Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:51:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glupost nema granice  (Pročitano 15460 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Krokodi je nastao u Americi! Smile

Ne, pobrko si, ono u Floridi su aligatori  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Lale metarmorforira u zavisnosti od produkcije, tako da... opušteno  Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung XYZ1004
Mislim da je pravo pitanje - Da li je takav obrazovani sistem los?
Jes da sa jedne strane prozivodi mnogo idiota, ali sa druge strane oni koji nisu idioti upravljaju citavim svetom.....pa je pitanje kolko je taj sistem zaista los  Smile

Generalno gledano sta ce ti gomila intelektualaca koji ce da razmisljaju i dovode u pitanje odluke izabrane elite Smile Nista gore od gomile prinaucenih pametnjakovica koji stalno nesto pametuju i kritikuju. MNogo je bolje gomila idiota koji su savrseno obrazovani da odrade posao koji im je dodeljen!

« Poslednja izmena: 13. Apr 2012, 02:26:58 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
Ma da, ameri su prakticni i fokusirani na ono cime se bave. Tu nisu idioti.

Ja u zadnje 2-3 godine bas ne volim kvizove, mada sam do sad vec naucio solidan broj opstih stvari..

I bas mi je "opsta kultura" dio onog socijalistickog entuzijazma ispraznog. Cemu zapravo znanje da se konj Aleksandra Makedonskog zvao Bukefal  i sl.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
Samsung 111111
Nigde glupljih ljudi...Doduse evropa se trka sa njima..mrtva je to trka,ali Amerikanci su Amerikanci

*LDP je takodje,najgluplja stranka
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
HTC One
Za naciju kojoj na svakoj plastičnoj kesi mora biti napisano- ne stavljati na glavu, jer može doći do gušenja, ništa nije čudno.   Smile

Bio sam tamo ali nisam bio svedok ovome. Razlog je sasvim jednostavan - gde god sam kupovao dobijao sam papirne kese, skoro svi su presli na njih.  Smile

Sto se tice njihove gluposti/neznanja to nije pravilo,zavisi na koga naletite. Bio sam svedok situacije u kojoj devojka cuje da je Rusija napala Gruziju (kod njih se kaze Georgia, kao i jedna od drzava SAD), pa onako zbunjena i u blagom stanju panike pita - Kako je to moguce, pa sta rade ostale nase drzave???  Smile Sa druge strane sam naleteo na lika koji je znao istoriju i geografiju tako dobro da je mogao da je predaje kod nas. Naletao sam na one koji kad kazes Serbia cuju Sibiria, a i kad objasnis odakle si stvarno i dalje nemaju pojma ni gde je to otprilike. A opet, bio je lik koji me je skroz zbunio jer je poceo da me pita o Titu, Drazi, celom tom problemu podeljenosti na cetnike i partizane i jos dosta toga. A ovo je samom mali uzorak u kolektivu u kojem se svi bave usluznom/restoranskom delatnoscu.

Kao i svuda, ima svakakvih. Nije problem u njima vec kako neko vec rece, u obrazovnom sistemu ali u modernom nacinu zivota/interesovanjima. Slazem se da treba znati geografiju, bar najosnovnije (opet, nas pojam najosnovnije je presirok za njihov  Smile), ali se takodje slazem da je potpuno nebitno znati za Bukefala u smislu prosudjivanja necije pameti/obrazovanja. To je stvar licnog interesovanja i informisanosti oko necega.

Npr. testiranje na otprilike istom broju ljudi srednjih godina ko koliko dobro zna da barata racunarom, od najosnovnijih stvari pa do komplikovanijih, koje ne sluze samo igranju i zabavi. Sta mislite, ko bi ispao neobrazovan i ko bi se kome cudio?

A na kraju, misite li da bi slicne ankete danas bile mnogo boljih rezultata medju nasom omladinom? Eto, odete na FB, vidite o cemu pricaju i koliko puta na neke nama osnovne stvari repliciraju sa "Sta je to, ko je to, o cemu ti to".

Ne moze se nista generalizovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Jednostavno su prakticni, znaju sta treba da znaju, ostalo ih ne interesuje. Idu na to da svako ne moze da zna sve, i da zna glavne face klasicne muzike i da mesa malter...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Za naciju kojoj na svakoj plastičnoj kesi mora biti napisano- ne stavljati na glavu, jer može doći do gušenja, ništa nije čudno.   Smile

Bio sam tamo ali nisam bio svedok ovome. Razlog je sasvim jednostavan - gde god sam kupovao dobijao sam papirne kese, skoro svi su presli na njih.  Smile

Sto se tice njihove gluposti/neznanja to nije pravilo,zavisi na koga naletite. Bio sam svedok situacije u kojoj devojka cuje da je Rusija napala Gruziju (kod njih se kaze Georgia, kao i jedna od drzava SAD), pa onako zbunjena i u blagom stanju panike pita - Kako je to moguce, pa sta rade ostale nase drzave???  Smile Sa druge strane sam naleteo na lika koji je znao istoriju i geografiju tako dobro da je mogao da je predaje kod nas. Naletao sam na one koji kad kazes Serbia cuju Sibiria, a i kad objasnis odakle si stvarno i dalje nemaju pojma ni gde je to otprilike. A opet, bio je lik koji me je skroz zbunio jer je poceo da me pita o Titu, Drazi, celom tom problemu podeljenosti na cetnike i partizane i jos dosta toga. A ovo je samom mali uzorak u kolektivu u kojem se svi bave usluznom/restoranskom delatnoscu.

Kao i svuda, ima svakakvih. Nije problem u njima vec kako neko vec rece, u obrazovnom sistemu ali u modernom nacinu zivota/interesovanjima. Slazem se da treba znati geografiju, bar najosnovnije (opet, nas pojam najosnovnije je presirok za njihov  Smile), ali se takodje slazem da je potpuno nebitno znati za Bukefala u smislu prosudjivanja necije pameti/obrazovanja. To je stvar licnog interesovanja i informisanosti oko necega.

Npr. testiranje na otprilike istom broju ljudi srednjih godina ko koliko dobro zna da barata racunarom, od najosnovnijih stvari pa do komplikovanijih, koje ne sluze samo igranju i zabavi. Sta mislite, ko bi ispao neobrazovan i ko bi se kome cudio?

A na kraju, misite li da bi slicne ankete danas bile mnogo boljih rezultata medju nasom omladinom? Eto, odete na FB, vidite o cemu pricaju i koliko puta na neke nama osnovne stvari repliciraju sa "Sta je to, ko je to, o cemu ti to".

Ne glumi Mirotvorca i ne uporedjuj našu omladinu sa navedenim primerima, molim te. Navela sam primer kese a primera ima koliko hoćeš. Od njih je krenulo ono debilno objašnjenje o svakom proizvodu koji mora da sadrži svaka etiketa. To su takve nebuloze da nisam mogla da verujem.

Ali hajde...da ne generalizujemo... Smile
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Ne glumi Mirotvorca i ne uporedjuj našu omladinu sa navedenim primerima, molim te. Navela sam primer kese a primera ima koliko hoćeš. Od njih je krenulo ono debilno objašnjenje o svakom proizvodu koji mora da sadrži svaka etiketa. To su takve nebuloze da nisam mogla da verujem.

Nebuloze se stavljaju na razne proizvode jer dovoljno jedno dete od par miliona da stavi na glavu pa se ugusi i da se tuzi za milionsku odstetu, takav im zakon. Sada, opet bolje i tako nego da stradaju ljudi u pretrpanoj diskoteci zbog fush instalacije...
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.152
mob
HTC One

Ali hajde...da ne generalizujemo... Smile

Kakvog mirotvorca, o cemu govoris uopste?

Nasa omladina je svakim danom sve vise reprezentativan primerak za poredjenje sa njima. Filozofija "moji su uvek bolji, cak i kada nisu" je nesto sto ne primenjujem. Da smo gori od njih sto se tice obrazovnog sistema (ovog preopsirnog naseg) nismo, mnogo smo bolji, ali smo gori funkcionalno. A i gradivo je mrtvo slovo na papiru ako profesor vergla u prazno a niko ga ne slusa i ne zarezuje 2%. Lepo rekoh, na svakom cosku ima primera koliko je danas nasa omladina obrazovana, informisana i obavestena.

Naravno da nismo jos na njihovom nivou ali smo na dobrom putu. A opet, nisu ni oni svi takvi, pogotovo ne u broju u kojem se zeli predstaviti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Avg 2025, 21:51:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.