Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:36:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 76214 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa evo ovako....
Osim sto mi je par dana stolica izostala !? - bas tako - izostala sto me zacudilo, sve drugo je super. Mozda sam se ujutro budila ranije jedno pola sata do sat, ali mozda to i nije bilo nesto sto se moze pripisati ovo preparatu, vec sticj odr. okolnosti. Ali sam se budila puna energije, bez pospanosti i sl. Navece sam savim normalno spavala u uobicajeno vrijeme.
Zadah - na to sam kao i na urin bas obracala paznju - sve je bilo ok, nema promjena.
Grcevi, glavobolja, mucnina - nista.
kazem, cak se osjecam bolje nego inace.
Ovih tri cetiri dana nema promjena u kilazi, apetit je isti al za dalje cemo vidjeti.
Ps 0 prijateljica koja ga je pocela koristiti na moju preporuku nakon treceg dana nema apetit, a ja sam bila svjedk da je stalno bila gladna i stalno nesto zvakala...Promjena u kg zasad nema, ali tek je i startala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Credendo vides...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na objašnjenju Smile Da li možeš još da mi kažeš koliko si ti kilograma skinula i za koje vrijeme, jer ja sam od onih koji ako ne vide neki pomak za 4-5 dana odustaje... Smile Hvala unapred! Pozzz...[img][/img][flash=200,200][/flash]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Jutros sam popila prvu HerbaFast kapsulu!  Smile Videcemo kako deluje! Javljam! Htela sam juce u apoteci da kupim kitosan i papaju ili ananas, ali zena koja je bila u redu iza mene mi je rekla da je sa dve kutije HerbaFasta smrsala 5 kg i da je prezadovoljna. Kaze da je probala i Tonalin ali joj nista nije pomoglo kao ove kapsule. A pri tom je zena u godinama i metabolizam joj je ipak usporeniji nego mladjim osobama. Meni treba par kilograma manje, pet najvise, ne racinajici vodu, pa cu videti kako ce HF delovato. Pozz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 49
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Da li se Herba Fast preporucuje deci,tacnije devojcici od 14,5 god.?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Ako je verovati mojoj vagi, od nedelje ujutru, od kada sam pocela sa HF, do veceras, utorak uvece, jedan (1) kilogram manje i smanjen apetit vec posle dva dana. Nek je i voda, dobro je... Videcemo, ja sam za to da se mesecno ne skine vise od 5 kg. Malo vodim racuna sta jedem, ali nista preterano, jer radim po ceo dan. Prenosicu vam utiske, ako vam bude interesantno. E, jedino sto sam primetila je da sam vise zedna. A bolje i zedna nego gladna...
p.s. Za devojcicu od 14.5 godina: Na kutiji pise da je proizvod namenjen iskljucivo zdravim gojaznim osobama za smanjenje telesne mase. O godinama se ne govori...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Apple 15
14,5 godina... pobogu... pa, to je dete koje raste...
umesto instant resenja, pravac kod doktora...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 5
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Anea, tu si u pravu! Ja kao mala i mlada nisam imala visak kilograma. Cini mi se da se danas mladi jako nezdravo hrane i slabo krecu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Pozz svima! Pratim vas i gledam sta pisete i aj imam problem sa kilogramima i povrh svega sa losom probavom. Tako da cesto pijem kojekakve cajeve da to regulisem Smile Kupila sam Herba fast jos prije mjesec dana ali ga nisam koristila jer se bojim, mada u apoteci 100% garantuju da je prirodno eh sad... kakvo je vrijeme doslo bojim se da to nije samo jos jedan preparat na trzistu koji treba da se dobro prodaje. Inace niko ne zna da kaze dal se smije koristiti sa nekim drugm lijekovima recimo za glavobolje itd.ili biljne kao sto je doloreksa u apoteci kazu kao ono u fazonu smijes al... posto farmaceuti ne pridodaju paznju bas travama mada bi trebali jer ipak ima dosta trava koje se ne smiju koristiti sa pojedinim lijekovima al... I bojim se ako krenem to da pijem dal cu imati probavu i dal cu sta smjeti popiti ako je ne budem imala npr. bekunis caj ili tako nesto.Jer ako ne ispraznim crijeva ja se naduvam kao balon i imama osjecaj da imam 100 kg. mada ne jedem suvu hranu skoro nikako i jedem dosta voca i jabuka mnogo i opet nista  dok ne popijem neki caj Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 30
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 7373
Ovo sam pronasla na jednom forumu

sanja76
Novi clan

Pridružio: 09 Feb 2007
 Poslao: Pet Feb 09, 2007 12:14 am    Naslov:   

--------------------------------------------------------------------------------
 Nemojte da preterujete sa Herbafastom sto se duzine upotrebe tice. Taj proizvodjac radi i Dolorexu protiv bolova koja je masovno izazvala povecanje transaminaza tako da je cak i distributer poslao dopis apotekama da se pacijentima sugerise smanjenje doze koja je napisana na kutiji. Te biljke kineske ili cije vec su nama totalno nepoznate i slabo ispitane,ja za njih nikad cula. Pacijenti kazu da su preparati efikasni ali nemojte na natovarite sebi vecu bedu na vrat pogotovo ako imate bilo kakvih problema sa jetrom.
 [b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Credendo vides...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hay!  Mislim da slobodno možeš da probaš herbafast, bez obzira na tvoje probleme sa probavom. Ja koristim herbafast, a također imam problema sa probavom pa često pijem čaj ili bekunis dražeje i nisam imala nikakvih problema.  Smile Pozzz  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 03:36:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.701 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.