Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Haker koji se predstavlja pod pseudonimom "Gabrijel" postavio je na svom vebsajtu tekst za koji tvrdi da je kraj poslednjeg romana o Hariju Poteru.
"Gabrijel" navodi da je "provalio" u kompjuterski sistem izdavačke kuće "Bloomsbury" i da zna ko će umreti u nastavku "Harry Potter and the Deathly Hallows".
Predstavnica za štampu kuće "Bloomsbury" odbacila je ove tvrdnje navodeći da "postoji dosta tračeva na internetu".
Autorka serijala o dečaku-čarobnjaku Džoana Rouling (JK Rowling) odavno je saopštila da će dva lika umreti u knjizi, čije je objavljivanje najavljeno za 21. jul.
Predstavnik za štampu američkog distributera, kuće "Scholastic", rekao je: "Dosta đubreta leti na sve strane. Smatrajte ovo samo još jednom teorijom."
"Gabrijel" je još na svom sajtu naveo da je postavio završetak knjige na internet kako bi "čitanje predstojeće knjige učinio beskorisnim i dosadnim".
Roulingova je prošlog meseca upozorila obožavaoce da se čuvaju tračeva u vezi sa zapletom romana "Harry Potter and the Deathly Hallows".
"Uvek će postojati neki jadni pojedinci koji uživaju u tome da kvare drugim ljudima zabavu", navela je Roulingova na svom sajtu i izrazila nadu da će čitaoci "krenuti na poslednju avanturu koju će podeliti sa Harijem, bez prethodnog znanja gde će ih odvesti".
Očekuje se da će Roulingova 21. jula, učestvovati u maratonskom potpisivanju autograma u Londonu, koje će trajati od ponoći do zore, kako bi se obeležio izlazak finalne knjige o Poteru.
Autorka će tada u Prirodnjačkom muzeju čitati odlomke iz knjige "Harry Potter and the Deathly Hallows".
Ona će se družiti sa 1700 obožavalaca koji će biti odabrani u nagradnoj igri.
Knjige o Poteru prevedene su na 64 jezika i prodate su u preko 325 milliona primeraka širom sveta. Prema ovim knjigama snimljeno je i 5 filmova, a premijera najnovijeg očekuje se u prvoj polovini jula.
izgleda da je ovaj lik stvarno provalio kraj harija potera ,sudeci po velikom potresu koji je izazvalo njegovo piskaranje . za sve radoznale dole je njegovo originalno piskaranje :
************************************************************ * Harry Potter 0day * ************************************************************
Dear my brothers,
Voldemort killed Hermione. Yes, that's true. And we knew that 2 days ago.
This is the end of the not yet published (someone could call that 0day) book
Harry Potter and the Deathly Hallows .
At the end of the story Hagrid was killed by Snape in the attempt of ambush Hermione and Ron. Ron and Hermione flees in privet drive but Voldermort, surprising them, engaged a magical duel with Ron and Hermione.
Voldemort attacked trough the imperius curse and Hermione, to protect the life of Ron fight hardly for more than 6 pages and then finally die. (boring, very boring... it's always the same story!)
Then, to make a long story short, Harry came up, killed all the bad guys and Hogwarts against became a good place to stay and have fun.
Ah, i missed one important information about Draco Malfoy, he started to create Horcrux (for fun and profit!). The end. ************************************************************
Yes, we did it. We did it by following the precious words of the great Pope Benedict XVI when he still was Cardinal Josepth Ratzinger. He explained why Harry Potter bring the youngs of our earth to Neo Paganism faith.
So we make this spoiler to make reading of the upcoming book useless and boring.
The attack strategy was the easiest one. The usual milw0rm downloaded exploit delivered by email/click-on-the-link/open-browser/click-on-this-animated-icon/back-connect to some employee of Bloomsbury Publishing, the company that's behind the Harry crap.
It's amazing to see how much people inside the company have copies and drafts of this book. Curiosity killed the cat.
poslao mi je frend mailom zadnju knjigu, te sam ga htjela zadaviti neću uopće ni da gore čitam vaše komentare, ako sam tolikočekalazadnji nastavak još ću se malo strpiti
poslao mi je frend mailom zadnju knjigu, te sam ga htjela zadaviti neću uopće ni da gore čitam vaše komentare, ako sam tolikočekalazadnji nastavak još ću se malo strpiti
daj,daj,daj okachi ,poshalji na mail ,ima nas koji smo zainteresovani .....
Ne znam šta ću ako Hari umre Koliko sam ožalošćen govori podatak da do sada nisam pogledao ni jedan film o Hariju a pogotovo pročitao neku od 6 knjiga, niti nameravam