Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:06:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glupost nema granice  (Pročitano 15612 puta)
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Slazem se sa Ranerom - poslednja stvar koju njemu mozes da kazes je da je mirotvorac  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
HTC One
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 19.0.1084.15
mob
Nokia C5-00
Ранере, твори мало части поводом тријесједанКА постова  Smile

Иначе, има истине у последњем посту на претходној страни... Мислим на део где се наши клинци угледају на Амере који се помињу, са аспекта знања... Хоћу рећи да ми се чини да смо све необразованији...
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 19:11:52 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Jednostavno su prakticni, znaju sta treba da znaju, ostalo ih ne interesuje. Idu na to da svako ne moze da zna sve, i da zna glavne face klasicne muzike i da mesa malter...

није поента у томе да ли неко зна ко је моцарт и да зна све његове композиције напамет
поента је да ако ниси ЧУО за моцарта и ако отприлике не знаш ко је био тај лик треба те убити јер само трошиш ваздух
да ли ти је сад јасно бекане? Smile
то су ти мандара елементарна знања и не постоји оправдање (то ми не треба,не маже се на хлеб итд) за незнање истих
нормално је да ћеш попити из флаше на којој пише "вода" а да нећеш пити из боце на којој пише "хлороводонична киселина" ...и то ти је елементарно знање...не знаш баш тачно шта је хлороводонична киселина и која је хемијска формула за њу али свакако знаш да је отровна
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
a zašto bi neko trebao da puni glavu stvarima koje su se desile 1912 godine, 1222 godine, 901 godine, 1765 i slično ?  kakve koristi imamo od toga kad mi ni u džep ni iz džepa ?  istorija u školama je obična glupost , šta me briga za napoleona, turke, i ostale šabane, kad je počo ovaj rat kad onaj  Smile isto tako i geografija je totalna glupost, šta me briga gde se nalazi Tadžikistan sa kim se graniči na koje more izlazi i slično G L U P O S T   Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 22:38:38 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
колико година имаш?
тешко ти је у школи?
обимно градиво?
зли,зли наставници?
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
21 godinu završio sam ja školu odavno  Smile nego sad kad sam završio školu i uz sređivanje roditelja prešao i istoriju i geografiju  Smile  vidim da sam definitivno bio u pravu što to nisam učio, jer mi danas ništa ne bi vredelo od onformacija o njegošu, napoleonu, turcima i ... a vidim ovde neki  glume kao jao bruka ne znaju jel titanik stvaran ili samo na filmu, a ja se kladim da 95% od tih likova nije znalo godinu kad se to desilo.  tako da.. manje glume ljudi   Smile

a ako neko može da uradi nemoguće i pokaže mi zašto je bitna istorija i geografija u školama, vrlo rado bih pročito  Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 22:57:44 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
imala sam juce razgovor na ovu temu, svaka strana ima svoje argumente koji su na mestu..

mislim da je ovde vazno odvojiti odobe koje su namerno ignorantne u smislu - boli me ona stvar gde je Srbija ili Kamcatka ili ko je Mocart i one tipove koji su u fazonu - ne interesuje me jer imam svoj sistem po kome vrednujem znanje i usko sam specijalizovan ili postoji samo nekoliko domena koji me zanimaju i kojima sam se pozvetio u izucavanju.

mene isto uzasno nerviraju ignorantni, a i ovi drugi me nrviraju, jer sam naucena da negujem opstu kulturu i da budem krajnje odrediste gomili nebitnih informacija, neko rece za Bukefala, e upravo to .. gomila gluposto koje ti nikad u zivotu nece trebati, osim na nekom kvizu ili da mozes da se pohvalis u drustvu kako ti znas neku informaciju.. ali jbg, tako smo nauceni a i takav nam je sistem skolovanja bio, ucili smo gro besmislenih stvari.. o razmnozavanju zglavkara i clankovitih glista i da umemo da prepoznamo protozou.. to je da se lepo ubijes cemu nas uce..

tako da, ja mogu da zameram tamo nekom Ameru sto nema pojma gde je Bajkalsko jezero, ali u principu on je produktivan, zadovoljan je svojim zivotom i za njega je njegova svrha ispunjena.. da ima da priusti sebi ono sto je zeleo, da bude dobar otac i suprug, da donosi profit svojij firmi i da nije trut. Kad dodjes bogu na istinu, ne verujem da ce biti vazno da nabrojis Mokranjceve rukoveti..

al da nervira - nervira uzasno i uopste ne mogu da zamislim sebe da budem okruzena takvim karikaturama nezainteresovanim, da ne mozes jebeno da pricas ni o cemu sa njima, da ti se sve svede na hihihi, hahaha, fuck yeah, awesome dude i pizza night.. al valjda je poenta da budes srecan u ovom zivotu.. pa nadjes sebi drustvo koje ti odgovara a one koji ti ne odgovaraju zaobidjes i gotovo..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
није поента у томе да ли неко зна ко је моцарт и да зна све његове композиције напамет
поента је да ако ниси ЧУО за моцарта и ако отприлике не знаш ко је био тај лик треба те убити јер само трошиш ваздух

Dobro, dal bi trebalo roknuti Palmu, to je za diskusiju. Ali sa druge strane, Palmi uopste ne smeta nepoznavanje muzicke istorije da obavlja posao koji obavlja ili da dodje do pozicije do koje je dosao. Sad sto ti znas muzicku istoriju bolje od Palme ili recimo Busha ne znaci nesto mnogo, jer nisi na poziciji ni Palme niti Busha. Mogu ja da kazem znam ovo, znam ono, al eto, ne znaci mi ama bas nista u svakodnevnom zivotu. Ono, cudna mi cuda sto sretnem rudara koji slusa eto Jazz i ekspert je na tom polju, on ce i dalje da rukuje krampom po mraku...
Da me pogresno ne razumes, nisam protiv obrazovanja, ali realno pogledaj, neke koristi od toga "svestranog" bas i nema

a ako neko može da uradi nemoguće i pokaže mi zašto je bitna istorija i geografija u školama, vrlo rado bih pročito  Smile

Za istoriju ne znam, za geografiju ono, da ne zalutas negde, da se ne izgubis nego da vidis kad si zalutao recimo negde u dinarske planine ili slucajno da prepoznas Saharu ako zalutas tamo kad krenes autom kuci, sto je tolika mogucnost kao recimo da ti odgovor na pitanje ko je bio Mocart spase zivot ili bitno utice na zivot

imala sam juce razgovor na ovu temu, svaka strana ima svoje argumente koji su na mestu..

Fazon je bio u nasem skolstvu koje je vodjeno socijalistickom idejom i snom o stvaranju bezklasnog drustva posto je pre toga obrazovanje bilo samo za elitu (koji su se opet dosadjivali sa viskom para pa im trend bio eto da godinama studiraju). U socijalizmu je trebao masinbravar da ide u pozoriste, operu, da cita brdo knjiga i da se ne vidi razlika u obrazovanju izmedju njega i nekog doktora, inzenjera... Ali prakticno, dosta radnika je bilo par puta u operi, pozoristu da ne dobiju neopravdani u skoli a knjige su citali da prodju lektiru, posle zavrsetka skolovanja im je ipak bila milija kafana a od muzike Mitar Miric i Lepa Brena.
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 23:29:20 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 204
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0

mislim da je ovde vazno odvojiti odobe koje su namerno ignorantne u smislu - boli me ona stvar gde je Srbija ili Kamcatka ili ko je Mocart

au Mocarta i muzičko sam zaboravio  Smile pa ono da se deremo "" do re mi fa so la si do " i "" do si la so fa mi re do" hahahhaha pa taktiranje  Smile Smile

inače slažem  se sa tvojim postom,  svaka čast volim kad pametne stvari pročitam na Bureku a da nije sve samo o navijačima, ratovima i ostale gluposti sa kojima se omladina bavi na ovom forumu. ja iskreno na Bureku  visim po celi dan na sex podforumima i ništa mi više ne treba, samo ponekad skoknem i na druge teme kad tamo nema ništa novije  Smile  Smile

Dobro, dal bi trebalo roknuti Palmu, to je za diskusiju. Ali sa druge strane, Palmi uopste ne smeta nepoznavanje muzicke istorije da obavlja posao koji obavlja ili da dodje do pozicije do koje je dosao. Sad sto ti znas muzicku istoriju bolje od Palme ili recimo Busha ne znaci nesto mnogo, jer nisi na poziciji ni Palme niti Busha. Mogu ja da kazem znam ovo, znam ono, al eto, ne znaci mi ama bas nista u svakodnevnom zivotu. Ono, cudna mi cuda sto sretnem rudara koji slusa eto Jazz i ekspert je na tom polju, on ce i dalje da rukuje krampom po mraku...
Da me pogresno ne razumes, nisam protiv obrazovanja, ali realno pogledaj, neke koristi od toga "svestranog" bas i nema
sve si lepo rekao, ali samo da dodam nisam ni ja protiv obrazovanja, ali učenje o napoleonu,mocartu ili gde se nalazi kajmačkalan to je totalna glupost . a i ima istine u onome što  si rekao za geografiju, ali naravno i sam si rekao kolike su šanse da se tako nešto desi nekome  Smile mada desi se možda jednoj osobi na milion ljudi, ali zbog te mogućnosti ne treba godinama da se zamaramo gde se koja država nalazi sa kim se graniči i slično

sad se stih i hamleta i koliko sam morao da pišem o njemu  Smile  ne kažem naravno da i Srpski treba ukinuti, ali da pišem 4 stranice za ocenu o  HAMLETU  BRATEEE  Smile  Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 14. Apr 2012, 23:45:31 od AbB_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Avg 2025, 23:06:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.