Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Glad na Rogu Afrike: Strah svih strahova  (Pročitano 18477 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
HTC One
Mozda Pahomije ima neke ideje?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.21
mob
Samsung 
Шта мислите имају ли наше главоње из Српске православне цркве идеју да ураде нешто по овом питању?   Smile

Pa sto da ne? Ionako je svako srpsko dete zbrinuto, sito, obuveno.  Smile Shvatate li vi inace, da je svaka para data Afrikancima, zapravo bacena u bunar? Dao sam vam primer Konga ranije. Gradjanski rat, genocid (4-7 miliona mrtvih), glad, bolesti, opste siromastvo i broj im se povecao za trecinu, za samo deset godina. Za pet godina njko nece pominjati ovu glad, jer ce ih vec biti daleko vise, nego sto ih je sad. Pa kad oni za vreme najteze gladi prave toliko dece, sta mislis kolike ce to razmere dostici, kada glad prodje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2834
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
mob
Nokia 
Evo sad mi pade na pamet kako da se pomogne crncima. Posto kod nas ima dosta ljudi koji imaju veliku zemlju ali ne mogu da se bave poljoprivredom jer nije isplativa, mozemo da uvezemo te crnce da nam rade na njivama za hranu i vodu. Nama ce hrana biti jeftinija, oni nece umreti od gladi. Recimo jedan crnac po hektaru. Ja mislim da je to fer.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Evo sad mi pade na pamet kako da se pomogne crncima. Posto kod nas ima dosta ljudi koji imaju veliku zemlju ali ne mogu da se bave poljoprivredom jer nije isplativa, mozemo da uvezemo te crnce da nam rade na njivama za hranu i vodu. Nama ce hrana biti jeftinija, oni nece umreti od gladi. Recimo jedan crnac po hektaru. Ja mislim da je to fer.

I da pocne Srbija da izvozi pamuk, ionako je jug kontinenta  Smile

kako bi ovu dvojicu gazila onim valjkom za ravnanje asfalta  Smile

Bolje napraviti hranu za mace od njih  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49983
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Kenija izgleda bolje stoji od Etiopije koja i sama umire od gladi.

« Poslednja izmena: 07. Sep 2011, 18:19:24 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Ok,da nesto razjasnimo - susa... je elementarna nepogoda,i na nju se ne moze uticati(barem ne mnogo).

E,sad,zasto sam ja poceo pricu o okotu? Pa,zato sto non-stop slusam o toj gladi,i mada se slazem da je strasna,isto tako znam da bi bila blaza da ih nema toliko,i da se ne kote ko pacovi kad nemaju sta da jedu.

Dalje,pomenuo sam onomad njihove emigracije u ostatak sveta,zato sto je to posledica gore navedenih dogadjaja.Ne znaju vise sta ce,pa odu i rade za sitne pare ili postanu krimosi,i kad tad pocnu i tu da se kote i preuzimaju citava naselja.Isto i sa njima,i sa arapima,i indusima,i kenjazima.To je ono sranje sto zovu multikulturalizam.

Sto se Sandrinog pitanja tice
I ja se pitamn kako neko moze da u bedi napravi toliko dece. Odakle uopste nekome seksualna zelja kad mu gladuje desetoro dece skupa sa njim Smile

Kod nekih je to do lecenja frustracija("nisam nsita uradio u zivotu,pa aj bar da ostavim potomstvo"),kod nekih su to imbecilne tradicije(kod kenjaza i indusa,na primer,mnogi cekaju musku decu(ne pocinjite mi sad sa "Kina ima politiku jednog deteta" glupostima,to macku o rep)),a kod nekih je ona logika "sto vise dece,to vece sanse da me izvade iz govana",vezane uglavnom za sve cetri grupe.

Ja sam ovde pisao o tome.I mada rizikujem da opet saznam da sam sve i svasta,dodacu da je to na osnovu onoga sto sam cuo i citao o tim pojavama.Pa,sad,kome se ne svidja,nek me proglasi nacistom ili rasistom,ali to je prosto tako.

Indijske majke muce dok ne rode musku decu

Za kraj jos samo da kazem @Runneru da se izvinjavam za onaj jedan ostar protekli post,i @munki da Indijski programeri jesu popularni,ali ne toliko zato sto su toliko strucni,nego zato sto su uglavnom jeftini.Slobodno neka proveri ako ne veruje.Ima ih dooosta dobrih,to stoji.Ali su postali toliki "hit" u svetu vise zbog niske cene,nego sto ih stvarno ima mahera.

A ovako... buduci da sam vec i licemer,i lazov,i hipik,i teoreticar zavere  Smile ... ma,mislite sta ocete o tome i o meni.Cinjenica je da oni zaista to rade(kote se ko pacovi) zbog tih par navedenih razloga,i sasvim je ocigledno da to ne ide,i da tek nece ici,jer ne moze Zemlja da izdrzava 50 milijardi ljudi.A oni kako su krenuli,dotle ce i dogurati jednom.
« Poslednja izmena: 08. Sep 2011, 01:14:05 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Opet...

Isti bi kurac bio i da rađaju manje dece... jel ti shvataš da tamo jednostavno NEMA života? Jel to teško shvatiti?
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
mob
Nokia 
Ne, Gadafi je napravio fabrike za desalinizaciju vode, to je uradio i Izrael, Egipat, S.Arabija, i mnoge druge države. Ali njihovi lideri ne pokušavaju da hiperpopulaciju reše ubijanjem viška stanovništva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0.1
Opet...

Isti bi kurac bio i da rađaju manje dece... jel ti shvataš da tamo jednostavno NEMA života? Jel to teško shvatiti?
Ja mislim da ne bi bilo isto,jer bi onda bilo potrebno i manje pomoci i resursa.Ali,dobro,kako oces.

Takodje mislim da je pomalo smesno da se zale kada se medju sobom kolju vec decenijama,sto zbog prevlasti,sto zbog toga sto se likusa iz jednog plemena smuva sa nekim idiotom iz drugog,i onda nastane plemenski rat koji preraste u gradjanski,a sve to dok belci sa osmehom na licu putuju ka rudniku koji ce da opustose.Ok,pricam metaforicki,i nije to bas svuda u Africi,ali znas sta mislim.
Svadjaju njih belci,to stoji(bilo je cak i nasih placenika),ali su i oni somine kad se primaju na to i kolju.

A tek kako se kolju... Znam price jednog naseg doktora koji je radio u Juznoj Africi-znaci,ono,Juzna Afrika... jos kao najsredjenija od svih njih.Radio u jednoj od bolnica gde uglavnom dovoze crnce.Kaze to sto su oni u stanju jedni drugima da naprave,to neces videti ni u horor filmovima.Kao i razlozi zbog kojih to rade jedni drugima.
Gomila orangutana bre.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.220
Znači ne mogu da verujem očima svojim...
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.