Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
Pre nego sto se dodje do brzopletog zakljucka i pre nego sto se pocne misliti lose, Gledaj sa paznjom detalje, vrlo cesto situacija nije onakva kako izgleda nama na prvi pogled!!!!
1. Najpogodnije mjesto 2. Zivot, to je feferon 3. Sta to radis, Buldozeru jedan 4. Blues gnjus 5. Ljubav na prvi krevet 6. Yes My Baby, No
Zabranjeno plakatirati 1977
1. Ne brini, mama 2. Dobro jutro, madam Jovanovic 3. Helga 4. Jeste li vidjeli djevojcice 5. Doktore pomozite
Zivi bili pa vidjeli 1979
1. Stari druze (Balada o Harry Jacksonu) 2. Poljubac i motori 3. Jeftini slatkisi (Draga djeco) 4. Martina 5. Sava (Monolog u kaficu) 6. Sava 7. I Remember Chuck Berry 8. Novo vrijeme 9. Zar je moguce 10. Voznja taksijem 11. Monolog u birou 12. Stari druze (Ukus zabranjene srece) 13. Ovaj krevet je sada vas 14. Aplauz 15. Krevet na bis 16. Jeftini slatkisi (Veceras…)
Izlog jeftinih slatkisa 1980
1. Boogie za prijatelja 2. Hvala ti za krv 3. Higijena 4. Okrutni bogovi istoka 5. Jeftini slatkisi 6. Novo vrijeme 7. Make-Down 8. Karlo 9. Slovinjak Punk 10. Zene i muskarci
Zene I Muskarci Slovinjak Punk 1980
1. Zene i muskarci 2. Slovinjak punk
Rok End Roul-Olstars Bend 1981
1. Sesnaest godina 2. Mlad i vjecan 3. Odmah kazi da 4. Ja imam ritam 5. Voli me - ne voli me 6. Plesne cipele Ako ste slobodni veceras (Live) 1982
1. Zene i muskarci 2. Ja imam ritam 3. Voli me - ne voli me 4. Yes My Baby, No 5. Kako osvojiti clanove Buldozera 6. Odmah kazi da 7. Boogie za prijatelja 8. Helga I 9. Helga II 10. Helga III 11. Helga IV 12. Zivot, to je feferon 13. In memoriam 14. Blues gnjus 15. U ime naroda 16. Novo vrijeme 17. Hey Joe 18. Another Freak In The Hall 19. Karlo 20. Slovinjak Punk 21. Vodimo ljubav 22. Nirvana 23. Plesne cipele 24. Koji broj gaca nosi Buldozer 25. Ko jebe Buldozer
Nevino srce 1983
1. Slovenija 2. Smrt Morrisona Dzima 3. Prljavi muskarci 4. Mrtvaci 5. Nevino srce 6. Volio sam enu Slovenku 7. Proljece 8. Drugarice vojnice 9. Garcon de Yougoslavie
Nova vremena - Izbor pjesama 1975-1983? 1989
1. Novo vrijeme 2. Smrt Morisona Dzima 3. Djevojcice 4. Okrutni bogovi Istoka 5. Slovenija 6. Zene i muskarci 7. Bluz gnjus 8. Slovinjak punk 9. Mrtvaci 10. Helga 11. Odmah kazi da 12. Yes My Baby, No Noc 1995
1. Za uvod 2. Vojno lice 3. Kdo sem jaz? 4. Blues napustenog psa 5. Ko ob tebi lezim 6. Divje horde 7. Usamljeni jahac 8. Denarcke stejem 9. Ejaculatio Praecox 10. Zivotinjo 11. Oh, Yeah! 12. Noc
Lik I Djelo 2006
Boxset / Compilation od 8 cd-a. Obuhvata alume: Pljuni Istini U Oci Zabranjeno Plakatirati Zivi Bili Pa Vidjeli Izlog jeftinih slatkisa Rok End Roul-Olstars Bend Ako ste slobodni veceras Nevino Srce Noc
......do sada svi upisani tekstovi pesama od Buldozer (abecednim redom,idi na odgovarajuci naziv pesme i pojavice se):