Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 08:04:59
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Goca Bozinovska (Pročitano 44203 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Dala sam oglas Ksur od ljubavi nikad se ne vraca srce ranjeno ti niko ne placa I kako ponovo da ludo zavolim Kada mi ljubav ni u snove ne svraca I trudim se, al uzalud da pobegnem, al nemam kud i usnama te prevarim al srcem ne mogu Svaka je dobro posle mene i meni svako drugi je dala sam oglas, telo placam ko te u meni ubije Svaka je dobro posle mene al nemoj da te prevari kada se rodi ona prava ljubav nikad ne stari Vreme i ne ide kad brojis poraze da l' ti ko meni dani zalud prolaze Ja vise nemam cim da drugog zavolim a tvoje oci jos u san mi dolaze
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan
Träume nicht dein Leben, lebe deine Träume.
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Nokia 6300
Neodoljivo Dugo nisam cekala zoru na muskom ramenu dugo nisam imala nikog i nemam nameru Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me Neodoljivo me podsecas na njega dok te gledam mogla bih da predam srce svoje ko po navici Neodoljivo me podsecas na njega samo ne znam da li mi to treba jos me bole stari oziljci Dugo nisam rasplela kosu na tudjem jastuku za to sa mnom imaj strpljenja jer znaj da ne mogu Da budem tvoja, tek radi reda da ti u srcu budem gost da budem tvoja, tek da bih rekla kako sam prekinula post Dugo posle njega nisam nikog ljubila dugo posle njega nisam se usudila Da budem s nekim o kome ne znam ni koju boju kosulje voli da nosi, kazi mi, ko si jer ovo s tobom plasi me
Diskografija + Domaci Lyrics Search 0-9 A B C D E F G H I J K L Lj M N O P Q R S T U V W X Y Z Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Krajnje beznadezan
~ za ljubav opet imam volje ~
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Postelja od leda Cekam u mraku napukle duse dok telo mi se ledi hajde pozuri, sve mi je teze odavde me odvedi Radi sta hoces, al' se pojavi ne daj da drugi vide ne znas ti sta je u mojoj glavi kako mi lose ide I ove noci izgubljen slucaj pod noge ti je pao stani pred mene, u srce pucaj znam da ti nije zao Radi sta hoces, al' se pojavi ne daj da drugi vide ne znas ti sta je u mojoj glavi kako mi lose ide Ref. Predugo sama sam, mirise na tugu se trebam ni brata ni slugu ne treba mi nocas bilo ko Predugo smejem se, cisto radi reda lezem u postelju od leda ove noci ne dozvoli to
Trenutno vreme je: 18. Jan 2021, 08:04:59
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .