Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glad na Rogu Afrike: Strah svih strahova  (Pročitano 18553 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Ok,nemoj da verujes.Otidi tamo,provedi neko vreme sa nekim od plemena,pa se sam uveri oko cega,i jos bolje-kako se oni obracunavaju medju sobom,koliko rade,sta rade...

Da vidim dal ces se vratiti tako odusevljen.
Nemojmo se zajebavati,bre,Afrika jeste prelep kontinent,crnci imaju i svojih vrlina i mana,i jeste,za njihov los zivot krivi su i belci,koji su ih svadjali,trovali,porobljavali... i sve to stoji.
Ali brate,shvati vise,daleko su oni od normalnog.

p.s. - ako jednog dana odes,i stvarno mi dokazes da nije tako,ja cu da povucem reci,ko sto sam i ranije povlacio kad nisam u pravu.ali... mislim da nece biti bas kako ti ocekujes.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2011, 01:36:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Kao prvo, govorimo o Somaliji...

A reći da je smešno da se žale zbog ove situacije nema veze s mozgom. Gomila orangutana gladuje dole jel?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC One
Za kraj jos samo da kazem @Runneru da se izvinjavam za onaj jedan ostar protekli post,

Opusteno, ti i ja imamo istoriju.... jedan period prozivke, jedan period ok odnos... i tako u krug. Dok god nismo maliciozni i ne mislimojedan drugom zlo zbog diskusija (iako ostrijih) sve je ok. I sam znas da je to tako.  Smile

Sto se tice teme, ja sam reagovao zbog sledeceg - ti pricas o okotu i tu jesi velikim delom u pravu. Sa druge strane, decakoja umiru nisu kriva zbog neobrazovanih roditelja. To je poenta... to i ono za kradju poslova.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Ma tamo bio raj na zemlji dok belac nije dosao. Klali su se i ranije medjuplemenski. Vatali one iz drugog plemena, zene uzimali sebi, muskarce prodavali Arapima za roblje a Arapi ih placali u klikerima, gde nije bilo toga, oni iz drugog plemena su bili dobrodosli izvor proteina.
A danas veruju kako seks sa nevinim zenskama leci sidu...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
LG Frizider

Smesno a? Bilo smesno i kad njihov deda guta govna u belackim logor zatvorima a babu mu kurcem pretresaju strazari na ulazu pri poseti. I van posete da je naviknu na isti sistem bezbednosti. Al jbg nije bilo neta i gifa i tjuba da se svi slatko nasmejemo.........

Imas ljudski drustveni tumor takav i medju belcima, ne moze taj normalano da funkcionise u drustvu kakve god da je boje ili istorijskog pedigrea........niti ima veze sa obrazovanjem i emancipacijom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Kao prvo, govorimo o Somaliji...

A reći da je smešno da se žale zbog ove situacije nema veze s mozgom. Gomila orangutana gladuje dole jel?

Somalija... je vec dugi niz godina osakacena gradjanskim,a i plemenskim ratovima.Otkud nastaju ti ratovi? Kao sto rekoh,neki zbog prevlasti,neki zbog pelemenskih nesuglasica.Sad,neki jesu bili pojacani insajderima i provokatorima,ali,neki i nisu.

Sto se orangutana tice,pod time mislim na sve one bolide koji se na najmonstruoznije nacine kolju i mlate.

@Runner-  Smile  Smile
Sa druge strane, decakoja umiru nisu kriva zbog neobrazovanih roditelja.
Istina.sto jes,jes.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Citat
Somalija... je vec dugi niz godina osakacena gradjanskim,a i plemenskim ratovima.Otkud nastaju ti ratovi? Kao sto rekoh,neki zbog prevlasti,neki zbog pelemenskih nesuglasica.Sad,neki jesu bili pojacani insajderima i provokatorima,ali,neki i nisu.

Sto se orangutana tice,pod time mislim na sve one bolide koji se na najmonstruoznije nacine kolju i mlate.

Sve se slažem. U Somaliji i te kako ima ratova. Baš i pričah o tome na par strana unazad.
Ali oni koji gladuju svakako nisu orangutani. To tamo ovi iz Al-Šabab organizacije i tako... oni ne gladuju kao ova ostala raja.
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Ok,to stoji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia krntija
Citat
za njihov los zivot krivi su i belci,koji su ih svadjali,trovali,porobljavali... i sve to stoji.

Pa baš i ne stoji. U Africi i danas nema puno toga, ali dok belac tamo nije došao nije bilo ničega i pitanje je da li bi uopšte bilo koji narod od Sahare pa na dole znao za civilizaciju da nije bilo kolonizatora.

A pre nego što civilizaciju u potpunosti prihvate, jednostavno moraju da prođu period varvarizma. Ja se samo nadam da će što kraće trajati, pošto ipak živimo u modernom dobu. Evropi je recimo trebalo 20 vekova.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
To je sad velika tema.I ja ne mogu da kazem sta je blize istini(da li su im vise pomogli ili odmogli).

Ali mogu da kazem da su i jedni i drugi krivi.Belci koji su ih tlacili,iskoriscavali i porobljavali,ali i sami crnci koji ne mogu da se trgnu i okane tih ratovanja i prebijanja,a ni tih nekih blesavih tradicija i nacina zivota.

Sad,ko je vise kriv... mrzi me sad da razmisljam.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.