Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 11:31:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 75886 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Thanks!
Moja prijateljica koja ima gorovo isti problem sa kilazom, pocela ih je na moju preporuku koristiti juce. Nije mi vjerovala ali znate ono...ok hajde da probam..
vec danas ima promjenu apetita.
maloprije sam bila u apoteci i apotekarka mi kaze da ih vise nema, zasto - planule su...
stare musterije i pokoja nova - znaci zene ponovo kupuju ono sto im se pokazalo dobro.
Moja je namjera da popijem dva pakovanja i da onda vidim gdje sam, jer cini mi se da nakon ovih nekoliko dana smanjene kolicine hrane moj zeludac bar neko vrijeme ne bi trazio da se vrati na staro..ali ko zna...
U svakom slucaju mojih desetak, pardon sada vec 6,5 kog viska mi ne izgledaju vise zastrasujuce za skinuti...Jedina promjena u odnosu na prethodne dane sto sam popodne nakon duzeg vremena osjetila pospanost.
Danas sam pojela jedva cetvrtinu male kifle sa malo sira i prsuta, prakticno tri zalogajcica, telecu corbicu - pola cinijice i malu sopsku salatu.
Jabuke jedem redovno,agrume takodje, pola banane... ne sto necu vec ne mogu vise. Ponavljam, kao da se moj apetit prema uglj. hidratima smanjio, gotovo da ga nemam.
e jedino sto sebi zameram je sto ne vjezbam, pa cu veceras malo na steper i trbusnjake...
pozz iz budve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

mijauuuuuu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
koliko su efikasne, da nije to samo porez za budale, jako sam zainteresovana, ako neko ima pozitivno iskustvo molim ga da nam kaže,ja nejedem masno niti slatko već testenine i hleb,a uglavnom su svi preparati za razgragjivanje višak unešene masnoće,za testenine i hleb nema nijedan bar ja neznam,ako neko zna rešenje za moj problem hvala mu. Obožavam hleb  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

mijauuuuuu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.60
aloooooo !!!!!  Smile ima li koga  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.

Procitaj temu s pocetka, samo ce ti se kasti... Iskustva onih koji koriste...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sds pretpostavljam da si procitala dosadasnje komentare.
ja sam cula jos za preparat phase 2 od natural welth kompanije, koja se reklamira kao preparat za eliminaciju oko 60 % unesenih uglj. hidrata. nemam nikog za koga sam cula da ga je koristio, a moja iskustva sa herbafastom si mogla procitati.
prv put danas, nakon osme tablete, apetit mi je bio malo veci, ali opet je u granicama normale. recimo da je onakav kako bih se trebala hraniti svaki dan, manje porcije, cesce jelo.
da li je neko cuo za phase 2, na internetu su info.jako sture,.
znam samo da ga kod nas jos nema za kupiti ali u hvatskoj i bosni ima.
pozdrav
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 4 kg manje.
racunam da je realno dva manje, ako racunamo vodu i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
4 kg manje.
racunam da je realno dva manje, ako racunamo vodu i sl.
Koliko si vec na HERBAFASTU?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
danas je deseti dan.
I naravno u startu je bilo brzih pomaka ali sada malo stagniram, a i apetit je malo veci, ipak ni blizu onog prije nego sto sam ga pocela piti.
I danas sam se vagala isto 4 kg manje.
Nastavljam da vidim kako ce ici dalje, ali ja sam vrlo zadovoljna odsustvom potrebe da stalno nesto zvacem...
pozz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Zvuči kao fin rezultat za 10 dana...

Pošto vidim da je HerbaFast za sada jedan od najpopularnijih preparata za regulisanje telesne težine, možda ne bi bilo loše da vidimo ako ima i nekih sporednih pojava...

'Ajd, postaviću samo par pitanja, koja se odnose na manje-više uobičajene sporedne efekte sličnih suplemenata...

1. da li si tokom korišćenja imala problema sa spavanjem?
2. da li si tokom korišćenja osećala mučninu i/ili glavobolju?
3. da li je probava bila uobičajena ili je bilo nekih promena?
4. da li si imala grčeve u mišićima tokom korišćenja?
5. da li je urin bio normalnog "mirisa?"
6. i da li je zadah bio uobičajenog mirisa?

Znam da ova pitanja deluju dosta blesavo, ali su veoma bitna. Konkretno, problemi sa spavanjem bi ukazali da HerbaFast ima termogeničko dejstvo, slično efedrinu, te da ubrzava metabolizam. Dalje, mučnina i glavobolja mogu ukazati na dehidrataciju, a grčevi mišića najčešće ukazuju na određeni disbalans minerala u telu (obično magnezijum, mada moguće i kalcijum). Pitanje oko probave je bilo sa namerom da vidimo da li HerbaFast ima i laksativno dejstvo. Specifičan zadah kao i povećano stvaranje skrame na jeziku ukazuju na izgladnjivanje (iako HerbaFast smanjuje apetit, nije neobično da osoba na dijeti počne podsvesno da gladuje), i, na kraju, specifičan i izmenjen miris urina ukazuju na ketozu.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Credendo vides...

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 11
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Koliko vidim iz sve vaše priče, taj herbafast stvarno djeluje. Smile Pa, moraću i ja sutra do apoteke da vidim kako to na mene djeluje.   Smile Ako neko ima neki savjet, neka obavezno napiše... Pozzz   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 11:31:06
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.