ma ja kazem da mi prvo lishimo Marinu Perazic od zivota gadjamo tamo gde najvishe boli--->>retardirana mashta istrulele romanticarke,koja u stare dane nalazi inspiraciju i obrazovanje samo dok sedi na WC sholji uz jutarnju Politiku eh,majko prirodo,kako ti lepo umes da zajebes stvar kad ti se omashi...
Ova me podseca na film "Bad Girls"! Devojke sa pistoljima, ratoborne.....ne zvuci lose uopste
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
Jaooo, Gimbrowsky, ja i ne mogu sad da objasnjavam, pa sve da me na muke stavljas ....ko shvatio-shvatio, ko nije....sta cu....dobro si rek'o, pisem u zanosu...jbg.
Devojke sa pistoljima, ratoborne....jos samo da se rvemo u blatu povremeno, a? E, ja ocekujem i tebe uz nas dok pravimo glupos.....hmmmm.....dok protestujemo, treba nam dosta hrabrih ljudi....
Ahhhhh, alternative-dread, covek uvek moze racunati na tebe....don't worry za mene, bicu ja u redu, kad me stampedo ljutih boraca pokosi....(a ti i dalje budes citao novine....?)
(malo kasnije) ispustila sam rec "pokosi".... malo sam bunovna od ucenja...
« Poslednja izmena: 13. Apr 2006, 20:17:22 od paper_fairy »
Ahhhhh, alternative-dread, covek uvek moze racunati na tebe....don't worry za mene, bicu ja u redu, kad me stampedo ljutih boraca....(a ti i dalje budes citao novine....?)
Na koga si tako ratoborna?
[/li][li]
Samo bi se tukla! Pa, mislim stvarnooooo...... Koliko do sada imas saucesnika u tom podmuklom i nicim izazvanom poduhvatu? I sad neko ima courazi da kaze da su zene nezniji pol, ma da...sa tobom na celu, svaka armija bi imala zagarantovan uspeh
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Ja sam najneznije bice na planeti, Gimbrowsky....ma, dobro, ajd' na mamu sam povukla tu "nebitnu" crtu u karakteru....jos sam Ovan u horoskopu....pa ti sad vidi....
Ok, salu na stranu.....nisam ratoborna...samo se malo kocoperim... mozda me, mojom krivicom (jer sam u prethodnom postu 'pojela' jednu rec) nisi shvatio kako je trebalo....sad sam ispravila gresku.
Nego, nesto mi se nisi izjasnio...jesi ti sa nama u ovom protestu ili nisi....?