Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grčki tinejdžeri sat vremena silovali i snimali Bugarku u školskom toaletu  (Pročitano 24550 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
Posle toga frka u skoli, dolazi direktor pocinje da nesto pizdi na mene, kako sam ga oterao u 3pm, i napusio, "a gde ste vi bili, a sta bi moj tata ili ja radio da se ovde moram tuci u skoli, trebao si mi dati neku pusku itd Smiley...

Ajd prevedi ovo ja nista skonto nisam, ko je kome sta rekao?

Sto se tice prvog dijela, pa covjek je covjek, a djeca su djeca. Ako njega nije imao ko da sprijeci u tih 30 sekundi samaranja malog, mogli su ovu trojicu klinaca u sat vremena silovanja.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49942
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
ne slazem se.. nisu to deca od 7 godina, pa da nisu u stanju da poimaju razliku izmedju dobra i zla... a, da... roditelji ce odgovarati, ali po gradjanskoj tuzbi za naknadu stete... naravno... ako pre toga ne sakriju slucaj...

kada su imali 7 godina djeca su nastojala da imitiraju roditelje, prije toga su na taj nacin naucili da hodaju, govore itd. Roditelji su duzni da svoju djecu pravilno vaspitaju, da ih mnogo štošta nauce. Jako je vazno da oni ako se ukaze potreba, u mnogo cemu djecu i ogranice.

Međutim ako gledate roditelje najcesce se uocava premalo duhovnosti i velika populjstljivost prema zeljama.  Imajuci u vudi da ce djeca (najcesce) samo nekoliko puta pojacati stanje roditelja vidi se koje najvise odgovoran.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 5.0
kada su imali 7 godina djeca su nastojala da imitiraju roditelje, prije toga su na taj nacin naucili da hodaju, govore itd. Roditelji su duzni da svoju djecu pravilno vaspitaju, da ih mnogo štošta nauce. Jako je vazno da oni ako se ukaze potreba, u mnogo cemu djecu i ogranice.

Niko ih ne uci da siluju, od koga su to mogli viditi? Od roditelja ne.
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49942
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
Trebas sebi postaviti pitanje otkud ideja o silovanju ? Koji su motivi ?  Smile

Niko ih ne uci da siluju ali kada jednu skrivenu izopacenost pomnozis sa 10 dobijes je u neprihvatljivom obliku. Problem je u manjku duha, a visku tjelesnih prohtjeva.

Sto se tice ovog slucaja, povod za silovanje je etnicko porjeklo zrtve, a uzror potreba da se uzivanje u tjelesnom postavi iznad svega ostalog. Posto je uzrok temelj odluke, niko ne moze reci da oni ponovo nece pociniti silovanje nebitno nad kim. To sto je zrtva bila bugarkinja samo je lazno opravdanje.

Maloljetnike inace nisu previse odgovrni jer su oni list papira koji nije zavrsen. kako ce se  dalje ponasati zavisi od roditelja, okruzenja i njih samih. Ne kazem da za ovo ne trebaju nikako odgovarati, ali su svakako manje odgovorni od svojih roditelja cije su zelje izopacene.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Neverovatno koliku sam kolicinu gluposti procitao na ovoj temi, kazete obesite ih za jaja, kastrirajte ih, pustite pedere da ih jebu. Pa ko je ovde zao? Grci jesu a vi niste. Oni su silovatelji a vi bi ih raskomadali i pustili silovatelje na njih. Meni ovde nesto bas i nije logicno.

Ali ne, oni su to uradili iz zlobe, a vi bi ih samo kaznili, vi bi im se samo osvetili. Pa zar je cinjenje zla na zlo opravdano. Pa odkud vi znate da je ta Bugarka bila bezgresna. Mozda je ona istukla neku Grkinju, pusila nekom Grku i odgrizla mu alatku ili ucinila neko drugo zlodelo. Sta jel bi onda silovanje bilo opravdano. Tako bi i njihov cin bio osvetnicki kao i vas.

Licno nemam jasan stav o ovom dogadjaju jer ne znam sta se tu tacno dogadjalo, ali imam stav da svi vi koji ste za kaznjavanje malih silovatelja licimerni, i slicni njima (u smislu nemanja samilosti prema drugim ljudskim bicima).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 10823
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
ako ne bi bili kaznjeni na neki nacin, prevaspitavanjem ili i jos nekim dodatnim uslovljavanjem, bilo bi kao da nisu nista lose ucinili i da mogu i opet...

inace, napravi razliku izmedju onoga sto se kaze i onoga sto se radi...
npr. za malo dete se cesto kaze 'joj kako je slatko, prosto bi ga pojela/o' ali se to ne misli bas tako bukvalno Smile
niko ne bi dete ponjamao za rucak
ovde uglavnom ljudi na sl. nacin ispoljavaju nesimpatije- uradio bi ovo ili ono...
a poruka je da tako nesto ne treba da prodje nekaznjeno... kao sto i ne treba  Smile

dakle, treba naci nacin da se pomogne tim klincima, i to tako da im ubuduce ne padne na pamet da tako postupaju ni prema kome, i pomoci devojci da prodje sa sto manjim posledicama nakon takvog izivljavanja... i ovo je najdiplomatskije moguce receno sa moje strane  Smile
« Poslednja izmena: 26. Nov 2006, 23:27:28 od machakz »
IP sačuvana
social share
(\__/)
(='.'=)
(")_(")   Samo za njene oci....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
@Magic Master
Slazem se da su roditelji odgovorni za vaspitanje djece ali nisu jedini. Po cemu se razlikuje jedan 17-godisnjak i 18-godisnjak? Po malo cemu, samo sto jedan snosi punu odgovornost za svoje postupke a drugi ne. Ako cemo reci da se vaspitanje zavrsava sa roditeljima onda su ovi nepopravljivi slucajevi i mozemo ih odmah zatvoriti trajno radi opste sigurnosti. Mene su moji roditelji vaspitali najbolje sto su mogli i ja sam po tome trebao izrasti u andjela ali nisam, daleko sam od toga. Ja ih ne mogu krivi, problem je u meni.

@bora111
O ovoj temi se vec danima nasiroko govori i niko nije pomenuo da je Bugarka istukla Grkinju, pusila Grku, odgrizla mu alatku... tako da mozes slobodno racunati da se to nije ni desilo.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Onda ste opet licimerni jer vam reci nisu u skladu sa mislima. Ali ovo nije isto kao primer koji si dala jer je jasno da taj "zlocin kanibalizma" ne potice iz mrznje prema detetu, a to sto vi govorite potice iz velike mrznje. Ja se sam gadim silovanja, ali to ne znaci da osecam mrznju prema silovateljima i da ih proklinjem. Nemas ti pravo, niti bilo ko drugi, da bilo koga kaznjavas, jer je kazna po sustini cinjenje zla kaznjeniku. Ispravno je medjutim, smatram, da osobe nepodesne da zive u sklopu drustva treba iz njega izopstiti kako ga ne bi kvarili.

Sad, razume se da su jedini prostori gde se takve osobe mogu smestiti ono sto mi zovemo zatvorima. Ipak, zatvori ne bi trebalo po sustini da budu kaznionice, vec prevaspitaonice. Nas sistem funkcionise kao ovo prvo, jer se ljudi u zatvor salju na vremenske periode (koliko si gresio toliko ces biti bez slobode) a ne dok se ne prevaspitaju. Na kraju, da zavrsim onim cime cu da poreknem sve sto sam napisao i da se potpuno udaljim od teme, istina je da je prevaspitavanje skoro nemoguce, jer se ljudi tesko menjaju a psiholozi ne umeju da prevaspitavaju ljude, pritom se cesto desava da se ljudi iz zatvora vracaju jos gori jer se tamo druze za losim ljudima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam ni rekao da se tako nesto desilo alfa, rekao sam sta bi bilo da se tako nesto desilo. Nisi razumeo sustinu recenice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49942
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@ alfa1

u pravu si. problem jeste u tebi ali zamisli da si imao roditelje koji uopste ne bi marili ni za tebe, a kamoli za tvoje vaspitanje. Sigurno je da ne bi bio isti kao sto si sada. To sto su te vaspitali kako valja treba da im budes zahvalan dok god su zivi, jer nema previse takvih roditelja. Vidis i sam sta se dogadja ?

@machakz

Da klince ne treba sankcionisati - o tome ne treba biti ni govora. Ali da roditelje treba sankcionisati, i o tome se mora voditi racuna. Sad ako ti klnci ne zive sa svojim roditeljima druga je prica.

Roditelj tinejdjerima govre: "Dok si pod mojim krovom ima da me sve slusas, a poslije kada ti budes zaradjivao cini sta ti je volja."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.