PF...imamo novog clana nase Anti-Grand Organizacije sad nas ima...cek... PF.... ...plus ja..... ...plus..... konesko...... je.... ovaj..... ...hmm.... DOBRO NAM DOSAO!!!
Naravno, ova tema ima svake veze sa muzikom. Zasto? Zato sto: nam je dosta da se samo zalimo kako nam je Granda preko glave i kako od tog istog Granda nista pametnije ne moze da dopre do nas....trebalo bi (da blokiramo autoput? ) da nekako, nesto, ucinimo.....bar pokusamo....
Meni licno, na nerve idu izjave kakve je Zeljko Mitrovic davao, tipa: mi samo dajemo sto narod trazi. (Ako mi zatrazimo, hoce li inama pustiti nasu vrstu muzike? )
Grotest! Pridruzite se....
E, oruzjem ne mozemo na njih - pune su silikona (da se ne ponove scene iz Scary Movie - kad ubodu Karmen Elektru, a na nozu ostane silikon.... :[115]
Konesko, pridruzujem se dobrodoslici.....
« Poslednja izmena: 12. Apr 2006, 23:18:24 od paper_fairy »
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin