Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 09:35:09
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Tema: Goca Bozinovska (Pročitano 44211 puta)
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Званични Лоодак ::Бурек:: Форума
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nije mi do zivota Ja godinama ne mislim na vreme trosim zivot i on trosi mene samoce prsten moju ruku krasi nikoga ne mazim I niko mene ne ceka iz grada bar da me pita, gde si ti do sada i nikog nema kuci da me vrati da me isprati Ostavljam svetlo po sobama jos jednom sebe da prevarim ko da cu tu da te zateknem zurim da ti ne falim Ref. Nije mi, nije do zivota pala je vec i suza stota znam da moje suze nece da te vrate takvi ko ti ne pate Spremna sam, crtu da povucem spremna sam, sebe da dotucem znam da moje suze nece da te vrate takvi ko ti ne pate Iza mene samo senka hoda nikoga nema tajnu da mi oda tisina opet moje srce truje da niko ne cuje Ostavljam svetlo po sobama jos jednom sebe da prevarim ko da cu tu da te zateknem zurim da ti ne falim Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Nikad prva, uvek druga To ti ne ide od ruke da si veran prema meni pored nase mirne luke trazis nemir u drugoj zeni A ja slaba prema tebi uvek spustam mrak na oci prastam tebi, prastam sebi i lazem da sve ce proci Ref. 2x Iz godine u godinu leta, zime, sve su tuga otkriju mi istinu nikad prva, uvek druga Ti me ne vidis na dlanu samo kao senku nocu ti si svakom novom danu drug za ceznju i samocu
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Niko da mi nadu pruzi Kako mi je posle tebe kako zivim ja to je prica vec za sebe prica posebna Ref. 2x Niko da mi nadu pruzi niko da me razveseli moje srce posle tebe nikog i ne zeli Da li ti je savest mirna kako spavas ti dal te nekad bar zabole moji nemiri Ref. 4x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Okovi Rodjena pod nebom sivim ne znam sto me kazni Bog moram nesto da ucinim od zivota svog S kim da bezim od samoce gde da nadjem srcu lek da umirem ljubav necu kad ne traje zauvek Ref. 2x Nosim tugu k'o okove zar se ovo zivot zove malo srece to je sve zar trazim previse Zelela sam srce verno da mi pruzi topli dom posle tebe sve sruseno u zivotu mom S kim da bezim od samoce gde da nadjem srcu lek da umirem ljubav necu kad ne traje zauvek Ref. 2x Pratile me hladne noci nosio me vetar jak ti mi nikad moj zivote nisi bio lak S kim da bezim od samoce gde da nadjem srcu lek da umirem ljubav necu kad ne traje zauvek Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Ona nosi prsten moj Videla sam tebe posle mnogo dana sa casom u ruci i sa drugom zenom tvoja nova ljubav, a ja tako sama tesio si sebe sa lepotom njenom Ref. Ona nosi sada prsten moj skinula sam s ruke, vratila ga tebi da si covek koji ima srce tudje uspomene poklanjao ne bih Hvalatala sam pogled tvog umornog oka zalila sam ljubav koja ode s tobom u meni je rana jos uvek duboka krivo mi je sada sta cinis sa sobom Ref. Prsten cuva tajnu sija nekad lazno sjaj od brilijanta polako se gubi koje kome dao vise nije vazno ona sto te voli vise te ne ljubi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Opomena Vec previse puta ja sam prevarena, ni jedna mi zelja nije ispunjena To sto sada imam sanjala sam cesto, al srce mi kaze tu mu nije mesto Ref. 2x Zar sam ja na ovom svetu najtuznija zena, svaka nova ljubav mom je srcu opomena Za iskrene duse teska su vremena, u tom moru lazi i ja sam izgubljena To sto sada imam sanjala sam cesto, Al srce mi kaze tu mi nije mesto Ref. 2x Ref. 2x
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Pukni srce Gluvo doba, prazna soba vise nisi tu ja sam tugu prihvatila kao sudbinu Tvoje slike zagrlili hladni zidovi secaju na dane kad smo srecni bili mi Ref. Pukni srce nemam leka za tebe skrati muke, ne znam sta cu od sebe Pukni srce laznu nadu ne dam ti sa drugom ga ja ne mogu gledati Ponoc ode dusu vode senke proslosti jos bi gore srcu bilo da ti oprosti Tvoje slike zagrlili hladni zidovi secaju na dane kad smo srecni bili mi Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Put pod noge Koliko sam srece tebi donela, tebi donela sto puta sam vise tuge ponela, tuge ponela Ref. 2x Put pod noge, mili rode ima sve granice ja ne zelim ljubav ovu goru od tamnice Ne verujem nikom cak ni samoj sebi cak ni samoj sebi da klecis i molis vratila se ne bih vratila se ne bih Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Rob Nemoj da ides od svoga roba kada zakletvu smo dali jedno drugom do groba Nemoj da delis zivot na pola kada smo zajedno kraju stazama srece i bola Nemoj da ides od svoga roba kada zakletvu smo dali jedno drugom do groba Ref. Ne bi te bilo sto puta do sada mene nisi sreo tad umesto zbogom reci mi, hvala, za sve lepo sto sam ti dala Cuvala slike s nase vecanja isla do kraja svih osecanja gore na nebo, dole u reku samo da nikad ne nadjes neku Nemoj da ides od svoje lude ni jedne ludje od mene za tobom ni jedne nece da bude Nemoj da ides zar sam ti kriva sto bih ostavljam samo za tobom sve dok sam ziva Nemoj da ides od svoga roba kada zakletvu smo dali jedno drugom do groba Ref.
Udaljen sa foruma
Superstar foruma
Zodijak
Pol
Zastava
SonyEricsson k800i
Sa mnom se nemoj nadati sreci plakala bih da me nije od sveta sramota svaka ljubav,svaka ljubav kosta me zivota sa mnom se nemoj nadati sreci jer meni vise dosta je svega oprosti nocas moram ti reci s tobom sam jel mi licis na njega rekli su mi bice bolje vreme rane brise sto starije srce moje boli me sve vise sa mnom se nemoj nadati sreci jer meni vise dosta je svega oprosti nocas moram ti reci s tobom sam jel mi licis na njega zelelo bih srce da te svojom srecom zove al u njemu mesta nema za ljubavi nove sa mnom se nemoj nadati sreci jer meni vise dosta je svega oprosti nocas moram ti reci s tobom sam jel mi licis na njega
Trenutno vreme je: 19. Jan 2021, 09:35:09
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci. Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori " u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča .