Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grčki tinejdžeri sat vremena silovali i snimali Bugarku u školskom toaletu  (Pročitano 24586 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol
Poruke 279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Sta reci. Ne setaju samo Srbijom bolesnici. Ima ih  i  u drugim sredinama. Sada ce da se vade na foru, bili su pijani i ta sranja. Sto rece moj predpostavljeni u vojsci:" Jeste bio si pijan, ali si pre toga bio trezan".
Treba im dovesti crnca. Cisto radi reciprociteta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Da školu kazne što profesori po ekskurziji dobijaju po 1000 i više evra, a učenicima se svašta dešava na istim.

A, ovde su nadležni odgovorni što dozvoljavaju da im se svašta događa po WCijma. U mojoj osnovnoj su ljudi pržili na foliji i ubadali se u WCu. Mnogi nisu ni bili učenici škole, nego uđu jer je zgodno. A masovna je i pojava da su škole javni WC. Čak i sa prijavljivanjem, nije redak slučaj da čovek da dokument, ode, izvšii nuždu, uzme dokument i izađe napolje. A može da bude i neki manijak, sa lažnim dokumentima, a niko ne obilazi hodnike. Pravilo pogotovo važi za vrtiće, jer se u mnogima vrata ne zaključavaju, da ne govorim o tome da vaspitačice dozvoljavaju da se deca kreću po kraju, bez ikakvog nadzora. Da se kazne, nego šta. Smile
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Skolu mogu da krive samo roditelji koji svoju decu nisu vaspitali kako treba. Vecina ne pravi probleme nego manjina. U zivotu nisam cuo da je neko sa ulice usao u skolu umesto u javni WC. Pa gde si ti to ziveo???
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ljudi izvode to i sada, ja ne. Bolje se upoznaj sa okruženjem u kojem živimo... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Mora i skola snositi odgovornost. U mojoj srednjoj skoli su bili dezurni ucenik, dezurni profesor i domar koji su se stalno setkali po hodnicima i ovako nesto se nije moglo desiti. Da ne pominjem jos da je silovanje trajalo SAT vremena i da je ucestvovalo SEDAM ljudi, a niko nista nije primjetio. To je veliki propust.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 16:36:25 od alfa1 »
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Upravo tako. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 95
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sat vremena...bravo momci!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49959
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Roditelji prestupnika su više odgovorni nego ovi sami.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
ne slazem se.. nisu to deca od 7 godina, pa da nisu u stanju da poimaju razliku izmedju dobra i zla... a, da... roditelji ce odgovarati, ali po gradjanskoj tuzbi za naknadu stete... naravno... ako pre toga ne sakriju slucaj...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11186
Zastava t
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Alcatel 258
Pazi ovo sto se tice dezuranja, ja dezurni jednom sedim pred vratima kao portir  Smile i dan pre toga neki klinac puko samar nekoj klinki, i sutra dan kad sam ja dezurni dolazi matori od devojcice  Smile "dobar dan" "dobar dan", jel znas gde je taj i taj razred.. ja kazem verovatno su tamo, matori prodje upadne isamara debila malog i izadje kaze hvala momak vidimo se prijatno.
Posle toga frka u skoli, dolazi direktor pocinje da nesto pizdi na mene, kako sam ga oterao u 3pm, i napusio, "a gde ste vi bili, a sta bi moj tata ili ja radio da se ovde moram tuci u skoli, trebao si mi dati neku pusku itd Smiley...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.