.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
@ Whitegoa

gluplji post nisam prochitao u poslednjih nedelju dana na forumu ...

Ili sam ja u pravu pa nemas drugi nacin da odgovoris nego da me nazoves glupim...

Veoma zrelo od tebe...  Smile

Edit:i nemoj da menjas i dopunjavas postove nego napisi lepo novi, ovako tek nema "nidje veze" i gubi se tok diskusije

Ne mogu , uvek se nadje neki pametni moderator da mi izbrishe post jer je " protiv pravila foruma "  pisati jedan post za drugim  Smile

« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 04:33:58 od lemur »
IP sačuvana
social share

Krivi smo mi !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 249
OS
Windows XP
Browser
@lemur

Spava mi se..pa ti samo dajem link....dublja rasprava sledi kad se ispavam  Smile

http://forum.burek.com/index.php/topic,348963.0.html

Jasno je da dublje rasprave nema , bar ne po tom pitanju . Ipak , link i nije neki , ne sadrzi izvor  ...  ali , sve i da je ovo relevantna informacija  , u objashnjenju se navodi da to " zivotinjama ne smeta "  ... Alo bre .....  Pa ni mrtvacima ne smeta .........................

No , ipak je tvoj pokushaj " poredjenja "   neuporediv ;-)

Sa jedne strane imamo dve potpuno svesne jedinke ( dva punoletna muskarca ili dve punoletne zene ili punoletne osobe suprotnog pola  )  , a sa druge strane imamo chisto samozadovoljavanje na shtetu nesvesnog bica !

E , u tome je razlika 

IP sačuvana
social share

Krivi smo mi !

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Avg 2025, 17:44:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.