Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gnevni radnik uništio 31 "fiću" u Kragujevcu?  (Pročitano 12723 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Citat
ајде...нећу помињати своје факинг село али данас сам био до зр који важи за мртав град...сви шетају галакси четворке за које ни мандара још није чуо у совјетском делу немачке Smile...сви имају неке таблете пичкематерине,сви су обучени по најновијој моди,најскупље патике,мајице,дуксеви,џинс...одакле то? да ли си краду? од кога краду ако је већ све покрадено?

Људи су стока. Тачка. Знаш шта је најтужније у тој причи? Знам их који 20 дана месечно жицкају за цигарете и позајмљују паре од овог од оног, пресипају из шупљег у празно, нема пас за шта да их уједе ... а фурају се андроиди узети за динар уз небулозне месечне рачуне, патике за које дугују некоме паре и дуже од периода полураспада тих патика... никад пара немају ... јер фенсерај нема цену.

Bice od tebe dobar kapitalista jednog dana Smile

не бих рекао ... ал знам како је радити са људима и који је подухват држати их у реду.

Bas to zmaje, radnik je prioritet i svi radimo da njemu bude bolje i lakse.... Ali niko ne sme da unistava ono od cega zivimo.

На раднику се не смеш иживљавати, као прво није људски, као друго сваки шеф који размишља на дуже стазе зна и да је контрапродуктивно. Али ... људи су стока ... и много воле да хватају и чупају руку из рамена кад им се да прст. И томе се мора стати у крај на самом почетку, јер кад се то не уради добијаш овакве потезе који су само безобразлук и обест, ништа више. Таквог бих отпустио без да трепнем све и да знам да храни троје гладних уста кући. Па нек будем скот.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.3
Browser
Safari 536.29.13
mob
Apple 15
@hkj

Pa, da... rekoh za tu Grcku u predsezoni za 75e... E, sad.. zvucacu kao pravi Cincar, ali u Grcku i onako vredi otici u predsezoni ili na kraju sezone... Tipa... za 100e mozes da biras gde ces... mir, tisina, more je relativno toplo, ne gori vazduh... cak i cene usluga malo padnu... Prosle godine za te pare smo imali kucu na Krfu samo za sebe sa velikom bastom na 30m od mora.. I nije bilo pijanih (Engleza, Rusa, Madjara, Ceha ili Srba) i nervozne dece... Jedino taj pogled na Albaniju... ali boze moj  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Citat
Jer mi nije potrebno, zivim dobro

Ma nemoj, ajde smekeru napravi u Srbiji da zivis lepo, da vidimo tu sposobnost brilijantne inicijative i visprene poslovne poduhvate.......Al da krenes od nule, ko i mi neradnici odavde.

U suprotnom samo mrsis tudja muda Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
mob
Samsung Galaxy S2
Pa i na to sam se osvrnula recenicom da je komunizam bio nerealan i raskalasen... Ja sam svoj telefon kupila preko postpaid... ako cemo iskreno... zato sto mi se dopada ta varka... jer mislim da bih umrla da sa iskesirala pun iznos telefona prodavcu.. Ovako im 6 meseci placala 300 dinara...  Smile
Doduse, meni smartelefon znaci...

Za tebe verujem da ti znači.I da znaš da ga koristiš.
Ali kad vidim ko ih sve kupuje.A posle kuka kako nema kinte ni za pivo više...

A najveća je fora u tome što čak i ovde,zemlji lopovluka i ugradnje,čovek može da živi ok,a opet povremeno časti sebe nečim lepim. Samo treba malo razuma i procene.

Zasto si toliko kivan na te smart posluzavnike. Posluze ako hoces recimo da citas knjigu u PDF ili kom vec formatu (to moze i na najjeftinijem). Za sve ostalo, najjeftiniji PC je zakon. Mada vidim da neki muce te sprave i njihove baterije.

« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 15:21:25 od system_v_r5 »
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.94
Citat
ja sam uvek za to da umesto air max patika koje u zivotu nisa obula, cak ni probala... odem 10 dana na Zlatibor... ili Taru.

слажем се...али ако ти нађеш патике број 49 а да нису ер макс или асикс са истом или још већом ценом ја те частим Smile  и да...не спомињи факинг гуливер Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Zasto si toliko kivan na te smart posluzavnike. Posluze ako hoces recimo da citas knjigu u PDF ili kom vec formatu (to moze i na najjeftinijem). Za sve ostalo, najjeftiniji PC je zakon. Mada vidim da neki muce te sprave i njihove baterije.

Nisam toliko kivan(više su mi blesavi  Smile ),ali priznajem da me iritiraju jer zbog blesavog trenda u kom su odjednom svi biznismeni i informatičari, čovek više ne može da kupi nov mobilni telefon koji je samo mobilni telefon sa nešto malo onih osnovnih dodataka,nego mora da kupuje one cigletine koje u džepu stoje ko piletu sise.
A što se čitanja PDFa tiče,probao sam jednom to na LG P920,koji još spada u poveće modele.Za stolom,dok sam sedeo. Zamalo oćoravih,trajalo mi šest puta duže nego na kompu,a vrat me boleo ceo dan posle.  Da ne bih dalje išao u off,podsetiću samo da ih često pominjem jer su tipičan dokaz da je ljudima danas bitniji neki šatro status nego funkcija.I posle se čude što nemaju para.
A sad ću lepo da prestanem sa pričom o njima.  Smile

@hkj

Pa, da... rekoh za tu Grcku u predsezoni za 75e... E, sad.. zvucacu kao pravi Cincar, ali u Grcku i onako vredi otici u predsezoni ili na kraju sezone... Tipa... za 100e mozes da biras gde ces... mir, tisina, more je relativno toplo, ne gori vazduh... cak i cene usluga malo padnu... Prosle godine za te pare smo imali kucu na Krfu samo za sebe sa velikom bastom na 30m od mora.. I nije bilo pijanih (Engleza, Rusa, Madjara, Ceha ili Srba) i nervozne dece... Jedino taj pogled na Albaniju... ali boze moj  Smile

Ne zvučiš kao Cincar,to je sasvim normalna i dobra fora. Smiley Znaš šta je preterano? Preterano je kada se Ameri u supermarketima blamiraju pola sata zato što kuponima nisu uspeli da spuste cenu dvoje punih kolica robe na 2 dolara jer nisu dobro sračunali kupone.E,to je već preterano. Kada praviš pajaca od sebe zbog 2 dolara.
A ovo što si ti navela,i slično,to je odlično.Taman je i vreme malo labavije,manje ljudi,manje gužve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat

Ma nemoj, ajde smekeru napravi u Srbiji da zivis lepo, da vidimo tu sposobnost brilijantne inicijative i visprene poslovne poduhvate.......Al da krenes od nule, ko i mi neradnici odavde.

Nista, onda i dalje nastavi po starom, kukanje...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 21.0
mob
LG Frizider
Ja ne kukam. Ali ni ne fantaziram ususkano zadojen zapadnim mlekom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.15
Citat

Tako i meni sestra svaki jbn dan govori da budem proaktivan da se zaposlim i stvorim nešto, ali lako je njoj sa 2500 eura mesečne plate da palamudi i smišlja meni šta bi mogao da radim, ne shvata ona koliko je danas tesko naći OK posao, kada ceo jbn dan sedi u kancelariji i ne radi ništa.
« Poslednja izmena: 27. Maj 2013, 16:59:51 od telep »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Citat
Tako i meni sestra svaki jbn dan govori da budem proaktivan da se zaposlim i stvorim nešto, ali lako je njoj sa 2500 eura mesečne plate da palamudi i smišlja meni šta bi mogao da radim, ne shvata ona koliko je danas tesko naći OK posao, kada ceo jbn dan sedi u kancelariji i ne radi ništa.

Gde to dobija 2500€ da ne radi nista  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.