Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Grčki tinejdžeri sat vremena silovali i snimali Bugarku u školskom toaletu  (Pročitano 24618 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Forum je ukucao dvaput poruku, neka se ova izbriše.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 23:53:32 od Burek_forumash »
IP sačuvana
social share
Lepota je prolazna, zato sam ja glup!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Kada bi vas dvojicu silovali neki Srbi, onda biste promenili mišljenje i ne bili tako plitiki. Ovo je zločin za sebe, makar se zločinci pozivali i na vanzemaljce, nisu to vanzemaljci počinili, već oni.

Sramota da vas bude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Kada bi vas dvojicu silovali neki Srbi, onda biste promenili mišljenje i ne bili tako plitiki. Ovo je zločin za sebe, makar se zločinci pozivali i na vanzemaljce, nisu to vanzemaljci počinili, već oni.

Sramota da vas bude.

Šta lupaš, idi nazad u šesti razred osnovne škole, pa uči istoriju.
Ko je počeo da laprda o grčkoj braći i o osveti Bugarima? Ovde
je silovana devojka, slučajno Bugarka, ali je mogla da bude i Srpkinja.
I Srpkinju bi isto silovali sat vremena i ponižavali. Na žalost,ovi govnari će se izvući sa blagim kaznama, jer takvo je "objektivno" grčko sudstvo.
IP sačuvana
social share

Dok je budala, biće i radikala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
To da su Arapi pravoslavne vere("grci") rasisti i ksenofobi, ja znam poodavno.

Срам те било, као прво Солун је један од најправославних градова на свету, ако ниси никада био тамо, једноставно црква је на сваком ћошку, људи су толико културни и предусретљиви, на сваком кораку се види да одишу православљем.
Ма немој, а јел треба да воле Турке и Бугаре ??Иста ствар као са нама и Хрватима и Потурицама.

Неоправдавам такво невитешко понашање само таквим изродима се мора дати до знања на чијој су земљи и да им никад неће бити заборављено,можда опроштено али никад заборављено.

Ko je био већина у Солуну и у целој Егејској Македонији пре сто година? Словени. Где су данас они? Причаш о православним црквама, ко је градио те цркве? Да ли знаш колико је цркава у Грчкој које су градили Немањићи и остали српски властелини? Нису то све грчке цркве.Колико данас има Срба и осталих словена у северној Грчкој? Колико има Македонаца(словенског порекла) и Бугара?
Иначе, Грци су љубазни и предусретљиви све док имаш пара у џепу. Да ли ти се десило да останеш без лове у Грчкој? Шта се десило летос на Халкидикију, кад је избио велики пожар? Причао ми је комшија да му је Грк тражио 1000€ да га колима одвезе до Солуна. Сви који су имали паре (Немци, Аустријанци и остали ) су склоњени на сигурно, само су српска деца ноћивала на плажи, 100 метара од ватрене стихије.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Slažem se na komntar o njihovom pravosuđu, ali nikako ne smeš sebi dati za pravo da ovaj primer generalizuješ. Nisu svi Grci takvi, niti iko zna kakva će ova presuda biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610

Sramota da vas bude.
Jel sramota da me bude sto funjare ne smatram vekovnim prijateljima. Neko je pomenuo i onog grckog pandura sto je ubio srednjoskolca iz Srbije. Osudjen je na neku smesnu kaznu. Dobro je da decka nisu posthumno okrivili za sopstvenu smrt. Da je ta sirota Bugarka bila grkinja veca bi se prasina digla. I pored svih ratova koje smo vodili sa Bugarima smatram ih vecom bracom i prijateljima nego grke.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Ne postoje "braća" među narodima, sve je od osobe do osobe. E, naravno da postoji genetska predispozicija za određene osobine, ali i dalje je individualno. Jevreji su tko jako sebični i zajedljivi, npr.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1804
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Slažem se na komntar o njihovom pravosuđu, ali nikako ne smeš sebi dati za pravo da ovaj primer generalizuješ. Nisu svi Grci takvi, niti iko zna kakva će ova presuda biti.

Hoćeš da se kladimo da će govna da se izvuku. Pa čoveče, radi se o srednjoškolcima
tj. maloletnicima.Dobiće po koju godinu u dečijem popravnom domu, i pojačan nadzor roditelja kad izađu. Ove bugarka (16 godina) više nikad normalna osoba biti neće.
Njen život je zauvek upropašten. Kao i život onog našeg srednjoškolca i njegove porodice.
Nenaoružanom momku pucati u leđa, i dobiti par godina zatvora. Čak i IV Opštinski sud na Novom Beogradu bi
ga osudio na 15-20 godina, a svi znamo kakvo je naše sudstvo.
« Poslednja izmena: 24. Nov 2006, 03:00:31 od zemunac2 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 442
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Motorola C450
Not so shure da bi kod nas iko bio osuđen... Mog ortaka su tukli ko vola u kupusu zbog "opiranja hapšenju", pri tom je čovek bio obezdanjen od alkohola, ležao je na kluipi. Kada se nije odazivao, ovi su ga prebili. Tužilac nije nikada podigo optužnicu, čak ni policija nije htela da uvede u zapisnik. To je Srbija.

Nikako ne mislim da je to dovoljna kazna, pogotovo što treba i njihova škola da bude kažnjena, odnosno odgovorna lica.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Da skolu kazne sto su joj ubili neduznog ucenika??? Smile
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.