Gimbrowsky, hvala na predlozima, mada ne obecavam da cemo ih uzeti u razmatranje na sledecoj sednici glavnog odbora....
(Ukoliko se neki od Vasih predloga ipak nadje u uzem izboru, o tome cemo vas blagovremeno obavestiti....do tada, predlazem da pokusate saradnju sa nekim drugim organizacijama.) [glasom sekretarice, koja ti na lep nacin kaze da nas tvoje ideje ne zanimaju]
Sada si i politicar...svestrana, nema sta! a ja se bas ponadao da ce te usvojiti moj predlog, pa da se svi onako lepo, spontano rukujemo i pozelimo mnogo uspeha nasoj maloj ali odabranoj grupi, na celu sa (paper fairy).....kako ti je pravo ime...da pogodim? Jagoda?
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Roger... @ SSB....Pokrivam te......ali....njen glas..... je...nepodnosljiv.......pevachica je na 10 o'clock......zavrsi to, pa da se vise ne mucimo....over and out.
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Hahahahahahaha....politicar..... ratoborna....Jagoda? Nisi pogodio....(Dushica mi bas pristaje, ali nije ni to....nastavi da pogadjas moje ime....i da smisljas imena za nase ludilo....ovaj...za nas, koji Grotestujemo...mozda neko bude i vredno razmatranja, pa da se spontano i slikamo i rukujemo i napijemo, pa muziku da pustimo neku....znas vec kako to ide)
Ma ne, SSB radi u nabavci ...ti si u HQ i glavnokomandujuca Tvoje ime? Sneguljica....hmmm....mislim Snezana .... Svima pogodim ime, barem iz 3-eg pokusaja, ali kod tebe ne bi vredelo da pogadjam do sutra.......mozda ti je ime....ma ne, nemam sanse....zvacu te Zagonetna
Ih...svima pogodis ime....to je prakticno nemoguce pogoditi...nisam ni Kijamet-hanuma (Snezana)....guess again
Joj, nemoj Zagonetna, molim te....kumim te.... mislice ljudi da sam neka od onih Zagonetnih, koje su glavne junakinje Danijele Stil, plave, slatke, savrsene.....a ja nisam ni jedno, ni drugo, ni trece....ajde nesto originalnije smisli...
SSB je u vrhu nase male, ali izuzetno jake grupice entuzijasta....+ odlicna je na terenu (video si kako osipa paljbu po plavushicama pevaljkama), prakticno nezamenjiva...
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
@Evil Fairy narucila sam 3 cisterne acetona,pokrivam asistenciju sa Revlonom da prestanu sa izvozom glavne robe (na Grand-estradi-the-she-male-Olimpijadi )the puder,the maskara,the vestacke trepavice,the karmini long lasting service,the silikoni... cek,oops! Revlon ne proizvodi the silikone...to je kod mesara Mitje gde ugradjuju...nista,gos'n Mitji cu da uvalim 5 tona prvoklasnih muzara sa Alpa,cisto da mu nije dosadno,i da moze da obavlja practice....da ostane u formi,sta cemo od njega ....iiiiiiiiiiii...Roger!
Ih...svima pogodis ime....to je prakticno nemoguce pogoditi...nisam ni Kijamet-hanuma (Snezana)....guess again
Joj, nemoj Zagonetna, molim te....kumim te.... mislice ljudi da sam neka od onih Zagonetnih, koje su glavne junakinje Danijele Stil, plave, slatke, savrsene.....a ja nisam ni jedno, ni drugo, ni trece....ajde nesto originalnije smisli...
SSB je u vrhu nase male, ali izuzetno jake grupice entuzijasta....+ odlicna je na terenu (video si kako osipa paljbu po plavushicama pevaljkama), prakticno nezamenjiva...
Sta znaci BlagoDarim? A ne ne, ja Zagonetne zamisljam totalno drugacije...to si ti nesto pobrkala . Uostalom Sneguljica je crnka Ma kad ti kazem, pogadjam imena kao mator ....evo, recimo slobabg se zove Slobodan...sta kazes iz 1. ok, najprostije resenje je uglavnom i ono pravo! Da nisi Jelena? Zamolio bih te da mi (nam kazes ime...mozda drugi vec znaju, ali ja ne znam) kazes ime, posto stvarno mislim da ne postoji tako neobicna devojka, a da ima neko obicno ime!