Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:57:04
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Šta je homosexualizam u stvari?
Bolest
Normalna sexualnost
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Homofobija  (Pročitano 22780 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
HTC Wildfire S

Ne mogu , uvek se nadje neki pametni moderator da mi izbrishe post jer je " protiv pravila foruma "  pisati jedan post za drugim  Smile

Smile Sam si rekao, obrisace ti ako pises "jedan post za drugim", ako sam ja vec napisao jedan posle tvog ne vidim razlog zasto bi ti obrisali...  Smile

Npr. sad si trebao da izmenis predzadnji jer ce ti obristi ili spojiti taj zadnji jer je  "jedan post za drugim".  Smile Nije neka nauka, prosto je...  Smile

Sa jedne strane imamo dve potpuno svesne jedinke ( dva punoletna muskarca ili dve punoletne zene ili punoletne osobe suprotnog pola  )  , a sa druge strane imamo chisto samozadovoljavanje na shtetu nesvesnog bica !

E , u tome je razlika 

Nema to veze, i ubice i zrtve mogu da budu "potpuno svesne jedinke" pa opet ubica cini nesto nemoralno i neprirodno.

Taj nacin sexa priroda nije odredila niti se tako reprodukuju ljudska bica ( znam da zvuci ko da sam otkrio toplu vodu  Smile )

I samo ti sad treba da kazes: Pa zrtva nije pristala da bude ubijena!  Smile Pa sta? Da je pristala da li bi to ubistvo postalo moralno i prirodno... Ne!  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 05:13:41 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Iskreno... mislim da su ljudska prava precenjena...
Ne treba to svakome davati...
Mislim... trebalo je 2000-7000 godina da se uspostavi neki korpus osnovnih ljudskih prava, a zatim je u prethodnih godina doslo do opste poplave...
Eto... tako imamo problem u Holandiji - vlast zeli da bude liberalna, pa dopusta pedofilsku stranku, a koliko sam cula od ljudi koji zive tamo, prosecan Holandjanin je sve samo ne liberalan... Pre ili kasnije, to ce da pukne...
Umesto da ljudska prava budu posledica drustvenog kompromisa, ona postaju represivna sila drzave nad njenim gradjanima...
« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 09:35:26 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ako samo pogledamo i pokushamo da malo vishe razmishljamo glavom , a ne srcem ( chitaj : mudima )  , videcemo da su njihova ljudska prava u Srbiji zaista ugrozena .
Kako su tacno njihova prava ugrozena?
Ali tacno i precizno... bez kilometarskih uvoda, razrade i zakljucka... Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Kako koja?Ne mogu da se drže za ruke i javno budu parovi.Diskriminisani su na svakom koraku.
Što se tiče moje tvrdnje da se radi o prirodnosti mogu da kažem da je to zbog toga što sam bio radoznao pa sam se informisao iz knjiga,stručne literature i odredjenih izveštaja lekara a i na netu.Osim toga,par puta je bila odlična emisija o biološkoj(ne psihološkoj) uslovljenosti te da homo i bi ljudi zapravo ne biraju nego osećaju privlačnost prema istom polu delom zbog odnosa hromozoma i sl.
Proizilazi dakle da su ti ljudi progonjeni ni krivi ni dužni na pravdi boga.

Neko je spomenuo pedofiliju? Ok,kao što znamo svuda postoje bolesnici pa tako i u gej svetu medjutim nemojmo zaboraviti da je daleko više rasprostranjeno heterosexualno sexualno zlostavljanje dece.Dakle,nema cvećki.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Neko je pomenuo usvajanje dece. Svi znamo da je deci veoma teško da se stabilizuju u uslovima razvoda braka, gde ne postoji konfuzija oko uloge bračnih partnera. Isto tako znamo da su deca koja su napuštena i usvojena psihički veoma ranjiva bez obzira na trud usvojitelja.  Sva nastojanja da se dokaže kako deca usvojena od strane homoseksualnih parova neće imati problem seksualnog identiteta su propala. To je trenutno debakl koji koncepciju homoseksualne revnopravnosti urniše. Zapravo većina dece iz homoseksualnih zajednica u svojim školama provode više vremena kod psihologa nego na nastavi. Neka su sama seksualno dezorijentisana, neka su agresivna u odnosu na heteroseksualce iz okruženja ali imaju i problem unutar porodice što su ne samo iz homoseksualne veze nego i usvojena pritom. Te usvojene dece u ovom času ima malo i ona još nisu odrasli ljudi, ali uskoro više krugovi političke korektnosti, psihijatriski i homoseksualni lobiji neće moći da izbegnu pokretanje problema.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
mob
Apple 15
Citat
Kako koja?Ne mogu da se drže za ruke i javno budu parovi.Diskriminisani su na svakom koraku

Apsolutni nosens...
Ne mogu da se zvalave i trpaju javno, ali mislim da to nije lepo videti (prvo - zvalavljenje, a ne trpaju se sigurno)ni kada rade heteroseksualni parovi...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Kako koja? Ne mogu da se drže za ruke i javno budu parovi. Diskriminisani su na svakom koraku.
Prvo, nisam pitao tebe nego njega...
Drugo, ako je to jedini problem, onda ne vidim sto se oko toga dize neka frka...

Generalno, ne verujem ni da bi to bio problem...
Gotovo sam siguran da niko ne bi imao problem sa drzanjem za ruku...
Tj da bi imali neke probleme zbog toga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
 Dobro,nisi pitao mene al ja osetio potrebu da odgovorim,ne zameri...

Možda držanje za ruke dva muškarca ne bi smetala jednom broju ljudi ali bi većina nasrnula i prebila ih,pogotovo ako je neko veće društvo zajedno na ulici.I niko ih ne bi zaštitio,niko.Ovde se murija snebiva kad treba ženu od zlostavljanja muža da zaštiti a kamoli da mrdne dupetom za nešto drugo.
 -Većina ih možda ne bi ni tukla ali iz straha "da ne ispadnu i oni gej" bi siktala kukavički.
 Ja znam neke ozbiljne koje je bilo sramota kad su tukli ljude na trgu na onoj paradi a oni nisu preduzeli ništa da zaštite nego su stajali paralizovani i gledali iživljavanja a ja neznam šta bi samnom bilo da sam bio na trgu jer bih pokušavao da smirim homofobičare koliko god mogu a sigurno bi me neko prsno po lobanji ali jbg,takav sam.
  @Simijon
 Daleko je pričati o usvajanju dece u Srbiji od strane homosexuaalaca.To neće dočekati svetlo jako dugo.E sad,ja sam liberalan ali nije do mene,smetaće većini ljudi i to je već onako radikalna stvar ovde.
 U bivšoj Jugi je bilo krivično gonjen svako ko je primećen sa homo sklonostima.Bio bi stavljen na stub srama i odrekli bi ga se svi živi.Postoji par slučajeva što sam čuo ranije da su neki izvršili i samoubistvo.
 1994 godine skupština je poništila zakon koji zabranjuje homosexualizam i oslobodila gej svet toga.Naravno,ostale su ogromne posledice i zato je situacija takva kakva je.

« Poslednja izmena: 27. Sep 2008, 10:52:08 od taxtex »
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Možda držanje za ruke dva muškarca ne bi smetala jednom broju ljudi ali bi većina nasrnula i preila ih,pogotovo ako je neko veće društvo zajedno na ulici.
 Većina ih ne bi tukla ali iz straha "da ne ispadnu i oni gej" bi siktala kukavički.
 Ja znam neke koje je bilo srtamota kad su tukli ljude na trgu na onoj paradi a ja neznam šta bi samnom bilo da sam bio na trgu jer bih pokušavao da smirim homofobičare koliko god mogu a sigurno bi me neko prsno po lobanji ali jbg...
You are such a drama queen...
Nit bi ih ko tuko... nit bi ko siktao kukavicki... ako bi neko i komentarisao, komentarisao bi jer mu to deluje ruzno i neprirodno... jer mu to smeta.. jer ne zeli to da gleda, ne zeli da mu deca to gledaju... a ne bi ih niko pipnuo...
Osim ako nisu idioti pa imaju potrebu da se drze za ruke ili ljude ba stadionu...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
mob
Nokia 
Ja se te famozne Juge sećam po tome što je svako ko je želeo da se oslobodi vojske išao kod psihologa i pričao kako je homoseksualan. Niko nije otišao na robiju. U mojoj zgradi živela je porodica- muž, žena i dvoje dece, koja je izdavala godinama sobu jednoj ženi. Svi smo se čudili što ta žena ostaje čak i kad im materijalna situacija nije to više zahtevala a deci je trebalo više mesta. Konačno smo saznali, te dve žene bile su lezbijske ljubavnice. Situacija je zauvek razbila porodicu. Ćerka je otišla u Nemačku i prekinula svaki kontakt sa majkom još dok je otac bio živ. Sin je bio veoma delikventan na robiji je konačno stigao da radi sa psihijatrom i tada se objasnio njegov poriv u mržnji prema sebi zbog homoseksualne veze njegove majke. Sad je oženjen, ima dvoje dece i radi na benzinskoj pumpi. Muž je umro kad je shvatio kako je njegova liberalnost imala teške posledice za decu. Žena i ljubavnica su se otselile u jedno selo gde su se pretstavile kao rođake koje žive zajedno i tako su provele u vezi još dosta godina.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Avg 2025, 18:57:04
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.