I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
Konesko, fantasticna ideja, mada trebace onda malo vise tura da ih sve prebacimo u Nedodjiu, posto, znas vec.....ima ih vise nego vampira u Blade-u....
Pa kad nadjemo lek, vraticemo ih sve....casna izvidjacka
Na kratkom sam fitilju kad su u pitanju Grand "zvezde"....... [smilie=32.gif]
ma ja kazem da mi prvo lishimo Marinu Perazic od zivota gadjamo tamo gde najvishe boli--->>retardirana mashta istrulele romanticarke,koja u stare dane nalazi inspiraciju i obrazovanje samo dok sedi na WC sholji uz jutarnju Politiku eh,majko prirodo,kako ti lepo umes da zajebes stvar kad ti se omashi...
SSB, tebi za dusu, Marinu cemo prvu, za primer....
E....nema nikog od konzumenata "narodne" muzike, da se javi.....nece oni ni da se brane (sto ce reci da ih boli uvo za druge ljude,(drugu muziku) koji tu torturu vise ne mogu da izdrze i verovatno misle da cemo mi nestati cim neko uzvikne:"Narkomani!","Ludaci!') ( a Aca Smrkas nema veze sto je 100 puta priznao da uzima drogu, njegove su pesme, znas, bre, za veselje....uhhhhhhhhhhh)
Evo jednog 'klasicnog' dijaloga koji sam vodila sa koleginicom(K): (donosila sam drugarici neki cd, pa je to tako stajalo na stolu) K:"Koji ti to cd?" (uzima, pogleda, pratim promenu boja na licu iz jarko crvene u zelenu sa zutim tufnicama) "Ne mogu da verujem da ti to slusas!" (napuci usta, zatrepta okicama....)
Ja:"Sto ne bih slusala?" (sa what-the-fuck izrazom lica)
K:"Pa to su sve nenormalni...."
Ja:" Hmmmmm...izvini, ali....Sek(s)a i JK su pa normalne, kaludjerice, koje su zarad manastira u kome zive snimile par albuma?"
K:"Paaaa, dobro....ali, kako ce gosti da ti se vesele na svadbi, ako im pustis "tu" muziku?"
Ja:"Staaaaa?" (sad ja pocinjem da menjam boje)"Na mom vencanju bice moji prijatelji, ne ti, tako da....sto se brines za mene i moje goste na vencanju? Utice ti na lepotu....a i kad pokusas da razmisljas - nekako ti nije dobro, stoga, please, leave me alone.....ah da, ne razumes engleski....idi, naruci nesto iz Oriflame kataloga sto jos nemas...."
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it
I see through bitter eyes and The fact still remains I read between your lies You got beat at your own game Take a trip with me for soon I will sin Without one regret The pain will begin
Paper_fairy nisam bas siguran da sam razumeo tvoj zadnji post! Ne, ne trazim da m isad tu objasnjavas, znam da pises u zanosima emocija ....hands dawn!! Ali, neka to bude malo razumljivije i nama sitnim igracima...ako je moguce Vidim ja da ti tu spremas veliko sra..e, imas i solidnu pomoc
How can I live when you won't let me in How can I die without reasons why How can I laugh when I want to cry How can I go on with nothing nowhere How will I make it