Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gnevni radnik uništio 31 "fiću" u Kragujevcu?  (Pročitano 12738 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Pa ako je nezadovoljan poslom, nek trazi bolje

Ovo si vec napisao, ja te pitam gde da nadje bolji posao? Shvatas?

Pa znam, ako nema boljeg, nek cuti i nek radi, nema plate za 8 sati rada i 2000 evra u Srbiji
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Vajzli spiking komisar Mrgi.

Pogotovu ono za tablete, smart poslužavnike i ostale p materine. To sam i ja primetio,još onda kad je ista stvar bila sa prvim 3G telefonima. Svi su morali da budu u trendu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Pa, ne znam kako da ti vam objasnim.. kupuju se uz postpaid pakete.. plus je gro toga kineski fals koji lici na pravu stvar...
Ili se pozajmljuje... pa telefon kruzi medju "drugarima"...

Sve se to finansira iz dozvoljenog minusa...

Doduse...ja sam uvek za to da umesto air max patika koje u zivotu nisa obula, cak ni probala... odem 10 dana na Zlatibor... ili Taru... ma, moze i Srebrno jezero... Eto, cak je i Grcka u predsezoni bila 75e.. sa prevozom.. Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
nema plate za 8 sati rada

A za 12?

Pa cute i rade, i nekom puko film pa im pojebo farbu. Sledecem ce da pukne pa ce da pojebe poslovodju, trecem mozda padne napamet da zalozi malo fabriku, cetvrtom........

A te telefone uzimaju na 206 rata preko mts/telenora...........i svi imaju smart racku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Pa cute i rade, i nekom puko film pa im pojebo farbu. Sledecem ce da pukne pa ce da pojebe poslovodju, trecem mozda padne napamet da zalozi malo fabriku, cetvrtom........

Pa Kinezi bi trebali da uniste zemlju, dugi mars bi bio piknik naspram toga. Svi ili traze posao ili kukaju kad ga nadju. Nek se organizuju, svi se nabili u BG, traze posao i dizu kredite za astronomske cene stanova umesto da se udruze njih desetak, odu u neku pustu selendru u Vojvodini i kupe pola sela i pokrenu neki biznis
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pa, ne znam kako da ti vam objasnim.. kupuju se uz postpaid pakete.. plus je gro toga kineski fals koji lici na pravu stvar...
Ili se pozajmljuje... pa telefon kruzi medju "drugarima"...

Uzvratiću kontra-objašnjenjem  Smile ,tačnije pravilom koje svaki homo sapiens zna već nekih 10.000 godina unazad - neće tebi nijedan trgovac da ponudi neku opciju gde neće on zaraditi.
Tako da sve te naivčine koje kupuju te smart poslužavnike za šatro 1 dinar se pre ili kasnije pokaju.A da ne pričam što za to vreme kuća truli li truli jer se ima za tabletić,ali ne i za fasadu. Još ako je u pitanju kopija,kao što ti kažeš... I ako se uzme u obzir da 90% njih ne ume da koristi ni 10% stvari koje ti uređaji mogu... pa,šta onda ima da ti objašnjavam? Shvataš i sama kolko je to glupo onda.

Ja se inače stalno vraćam na tu priču jer najbolje oslikava naše razmišljanje. Istina je da je ovde teško i usrano veći deo vremena,ali malo je smešno kada to dolazi od ljudi koji furaju tabletiće,plejeriće i autiće a pitaju se zašto nikad nemaju para ili žive u rasulu.
Kapiram ja da je lepo kad čovek časti sebe,a posebno ako časti dete.Ali ono... maaaaaalo razuma i objektivnosti,ako može.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 14:58:56 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
Pa i na to sam se osvrnula recenicom da je komunizam bio nerealan i raskalasen... Ja sam svoj telefon kupila preko postpaid... ako cemo iskreno... zato sto mi se dopada ta varka... jer mislim da bih umrla da sa iskesirala pun iznos telefona prodavcu.. Ovako im 6 meseci placala 300 dinara...  Smile
Doduse, meni smartelefon znaci...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Pa Kinezi bi trebali da uniste zemlju, dugi mars bi bio piknik naspram toga. Svi ili traze posao ili kukaju kad ga nadju. Nek se organizuju, svi se nabili u BG, traze posao i dizu kredite za astronomske cene stanova umesto da se udruze njih desetak, odu u neku pustu selendru u Vojvodini i kupe pola sela i pokrenu neki biznis

Sto se ti lepo ne vratis i kupis pola sela pa pokrenes biznis? Smile

Ionako visis sa Srbima ovde na forumu po ceo jebeni dan, ne verujem da bi bilo neke velike razlike u tvom zivotu, ono, kad vec imas fenomenalne biznis isplative ideje........
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Sto se ti lepo ne vratis i kupis pola sela pa pokrenes biznis? Smile

Ionako visis sa Srbima ovde na forumu po ceo jebeni dan, ne verujem da bi bilo neke velike razlike u tvom zivotu, ono, kad vec imas fenomenalne biznis isplative ideje........

Jer mi nije potrebno, zivim dobro... A to nije neka fenomenalna ideja za Nobela, vec samo eto misljenje kako svi zive po nekom ustaljenom kalupu u kukaju kako im je tesko.
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Pa i na to sam se osvrnula recenicom da je komunizam bio nerealan i raskalasen... Ja sam svoj telefon kupila preko postpaid... ako cemo iskreno... zato sto mi se dopada ta varka... jer mislim da bih umrla da sa iskesirala pun iznos telefona prodavcu.. Ovako im 6 meseci placala 300 dinara...  Smile
Doduse, meni smartelefon znaci...

Za tebe verujem da ti znači.I da znaš da ga koristiš.
Ali kad vidim ko ih sve kupuje.A posle kuka kako nema kinte ni za pivo više...

A najveća je fora u tome što čak i ovde,zemlji lopovluka i ugradnje,čovek može da živi ok,a opet povremeno časti sebe nečim lepim. Samo treba malo razuma i procene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.