Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гори дискотека у Новом Саду, шесторо мртвих  (Pročitano 25680 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy S4 mini
O Bože, ovo je strašno.... neka počivaju u miru....
Ovo je strašno....

Iz svega što je do sada objavljeno, jasno je da su u pitanju instalacije i očigledno neispravni protipožarni aparati. Neko je lepo primetio odavde, čemu tolike dozvole ako ničemu ne služe. Pa služe samo za dranje naroda, ništa više.

E sada...ide neka druga spekulacija...da je vlasnik diskoteke vlasnik i mnogih drugih objekata po Novom Sadu i da je sa lakoćom otkupljivao objekte, i očigledno ih nenamenski koristio. Dobio dozvole za malo klope i pića i to je to. Napravio od podruma mesto za okupljanje toliko ljudi i nije ga bilo briga što nije sve na svom mestu.
Fascinantno je da takav objekat ima jedan skoro tunelski izlaz i nikakvu alternativu za mogući izlaz u ovakvim situacijama.
Na zapadu (mrzim sebe kada to kažem ali moram) za ovakve stvari se zaglavljuje ozbiljna robija, od vlasnika, do inspektorata koji je dao upotrebnu i drugu dozvolu za funkcionisanje objekta.

Ali..dzaba sve to...mladi životi su nastradali. Daj Bože a ovo bude bar škola svima koji na sebe uzimaju odgovornost okupljanja velikog broja ljudi....
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Nisam davno videla tužniji prizor od ovog...  Smile

Stvarno boli kroz sliku...

Ovo bi trebalo da postane jedna od slika godine u Srbiji, cisto za podsetnik

Na zapadu (mrzim sebe kada to kažem ali moram) za ovakve stvari se zaglavljuje ozbiljna robija, od vlasnika, do inspektorata koji je dao upotrebnu i drugu dozvolu za funkcionisanje objekta.

Na zapadu postoji redovna kontrola objekta, ili neredovna po prijavi, bilo koga... A ako se nesto i dogodi, postoji robija, sud i slicno, odstete, pare, globa. Napisao sam predhodno, bas me interesuje oce li ovde biti neke odstete u ovom slucaju  Smile
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 01:32:37 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Maradicu, ti si na tom fucking zapadu dušu izgubio.... Smile

Ko ovde priča o odšteti i da li misliš da postoji odšteta za izgublljeno dete, brata, sestru....

Ja pričam o sistemu korišćenja objekta i dozvola koje vlasnik sigurno ima a dobijene su na tipično "kafanski ili kumovsko/drugarski način". To je spekulacija medija, a ne moja filozofija. To je nevolja.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 01:55:56 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49976
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Samsung Galaxy S24
Постоје на стотине оваквих шутака. И до њиховог затварање никада неће доћи. То је наша реалност. 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Maradicu, ti si na tom fucking zapadu dušu izgubio.... Smile

Ko ovde priča o odšteti i da li misliš da postoji odšteta za izgublljeno dete, brata, sestru....

Ja pričam o sistemu korišćenja objekta i dozvola koje vlasnik sigurno ima a dobijene su na tipično "kafanski ili kumovsko/drugarski način". To je spekulacija medija, a ne moja filozofija. To je nevolja.

Odsteta u tom smislu ne postoji, postoji nadoknada, znaci ne vaganje zivota u novcu vec samo neka nadoknada koja postoji od kad je sveta i veka, u vidu odstete. A odsteta je ujedno i kazna za nekog ko je odgovoran za neciju smrt. Jasno, eto ti kazes nije zapad, znaci, naci nekog odgovornog (ko kaze da to mora da bude gazda) strpati ga u corku godinu, dve posto nije ubistvo vec nesrecni slucaj i ujeo vuk magarca... "Odgovorni" u zatvoru, uzme krivicu na sebe, dobije neku kintu da cuti, gazda radi dalje i svet se i dalje okrece...
E, tako se to radi na Balkanu, pa onda nemoj da ocekujes automatski protivpozarni sistem, obuceno osoblje koje redovno radi vezbe evakuacije, arhitektonski resene prolaze za evakuaciju u slucaju opasnosti kao i redovnu kontrolu objekta i pisanje prijava i zatvaranje u slucaju otkrivenih nedostataka.... Znas, nije to zapad bez dushe, tu kumovi rade a kum nije dugme, ima dushu pa zazmuri na nedostatke, nije niko savrsen...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Razlika izmedju tebe i mene je u tome što ja svoje nedostatke i nedostatke svoje zajednice ne prikrivam i ne motam u foliju. A ti sve to radiš.

E to je fetiš samozadovoljavanja nad nečim u šta ni sam nemaš potpuni uvid sem slike na plafonu dok pokušavaš da zaspiš i sklopiš puzle prethodnog dana. Razmisli malo o tome.

Ovde postoje konkretne žrtve i tu je tačka na slovo I. Svaki je komentar na zadatu temu suvišan. Sve ostalo je "lako bih ja da je mene neko pito".  "Posle bitke svi su junaci a posle sexa svi su jebači". Batali taj rad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Razlika izmedju tebe i mene je u tome što ja svoje nedostatke i nedostatke svoje zajednice ne prikrivam i ne motam u foliju. A ti sve to radiš.

Vidis, ja nemam "zajednicu", ja sam indvidualan  Smile

Citat
Sve ostalo je "lako bih ja da je mene neko pito".  "Posle bitke svi su junaci a posle sexa svi su jebači"

Mislis, "lako je posle bitke biti general" posto posle bitke se zna ko je bio junak a ko ne, al posle sexa logicno da su svi hebaci.
E, vidis, ja da sam ti pre nedelju dana pisao o tim zastitama i nedostacima u Srbiji, ne bi to ni procitala jer se nije nista ni dogodilo. E, kad se dogodi, samo kazem kako postoje pametne stvari a postoje i stvari sa greskom, a ovo je bila greska na duze staze a ima ih jos na gomile.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Kako god, lakše je kritikovati nego od koristi biti.

I trut je dobar dok ne oplodi pčelu, potom je neupotrebljiv. I obično ga ubijaju druge pčele te iste zajednice. Mnogo zujanja, buka u ušima. I tako to....

I ništa od toga ne umanjuje bol ljudima koji su ostali bez ovih šest duša....imaj malo obzira, ako to nije previše traženo od tebe.
« Poslednja izmena: 02. Apr 2012, 03:51:16 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
I trut je dobar dok ne oplodi pčelu, potom je neupotrebljiv. I obično ga ubijaju druge pčele te iste zajednice. Mnogo zujanja, buka u ušima. I tako to....

Pa ove trutove sto treba da kontrolisu te objekte jos nikom nije palo na pamet da ih ubiju  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Trodnevna žalost u Novom Sadu

U Novom Sadu je, zbog tragedije u diskoteci "Kontrast" u kojoj je u požaru poginulo šestoro mladih, od danas trodnevna žalost, odlučeno je na vanrednoj sednici Gradskog veća.

Komemorativni skup biće održan u podne u Skupštini grada Novog Sada.

Dan žalosti podrazumeva prilagođavanje medijskog informisanja, programa ustanova kulture i sportskih manifestacija, a zabranjeno je održavanje programa zabavnog karaktera na javnim mestima, navodi se u saopštenju iz Gradskog veća.

U ime grada Novog Sada, gradonačelnik Igor Pavličić izrazio je najdublje saučešće porodicama nastradalih, kojima je obećao maksimalnu podršku grada.

U velikom požaru koji je izbio oko dva sata posle ponoći u nedelju u novosadskoj diskoteci "Kontrast" život je izgubilo šest osoba, tri mladića i tri devojke.

Policija je zbog te tragedije privela i odredila mere zadržavanja za vlasnika tog objekta i dvojicu zakupaca, saopštila je portparol Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić.

Njima je određena mera zadržavanja zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti nesprovodeći zakonske mere zaštite od požara, rekla je Tomićeva Tanjugu.

Prema procenama gradonačelnika Novog Sada Igora Pavličića u novosadskoj diskoteci "Kontrast", u kojoj je šestoro mladih tragično izgubilo živote u požaru koji je buknuo oko 2.20 sati, bilo je daleko više od 350 gostuju, što su bile prve procene.

Pavličić je rekao da je dosadašnja istraga pokazala da su uzrok požara, najverovatnije, neispravne elektroinstalacije, i ukazao da kada se u ograničenom prostoru nađe 350, 400, 500 ljudi, u trenutku kada izbije požar nastaje velika panika.

"U tom metežu i gužvi i zbog tog broja ljudi je i došlo do stradanja", dodao je novosadski gradonačelnik, podsetivši da se svih šestoro nastradalih ugušilo od dima.

Paviličić je naveo da će lista od troje osumnjičenih možda biti i proširena, istakavši da su u novosadskim lokalima vršene tehničke i inspekcijske kontrole.

Inače, posle ove tragedije po nalogu ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića počeće vanredna inspekcijska kontrola svih lokala u Srbiji.

Naredba o vanrednoj inspekcijskoj kontroli svih lokala u Srbiji biće danas upućena svim organizacionim jedinicama, a kontrola lokala će početi sutra, izjavio je načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić.

On je agenciji Beta rekao da će svih 250 inspektora biti uključeno u tu kontrolu.

Izvor: Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.