Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 07:27:00
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Goca Bozinovska (Pročitano 44201 puta)
24. Avg 2005, 01:15:24
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ako hoces da me volis voli dok ti volja Ne trazi od mene da ti budem zena na vernost da se kunem da ti cuvam dom Da te ludo volim da zbog tebe zivim ja mogu da te slazem pa opet po svom 2x Ref. 2x Ako hoces da me volis voli dok ti volja ako hoces da se zenis svaka druga bice bolja Nemirno mi srce nigde mira nema opasno se zaljubi pa napravi lom Da sam s tobom srecna da je ljubav vecna ja mogu da te slazem pa opet po svom 2x Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Bas te briga Ostavljas me ko ranjenu pticu i odlazis s'osmehom na licu (2x) Ref. 2x Bas te briga, bas te briga za svu moju tugu ti si naso, ti si naso sebi ljubav drugu Ostavljas me da borim se sama ostavljas me samu u suzama (2x) Trazis da te razumem i svatim al ne mogu jos za tobom patim (2x) Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Eh sto nemas dusu Nocu ljubim slike s naseg vencanja i zlatnu burmu na prstu mom A oko mene rusevina samo onog sto smo nekad zvali dom (2x) Ref. 2x Da li tvoje srce ikog moze voleti eh sto nemas dusu da te pitam gde ce ti Jos puno ljubavi u meni ima iako dugo ti nisi moj Drugove stare pitam za tebe kako provodis zivot svoj (2x) Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Glumim Srecu su isprale suze patnja zamnom ko pas se vuce on bi za mene i zivot dao a mene secanja na tebe muce Ref. Glumim sa njim idealan par on u meni vidi zenu vrelu a nije ni svestan da sve, sve je samo laz ja zivim zivot u tudjem telu Lazem da srecna sam zena s njim sam samo da ubijem vreme on bih za mene i zivot dao al moje srce za tobom vene Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Gorko kajanje Zali, Boze, moje dane zali, Boze, godine miljenica nikad nisam bila sudbine Kako sada zivim s tim kad odlazis zauvek tebe da zaboravim daj mi neki lek Ref. Jedan za glavobolju, a jedan za spavanje jedan kad me stigne gorko kajanje jedan protiv secanje sto mi dah oduzima jedan protiv tebe u mojim grudima Posle tebe kao da i vreme stalo je da prebolim ljubav tvoju zivot malo je Noci su mi besane svaka duga kao vek tebe da zaboravim daj mi neki lek Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Hajde, hajde Kad vidim nemir na licu tvome budi se tuga u srcu mome pa zasto cutis, da li se cutis ili na drugu zenu mislis u tom trenu 2x Ref. Hajde, hajde kazi sta te mori hajde, hajde, hajde progovori hajde, hajde kazi sta ti smeta hajde, hajde, ma nije kraj sveta Necu ko senka ja da te pratim samo bih htela tebe da shvatim mnogo te volim, zato se bojim da ti u svakom trenu mislis na drugu zenu 2x Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ili idi ili ja cu ovo je mali grad za tebe i mene u njemu sve o nama znaju ovo je mali grad za tebe i mene a snaga vec mi je pri kraju ili idi ili ja cu otici milo moje to je bolje za oboje ili idi ili ja cu otici na kraj sveta da ti moja tuga ne smeta mada je proslo sve za tebe i mene jos uvek prica se o tome mada je proslo sve za tebe i mene u nama rane jos postoje ili idi ili ja cu otici milo moje to je bolje za oboje ili idi ili ja cu otici na kraj sveta da ti moja tuga ne smeta
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Izvini sto nisam tuzna Sto se cudis kad me vidis da sam srecna s drugim mislio si da zbog tebe ja cu da poludim Ref. 2x Izvini sto nisam tuzna i sto drugog ljubim sad ovaj zivot kratko traje da te zalim nemam kad Nikad vise ja za tobom tugovati necu imam prava i ja duso na ljubav i na srecu Ref. 2x Sto te muci sada osmeh sto na licu blista druga zena ja sam sada nisam ona ista Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ja njegova a ti njen Sudeno mi da te vidam sve na kratko sve na tren a sta mogu kad sam duso ja njegova a ti njen Ref. Prode zima, proze ljeto tajnu kriju srca dva a sta mogu kad smo eto iste srece ti i ja Sudeno mi da te volim a da niko nezna to dal bi takva ljubav bila da smo stalno zajedno Ref. Sudene su nama suze meni jedna tebi dve i kad placem to da krijem ja od njega ti od nje Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Jos sam jaka Odlazi iz mog zivota necu vise da te gledam bol koji meni nanosis slab je da se njemu predam. Jos sam jaka da bih bila lak plen srcu tvom, jos sam jaka ugasit cu zelju za tobom. Necu vise da ti prastam ni da mucim samu sebe predaleka bit cu tebi i kad prodjem pored tebe. Jos sam jaka... Ti se igras mojim srcem ali vise neces moci bez tebe ja idem dalje i ova ce tuga proci. Jos sam jaka...
Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 07:27:00
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .