Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 18:14:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: HerbaFast  (Pročitano 75790 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Ovaj herbafast zbilja djeluje...Vec nakon druge tablete znacajna promjena u osjecaju gladi. Danas je cetvrti dan i moja vaga pokazuje 2 kg dole, iako mi je period pred one dane, kad sam najcesce vrlo nervozna pa onda metem sve zivo... (uh taj pms...). I ne samo to, vec bas iz tog razloga moj organizam se napuhuje do beskonacnosti, ja se osjecam tromo kao da sam popila osrednje jezero i nisam ga pustila van.... I naravno tad uvijek tezim koje kilo vise. Zato sam uvjerena da u tome ima nesto makar u mom slucaju.
Danas sam krenula napraviti sendvic od pola kifle, svjeze, mekane i mirisne, i moje omiljene pecenice, ali... na moje odusevljenje pojela sam par zalogaja i bilo mi je dosta. Apetit za vocem se nije smanjio, rado sam u ovih nekoliko dana jela jabuke, agrume i poneki kivi, salatu zelenu takodje, ali sve u umjerenim kolicinama. Vise mi se ne jedu slatkisi, meso i peciva u neogranicenim kolicinama kao sto je to bilo ranije. Pa ima li nesto bolje, jer su mi upravo te namirnice do sada bile neodoljive.. Pijem dosta tecnosti, cajeva i vode uglavnom, izbjegavam sokove ali ne sasvim, tu i tamo dozvolim sebi casu sokica.
Uz to se osjecam jako dobro, ni traga povecanoj nervozi kako rekoh uobicajenoj za mene u ove dane.
Izvjestavacu vas redovno o tome kako stvari sa herbafastom teku dalje.
Ono sto je meni bilo zapanjujuce je da sam ja vec nakon prve tablete gotovo u istom danu osjetila promjenu kad je apetit u pitanju. Sad mogu bez problema kuhati i gledati dok moji decki jedu, a da mi ne ide voda na usta...
Ali da vidimo kako ce biti nakon sto popijem citavu dozu...bas sam radoznala je li ovo samo prolazna faza, ili autosugestija, ali i ako jeste, do sada je nisam uspjevala prizvati...
Hvala na ohrabrenju...
Javim se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
mob
Nokia the best
Citat
pokazuje 2 kg dole
wow ovo je dobro  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Opet da se umešam, sorry.  Smile

Taj gubitak od 2 kg nije verodostojan ni merodavan. To bi bio ekvivalent gubljenju jednog kilograma dnevno, što nikako nije dobro. Moguće da je organizam u trenutku merenja bio "lakši" iz nekog razloga (manjak tečnosti, uredna probava, fizička aktivnost)...

Ovo ne kažem da bih te obeshrabrila, već samo da se ne iznenadiš ukoliko skala narednih dana bude pokazivala različite težine, što veće što manje u odnosu na prošlo merenje. Najbolje bi bilo da se meriš na 7 dana, ili još bolje na 10 dana.

Uostalom, gubitak na težini ćeš najjednostavnije pratiti svojom odećom. Ako sve bude išlo po planu, ista će postajati komotnija uz dana u dan.  Smile
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
naravno da znam, i ja to pripisujem stvarima koje si navela, ipak su to prve promjene, i ne mislim da sam za tih par dana stekla uslove da skinem 2 kg skembica  Smiley, sto bi znacilo da sam unijela ili sagorjela otprilike 7000 kcal. Ali, ja sam zadovoljnija smanjenjem apetita nego sa dva kg koja kako i sama kazes, ne dokazuju nista. Prilicno sam teorretski potkovana kad su procesi u organizu koj se mogu dovesti u vezu sa ovom temom u pitanju.
ipak obzirom da u periodu pred menstruaciju najcesce dobijem dva do tri kg viska, koji me ne brinu posebno jer znam da su posljedica zadrzavanja vode u organizmu pod uticajem odgovornih hormona, uglavnom, mislim da ima neke sanse da se trend nastavi.
Obeshrabrujem se tesko, don`t worry, ovo je u biti kako sam rekla u pocetku prijavljujuci se samo dodatni stimulans, koji kod mene iz nekh razloga za sada recimo ima neke konkretne rezultate u nesumnjivo manjem apetitu.
Kako ce sve ici dalje budemo vidjeli...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jedno pitanje molim ako ko zna odgovor.
moja majka je hipertonicar, sa dijagnosticiranom trombozom lijeve noge, plus opstruktivni bronhitis. E sad pretpostavljam da ovom prvom moze samo koristiti, ali da li neko zna da li sastojci koji su pobrojani mogu biti kontraindikovani sa ovim bolestima. Procitala sam u uputstvu da nema poznatih nus pojava niti interakcija sa drugim lijekovima, sto bi trebalo znaciti da nemaju neko pogubno dejstvo ni na bolesti, protiv koga se valjda lijekovi uobicajeno koriste...je li logika ovdje logicna ili ne?  Smile
obzirom da sam ja iznenadjena prijatno nedostatkom apetita (gotovo bih se usudila reci selektivnim jer voce i povrce jedem i dalje ), htjela sam ga preporuciti majci, ali je ona postavila niz pitanja o mogucim nezeljenim efektima...
Pa molim...zna li neko odgovor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Znaš kako... da ti iskreno kažem, za dobar broj sastojaka HerbaFasta prvi put čujem (naročito onih kineskih trava i sl.), i to su uglavnom biljke koje domaća farmakopeja skoro i ne poznaje.

Povrh svega, uputstvo koje dolazi uz HerbaFast je prilično šturo, i nije objašnjeno samo dejstvo preparata. Sve se svodi na "jačanje organizma i ubrzavanje pasažiranja hrane"... Uostalom, čak ni mi ovde nismo do kraja razjasnili šta to Herbafast u stvari radi... OK, smanjenje apetita smo apsolvirali, ali se nakon duže primene pojavljuje "masna stolica", što znači da Herbafast ima prilično "ozbiljniju" stranu, koja se ni u kom slučaju ne može objasniti "autosugestijom" (to kažem pošto mnogi skeptici smanjenje apetita objašnjavaju upravo autosugestijom)...

I upravo zbog rečenice iz uputstva koja glasi "preparat je namenjen ZDRAVIM osobama...", možda određena doza predostrožnosti ne bi bila loša. Šta tvoja majka uzima kao terapiju?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nisam sigurna ali mislim lopril za pritisak, apaurin takodje zbog istog problema a ostalo nemam pojma.
Ja sam joj rekla da je najbolje da se konsultuje sa svojim soktorom, jer sve drugo je nagadjanje.
a ja nastavljam dalje.
pozz.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Da, definitivno bi trebala da se konsultuje sa doktorom... Naročito zbog tog bronhitisa... Ako u terapiji koristi bronhodilatatore, a s obzirom da HerbaFast deluje i kao diuretik, može da dođe do interakcije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
jos pola kg manje...
jedem svo voce i povrce, ali i dalje nemam nikakvu posebnu zelj za slatkisima, tijestom  i mesom. Ponavljam da je u pitanju period kad ne mogu da zivim bez velikih kolicina hrane a posebno slatkisa /pms/.
stolica...sorry na izrazu ali mekana, bez spec. efekata Smile, uobicajeno redovna, bez nekih promjena u redu voznje...Smiley)

pisem ovo zato sto pretpostavljam da mnoge interesuje...
nema napuhanosti uobicajene za ovo vrijeme, dobro se osjecam.
licno mislim da ovo, uslovno receno, gladovanje vec daje neke rezultate, makar kad je ovih dodatnih pola kg u pitanju.
ona prethodna dva su nejvjerovatnije voda i sadrzaj crijeva.
pozz do slijedeceg izvjestaja...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zdravo devojke  Smile

dario22 drago mi je zbog tvog uspeha!!! Samo napred  Smile

Kroz isto sam prosla sa slicnim rezultatima  Smile i istog raspolozenja  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 18:14:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.