I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
Ja sam najneznije bice na planeti, Gimbrowsky....ma, dobro, ajd' na mamu sam povukla tu "nebitnu" crtu u karakteru....jos sam Ovan u horoskopu....pa ti sad vidi....
Ok, salu na stranu.....nisam ratoborna...samo se malo kocoperim... mozda me, mojom krivicom (jer sam u prethodnom postu 'pojela' jednu rec) nisi shvatio kako je trebalo....sad sam ispravila gresku.
Nego, nesto mi se nisi izjasnio...jesi ti sa nama u ovom protestu ili nisi....?
Ovan? Hmmm...glavom kroz zid? Odbijam da poverujem u to! Dali sam sa vama? A ko bi mogao da odoli takvom pozivu?
Predlog za ime grupe: *Mala grupa pedera* ....mozda nije lose ni ime *Jeb..ina u tri cina* ...eto mog predloga, pa vi vidite
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
Gimbrowsky, hvala na predlozima, mada ne obecavam da cemo ih uzeti u razmatranje na sledecoj sednici glavnog odbora....
(Ukoliko se neki od Vasih predloga ipak nadje u uzem izboru, o tome cemo vas blagovremeno obavestiti....do tada, predlazem da pokusate saradnju sa nekim drugim organizacijama.) [glasom sekretarice, koja ti na lep nacin kaze da nas tvoje ideje ne zanimaju]
Balck Hawk.......vreba opasnost sa leve strane...nishanim na chupavu plavushu sa mikrofonom i glasom koja nadmashava cak i chika Miladinove koze....ponavljam....leva strana,nishan uspostavljen,laser spreman......Black Hawk,over and copy.....Roger!
Roger... @ SSB....Pokrivam te......ali....njen glas..... je...nepodnosljiv.......pevachica je na 10 o'clock......zavrsi to, pa da se vise ne mucimo....over and out.