Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grčki tinejdžeri sat vremena silovali i snimali Bugarku u školskom toaletu  (Pročitano 22536 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Neverovatno koliku sam kolicinu gluposti procitao na ovoj temi, kazete obesite ih za jaja, kastrirajte ih, pustite pedere da ih jebu. Pa ko je ovde zao? Grci jesu a vi niste. Oni su silovatelji a vi bi ih raskomadali i pustili silovatelje na njih. Meni ovde nesto bas i nije logicno.

Ali ne, oni su to uradili iz zlobe, a vi bi ih samo kaznili, vi bi im se samo osvetili. Pa zar je cinjenje zla na zlo opravdano. Pa odkud vi znate da je ta Bugarka bila bezgresna. Mozda je ona istukla neku Grkinju, pusila nekom Grku i odgrizla mu alatku ili ucinila neko drugo zlodelo. Sta jel bi onda silovanje bilo opravdano. Tako bi i njihov cin bio osvetnicki kao i vas.

Licno nemam jasan stav o ovom dogadjaju jer ne znam sta se tu tacno dogadjalo, ali imam stav da svi vi koji ste za kaznjavanje malih silovatelja licimerni, i slicni njima (u smislu nemanja samilosti prema drugim ljudskim bicima).

Znači ti si od onih što smatraju da je žena uvek kriva za silovanje, jer je na neki način izazvala silovatelja. Isto mišljenje je nedavno izneo i sidnejski muftija, najviši muslimanski klerik u Australiji. Shvati da normalan čovek mora da bude u stanju da kontroliše svoje nagone, inače mu sleduje robija ili psihijatrijska ustanova.Znači, da li je bugarka "bezgrešna"
ili nije, potpuno je nebitno.Silovanje, a u ovom slučaju i grupno iživljavanje, krivično je delo
u svakoj civilizovanoj zemlji, verovatno i Grčka spada u tu kategoriju.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hm?? Da li je poslednji post bio meni upucen?
Stoji moj citat ali ne vidim vezu izmedju njega i odgovora koji je usledio ispod.
Ovaj covek me bacio u rebus...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
bora111
sta ces kada neki ljudi u zajednici  neke stvari ne rade ne zato sto ne zele da cine zlo drugome ili drugima,
vec iz straha od kazne... zato kazna i postoji kao fenomen, i ne samo u okviru ljudske zajednice
... izopstavanje iz zajednice je u tom smislu povelika kazna

i uopste ne sumnjam da je ova cura bila i pre ovoga u skoli maltretirana na raznorazne verbalne i neverbalne nacine, a da je ovo sto se desilo kulminacija citave balade- jer su klinci mislili da ce i to proci... kako proci? pa nekaznjeno
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nemoj da budes tako sigurna, tj da ne sumnjas. Nije nemoguce da se citava frka digla upravo zbog toga sto je devojka Bugarka, a ne da je u pitanju zataskavanje zato sto devojka nije domaca.

Evo, ja postavljam novo glediste na celu pricu. Koliko vidim svi ste vi stekli sliku da su u Grckoj cetiri mala manijaka uvatili jadnu Bugarcicu, bacili je preko lavaboa, pocepali joj gace, i divljali nad njom jedan za drugim. Pa razmislite, setite se kad ste vi imali 16 g. kako ste se ponasali i kako su se ponasali vasi vrsnjaci (neki od vas su mozda sada tinejdzeri), da li je ovaj scenario stvaran? Setite se da su tu bile i tri Grkinje koje su sve to gledale i jos i snimale, pa zar je moguce da su i one potpuno bezdusne znajuci same kako bi se osecale u takvoj groznoj situaciji.

Meni je licno verovatniji scenarijo da su klinci Bugarku vacarili ili radili simulaciju seksa ili nesto na ovu temu, i ovo se moze protumaciti kao silovanje, bar kao jedan njegov oblik. Zamislite sada devojke da vas pozove razredni vaseg sina i kaze vam kako je vas mali vacario devojcice, sta bi ste mu odgovorili, obesite ga za muda, ili pustite na njega pedere da ga oni vacare pa da vidi kako je to? Ne bih rekao?

Sustina moje price je (ukoliko niste shvatili dosad) je da devojcica jeste prezivela neki oblik traume, ali da vi ne mozete nikog da osudjujete jer ne znate sta se tacno dogodilo. Istina je da nemate sve informacije. Istina je da novinari umeju da manipulisu informacijama i stalno to rade, i da ne mozete na osnovu ovog clanka da donesete zakljucak da su Grci jedna bezdusna nacija koja mrzi sve ostale. Kao sto sam vec rekao ne znate sta se tacno dogodilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
nemoj da budes tako sigurna, tj da ne sumnjas. Nije nemoguce da se citava frka digla upravo zbog toga sto je devojka Bugarka, a ne da je u pitanju zataskavanje zato sto devojka nije domaca.

Evo, ja postavljam novo glediste na celu pricu. Koliko vidim svi ste vi stekli sliku da su u Grckoj cetiri mala manijaka uvatili jadnu Bugarcicu, bacili je preko lavaboa, pocepali joj gace, i divljali nad njom jedan za drugim. Pa razmislite, setite se kad ste vi imali 16 g. kako ste se ponasali i kako su se ponasali vasi vrsnjaci (neki od vas su mozda sada tinejdzeri), da li je ovaj scenario stvaran? Setite se da su tu bile i tri Grkinje koje su sve to gledale i jos i snimale, pa zar je moguce da su i one potpuno bezdusne znajuci same kako bi se osecale u takvoj groznoj situaciji.

Meni je licno verovatniji scenarijo da su klinci Bugarku vacarili ili radili simulaciju seksa ili nesto na ovu temu, i ovo se moze protumaciti kao silovanje, bar kao jedan njegov oblik. Zamislite sada devojke da vas pozove razredni vaseg sina i kaze vam kako je vas mali vacario devojcice, sta bi ste mu odgovorili, obesite ga za muda, ili pustite na njega pedere da ga oni vacare pa da vidi kako je to? Ne bih rekao?

Sustina moje price je (ukoliko niste shvatili dosad) je da devojcica jeste prezivela neki oblik traume, ali da vi ne mozete nikog da osudjujete jer ne znate sta se tacno dogodilo. Istina je da nemate sve informacije. Istina je da novinari umeju da manipulisu informacijama i stalno to rade, i da ne mozete na osnovu ovog clanka da donesete zakljucak da su Grci jedna bezdusna nacija koja mrzi sve ostale. Kao sto sam vec rekao ne znate sta se tacno dogodilo.

Teorija ti je "zanimljiva", ali se postavlja logično pitanje. Pretpostavimo da u toj srednjoj školi ima nekoliko stotina grkinjica i jedna bugarčica. Ako im pojačano rade hormoni, što je normalno u tim godinama, kako odabraše baš tu jednu, jedinu bugarčicu? Što ne "simuliraše" sex na nekoj grkinji?
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ok, postoje naduvane novinarske price...
ovde se paraleno preplicu dve price, odnos grka prema bugarima
i silovanje u skolskom wc-u
moze da bude i cigancica, sto se mene tice... to ne menja na stvari
dozvoli i mogucnost da se to ipak desilo- a desilo se silovanje, i to u vrlo zapanjujucim okolnostima... u skoli, itd.
da je bilo zbunje, manje bi sumnjao?
valjda postoje nacini da se ustanovi silovanje, sigurno nije njena rec protiv njihovih sest...
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Mislim da kad je u pitanju silovanje, zrtva ne treba da ima ni veru, naciju, pol... jednostavno... to je zrtva...

Citat

Takvo misljenje je upravo anuliranje jedne od osnovnih ljudskih osobina ~ empatije... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Zemunac upravo to je pitanje - kako i sto, ne znas sta se desilo.
Machakz naravno da postoji mogucnost, i postoje nacini da se utvrdi sta se tacno desilo, a ovaj teks se uglavnom tice mogucnosti, i ostavlja mnoga pitanja nejasnim.
Anea ne brini se ti za moj nacin razmisljanja, bolje preispitaj stepen svoje predrasudnosti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

don't look at past

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 1023
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson 
ljudi naravno da je istina i nemojte da sumnjate u to masa je globalno puknuta u glavu
IP sačuvana
social share
obozavam onaj ...osecaj.....kad je sve savrseno.........i kad je sve preko toga suvisno.......
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Citat
Anea ne brini se ti za moj nacin razmisljanja, bolje preispitaj stepen svoje predrasudnosti.

Pojasni... i sta je predrasudnost... neka nova rec Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.