Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gnevni radnik uništio 31 "fiću" u Kragujevcu?  (Pročitano 12724 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Niko tek tako ne uzima šrafciger u ruke i uništava 30 automobila. Pogotovu ne neko ko (verovatno) ima bar 30 godina i zna šta će ga snaći posle.

Kao i sa onom ženom kojoj je okidač bio nefunkcionalan aparat za dopunu,verovatno je isti slučaj i kod ovoga - gomilalo se,gomilalo i gomilalo,i na kraju eksplodiralo.

A s obzirom da se danas sve svodi na pare i efikasnost,da vlasnici,kapitalisti i direktori smatraju radnike robotima koji samo treba da troše i rade (jer su oni,jelte,veličanstveni anđeli koji su ceo život crkavali i činili dobra dela,pa oni smeju da budu ljudi i primaju milione... ) najverovatnije je da je trpeo neko sranje jako jako dugo i onda prosto puko.

Al nema veze.Zameniće ga.Mislim,sudeći po njegovim nadređenima,ljudi su ionako potrošna roba,zar ne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Najcrnje je to sto vecina ovde velikih mozgova koji dan radnog staza nemaju tupe kako i sta treba da se radi. Kazete ako nece da rade neka daju otkaz? Aman ljudi ko nece da radi? Svi su ti ljudi radili u toj zastavi i stvarali je mnogo pre neko sto je taj fiat dosao u Srbiju. Samo jednostavno ne moze da se fizicki izdrzi. Trpis koliko mozes dok ne puknes. Kazete da da otkaz? A gde ce posle? Koliko njih ima decu, stambene kredite i slicno? U drzavi je tolika nezaposlenost da su prisiljeni da budu tu gde jesu. I umesto da su svi na strani tih jadnika koji od muke nista drugo nisu mogli da smisle svi brane fiat i ostale kapitaliste. Koliko god da je glupo ovo sto su uradili bar je malo skrenuta javnost na te radnike i valjda ce se neko zapitati zasto se to desilo. Ubrzas do te mere traku da radnici padaju u nesvest, ne mogu da postignu realno da odrade posao i jos ih kaznjavaju ako nisu stigli. Zato sto smo tako jadni, sto su sindikati potkupljeni, sto nismo slozni i sto se borimo za prava radnika tek kad dodje do naseg dupeta zato nam tako i jeste. Koliko je fabrika zatvoreno, radnika isterano? Ma koga je briga jos nisu dosli do nasih firmi. Kod nas je jos dobro. Nece jos dugo ali onda ce da bude kasno jer ni i oni za koje vi niste imali razumevanje nece ga imati za vas.

Hebi ga, razumemo kako je malo a puno se radi, ali i vidimo da nema boljeg. Mozes oterati robovlasnike Talijane i sta onda? Ljude kod privatnika i na pijacu, sta ces sa njima? Lako je bilo ranije, Zastava je imala monopol u drzavi od 22 miliona stanovnika i zastitu u vidu visokih carina.
Zaradjuje se malo ali boljeg nema. Osim toga, plata je tu a nit kisne nit se smrzava nit ga privatnik cima za pare

Citat
Pa ne znam jbg, uzmi na svakih 10 sekundi pomeraj olovku sa jednog kraja stola na drugi 12 sati, i ako ne zavrsis na psihijatriji ja cu stanislavu fijat da istetoviram na celu.........

To je jos ovaj covek davno primetio:

Al hebem ga, 100 godina ljudi rade na traci, svaki posao ima svoje prednosti i mane...

Al ajde, da opsujemo masno mater zlim kapitalistima, slazem se. Al taj zli kapitalista, za koga crnce robovi je u stanju da proda smart fon i tablet za pristupacnu cenu i za koju svi kupujemo. A sad neko da recimo ima socijalisticke uslove rada a zapadnu platu i njegov tablet kosta onda naravno duplo, bas da vidim ko bi kod njega kupovao, svi bi kukali kako nemaju para pa radije kupuju kod onog zloce gde radnici za trakom ne smeju ni da pisaju
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 23:13:36 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Evo slusam sad, zbog kasnjenja kooperanata desavalo se da ne rade po sat dva pa to nadoknadjuju brzinom. Brlijantno odradjen sistem stvarno, ono, isplaniran do perfekcije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
Pa ne znam jbg, uzmi na svakih 10 sekundi pomeraj olovku sa jednog kraja stola na drugi 12 sati, i ako ne zavrsis na psihijatriji ja cu stanislavu fijat da istetoviram na celu.........

Oko plata se sve i vrti, imas i taj neki psiholoski pritisak jer nisi u ravni sa sopstvenim sefom makar bar po jezickoj liniji.

I znam milion prica odande, prime 4 inzenjera, za mesto inzenjera, zbog subvencija al treba im jedan. I sad jedan ide lepo na posao a trojica seku zivu ogradu "dok se ne stvore uslovi da se prebace na kvalifikovano radno mesto". I tako, ovaj tvoj kolega ide na posao a ti ga svako jutro sa makazama gledas kako vileni dok kreses pticija govna po zelenilu.

I koliko njih daju otkaz za mesec dva, sta mislis? Posle ljudi nece da rade, bagra neradnicka itd.....

U svetu se radi onako kako ti drzava dozvoli u kojoj otvaras fabriku. Samo nemojmo o renomeu fabrike kao nekom reperu za divan polozaj radnika na poslu i zadovoljstvo uslovima i pravima koje poslodavac ispunjava prema golom radniku.

To su nasminkali zbog posete, doveli iz teatra par mladih glumaca da simuliraju srpsku hijerarhiju Smile

Sto se tice tetoviranja, to mozes samo sam sebi da uradis, jos cu te i podrzati u tome.

A sto se tice fiata, imam reodbinu u KG tako, da jako dobro znam sta se tamo desava.
Takodje znam i ljude koji rade u fabrici.

Ovo sto si napisao bas nema nikakav smisao.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Evo slusam sad, zbog kasnjenja kooperanata desavalo se da ne rade po sat dva pa to nadoknadjuju brzinom. Brlijantno odradjen sistem stvarno, ono, isplaniran do perfekcije.
Moguce u montazi (doduse tamo i ima najvise radnika). Mada i ti kooperanti su u krugu fabrike. I tamo rade Srbi.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 3536
Zastava r djen tina hebote...
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
ne treba ga otpustiti.
treba ga upregnuti dok ne nadoknadi stetu.
onda ga treba otpustiti. Smile
IP sačuvana
social share
Non nobis domine, non nobis, sed nomine tuo da gloriam.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
ne treba ga otpustiti.
treba ga upregnuti dok ne nadoknadi stetu.
onda ga treba otpustiti. Smile

Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
A sto se tice fiata, imam reodbinu u KG tako, da jako dobro znam sta se tamo desava.
Takodje znam i ljude koji rade u fabrici.

Ovo sto si napisao bas nema nikakav smisao.

Sta ti znas mucenice aj ne seri vise. Rodio sam se u jebenom Kragujevcu, pola zivota zivim u njemu, sad zivim u njemu, imam licne prijatelje koji rade u Fijatu, majka mi je radila u Zastavi.........

Vid bolida, on ima neku rodbinu. Nisu te se jos odrekli preko novina?

Sat d fak ap bic.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1465
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
Apple iPhone 6s

Oko plata se sve i vrti, imas i taj neki psiholoski pritisak jer nisi u ravni sa sopstvenim sefom makar bar po jezickoj liniji.

I znam milion prica odande, prime 4 inzenjera, za mesto inzenjera, zbog subvencija al treba im jedan. I sad jedan ide lepo na posao a trojica seku zivu ogradu "dok se ne stvore uslovi da se prebace na kvalifikovano radno mesto". I tako, ovaj tvoj kolega ide na posao a ti ga svako jutro sa makazama gledas kako vileni dok kreses pticija govna po zelenilu.

I koliko njih daju otkaz za mesec dva, sta mislis? Posle ljudi nece da rade, bagra neradnicka itd.....

U svetu se radi onako kako ti drzava dozvoli u kojoj otvaras fabriku. Samo nemojmo o renomeu fabrike kao nekom reperu za divan polozaj radnika na poslu i zadovoljstvo uslovima i pravima koje poslodavac ispunjava prema golom radniku.

Pa ako ce zavrsiti na psihijatriji, onda ce zavrsiti i ako ima plato od recimo 5000eura, zar ne?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.