Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гејтсова фондација жели да ГМО храном нахрани гладне А  (Pročitano 7217 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Dobro, i kako to menja ono što sam pisao?  Smile Psi danas imaju te, te i te koristi i funkcije. Sposobni su za to, to i to. Konji za to, to i to. A mačke... ? Za šta su one sposobne i korisne sem da budu mažene?  Smile  Smile

Mislim nemam ništa protiv da ih ljudi drže kao ljubimce ili da ih bilo kako maze i paze. I ja sam imao do sad dva komada. I drugog (kasnijeg) mačka sam baš gotivio. Ali ono... nikad ni na tren nisam bio u ubeđenju da su mi one kao članovi porodice, ili da će me voleti do kraja života ako se rastanemo, ili da ću imati neku korist od njih sem što ih pomazim.  Smile

Dzabe bez industrije, pogledas Portugal ili par drugih zemalja bez konkurentne industrije. A u Srbiji je kleptomanije bilo jos pre Turaka, tu se stvar ne menja...

Rekao sam da je oduvek trebalo da se više fokusiramo na poljoprivredu, ne da ne treba/nije trebalo da imamo išta od industrije.

Mi smo ugrabili komad zemlje kakav mnogi po svetu mogu samo da sanjaju. Al džaba kad smo s njime ugrabili i neke falinke u glavi. Al to je sad već druga tema.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 17:14:40 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Ja se s tobom slažem da su ljudi kao rasa, kao kolektiv - sebični idioti, i da planeta bez nas može, ali mi bez nje nećemo moći. Sve to stoji. Samo što ja neću nikad da idem u krajnost pa da mislim kako sad cela ljudska rasa treba da nestane, i kako kad se to desi, na Zemlji će opet zavladati harmonija i balans.

Opet, zavisi kako citias. Ja ne vidim svrhu u stalnom kukanju kako ce ljudi nestati, posto.. ako je nestajanje porast sa 5.5 milijardi na 7 za manje od 50 godina propadanje, onda ne znam sta je.
S druge strane, ono na sta ljudi kao Kristal gledaju sa gadjenjem je usporavanje rasta populacije. Ljudi su nekada radjali da bi imali sansu za opstanak - vise dece, vise sanse da ce neko preziveti, vise sanse da ce donositi hranu zajednici. Danas se broj dece po majci smanjuje jer nema ekonomske, ni bioloske  potrebe da neko ima 10 dece, vec za zadovoljenje svojih emotivnih potreba rada 1-3, drugim recima.. danas kada zivis u proseku 75 godina, ne umires od svih mogucih bolesti, imas sansu da prezivis prvih 5 godina zivota, da se obrazujes, da biras emotivnog partnera, da biras posao, imas i pravo i izbor da odlucujes koliko dece ces da imas. Onaj ko zeli da ima 1 ili nijedno, kao i onaj ko zeli da ima 6... imaju pravo i izbor na to.
Sa te strane su ljudi zaista evoluirali.... od cisto animalnog razmnozavanja do odlucivanja na nivou racia, ali i emocija.

I to je ono sto Kristal dozivi kao - ona hoce da pobije sve ljude.

Jock, ono sto ja kazem da ce ljudi snositi posledice svojih odluka i odnosa prema prirodi, a isto tako ne vidim problem u tome sto ce neke nacije ili rase nestati, jer je to i to posledica odluka pojedinaca... Covek nije samo lemur koji skace sa litice kada mu neko kaze.

Mislim, mogla bih da o ovome napisem esej, ali me mrzi.

Citat
Rekoh, da se nismo mi uzdigli kao dominantna rasa, uzdigli bi se insekti, drugi sisari, ptice, ko god... I opet bi se klali među sobom i mučili jedni druge. Npr. možda ne bi neka ptica umrla zato što je prekrivena naftom i otpadom ali bi umrla tako što bi je neka pterodaktilčina od ptice pojela živu ili odnela ptićima da je komadaju dok još diše. To se već i dešava u prirodi - svakog dana životinje vežbaju lov jedne na drugima i jedu se žive, pate i muče se, i nikom ništa.
Ovo naravno ne znači da opravdavam bahaćenje, zagađenje ili lov čisto iz zabave i krvožednosti. Ne, gnušam se takvih sebičnih debila. Ali hoću da kažem da ne bi planeta bila nešto mnogo bolja da se neka druga vrsta izdigla.

I opet.. isto moze da se desi i sa ljudima... I to je deo prirode.
Da li ce ljudska rasa prezivet ili ne je deo prirodnog ciklusa...
Ali, za razliku od te ptice, onda ide ubrzano tim tokom... i zato je npr. taj GMO jedan od nacina da se propast zaustavi.
Kao sto su i vakcine i lekovi... i bla.. bla... sve ono protiv cega su protivnici GMO....

Pazi ovako... ako svetska populacija nastavi nekontrolisano da raste, bice sve manje mesta za regeneraciju planete.
Npr. neces da gajis GMO povrce koje na maloj teritoriji daje veci prinos, vec se odlucis za sadnju zitarica.
Da bi zasadio zitaricu, moras da raskcis sumu, zitarice su poznate po tome sto isposte zemljiste, i za par godina... ako ne rotiras zasade... zato se npr. rotira zito i detelina... dobije neplodnu ledinu, a izgubio si sumu...
Ili jos bolje... pirinac... pirinac je jedna od onih kultura koja se jako sporo i jako tesko gaji i na kraju dovede to totalnog unistenja i erozije zemljista...
A ljudi ne mogu da jedu samo hleb i pirinac...hoce i meso.. ali nece ono sa farmi, jer je GMO, vec je organic.. a  za meso ti treba ispasa, koju opet dobijas tako sto krcis sumu...

I tako u krug... plus ljude svodis samo na rasplodnu stoku, jer se mnoze kako bi bilo sto vise radnika, koji ce servisirati te farme za proizvodnju hrane i luksuzne robe...

A njihov kvalitet zivota sa porastom populacije tek erodira... jer se bore za hranu, za stan, za obazovanje, za mesto pod suncem...

Ljudi su u sustini jako sebicni.... sto je ... opet... tipicno ljudska crta i svi to posedujemo... vazno je samo strpati u se i pod se... a sta ce biti za 100 godina sa tom decom i unucima za kojima toliko kukamo..nema veze..

Citat
A drugo, taj stav da protiv gajenja GMO smeća sme da bude samo neko ko je sam preorao hektare zemlje ili je diplomirao agronomiju... je glupost. Jer je to isto kao kada bi se za sve odluke posleratne Jugoslavije pitali samo oni koji su ubili po Nemca. Znači sastanu se ljudi da pričaju o budućnosti zemlje, i sad neki Momo koji ima samo 4 razreda škole i 5 ubijenih Nemaca se više pita o svemu nego neki matematičar iz Pupina ili neki hirurg koji je izlečio 100 partizana na bojištu... To je naravno glupost. Isto tako, u ovoj raspravi o tome da li treba dopuštati GMO u Srbiju svako ima pravo da kaže šta misli (naravno, dokle god to nije potpuni nonsens) jer se to tiče svih nas. I svi ćemo snositi posledice - dobre ili loše - ako se to uvede. I na kraju krajeva, za normalnu hranu danas nije potrebna neka ultra giga nauka i tehnika. Pogotovu ne u Srbiji, koja ima četiri puta više plodne zemlje nego jedna Holandija. Nego je potrebno malo volje i dugoročnog planiranja. I da kažem odmah pod normalnom hranom ne mislim na divlje šumske jagode i krave koje pasu na Pešteru... nego na pristojnu hranu, koja jeste bila pod nekim procesom selekcije i mešanja, ali ne tako što se u jebenu ovcu stavio gen pauka ili se kupusu natakarila peraja...  Smile nego tako što su se radile selekcije za koje se pouzdano utvrdilo da nemaju negativne efekte.

Ne, ja kazem da uvek mozes da gajis za sebe ako hoces.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Значи није им циљ да потрују?
Cilj im je da prodaju i monopoliziraju, a da li ces ti biti otrovan, to je tvoj problem : )
А што толика повика на Монсанто кад је на примјер ова фирма већа од Монстанта, не чујем да њих ико помиње...

https://en.wikipedia.org/wiki/Syngenta
Pominje se, samo ne pratis.

The World's Top 10 Seed Companies
Company – 2007   Seed sales (US$ millions)   % of global proprietary seed market
Monsanto (US)   $4,964m   23%
DuPont (US)   $3,300m   15%
Syngenta (Switzerland)   $2,018m   9%
Groupe Limagrain (France)   $1,226m   6%
Land O' Lakes (US)   $917m   4%
KWS AG (Germany)   $702m   3%
Bayer Crop Science (Germany)   $524m   2%акон што
Sakata (Japan)   $396m   <2%
DLF-Trifolium (Denmark)   $391m   <2%
Takii (Japan)   $347m   <2%
Top 10 Total   $14,785m   67% [of global proprietary seed market]
Source: ETC Group
Нешто не примјетих да си је наводио прије него сам ти је сад поменуо.

Citat
A kada čovek ode u market da kupi povrće, ako na tom povrću nije napisano da li ima ili nema GMO i kojeg, onda ima svako pravo da tuži proizvođača.

Да, и због тога ће ГМ храна бити посебно обиљежена.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 17:32:32 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
level manipulacije - pijanac
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Što se tiče populacije, pa zna se ko danas pravi najviše dece koju ne može da izdržava.  Smile Što se tiče nestajanja nekih nacija u smislu demografije, ni ja ne vidim u tome neki veliki problem s obzirom na to da će jednog dana ionako sve biti jedna velika kaša. E sad... to što shvatam da je to neizbežno, ne znači da sam za ubrzavanje tog procesa. Odnosno, to što znam da će tamo jednog dana svi ljudi izgledati ko melezi i biti deo iste etničke i rasne grupe... ne znači da sam za to da pootvaramo granice i pustimo svakoga da se množi i nastanjuje kako mu se ćefne. Ono, svaki čovek zna da će umreti jednog dana, al neće zato da radi na tome da mu smrt dođe što pre.  Smile No dobro, to je sad već druga tema. Sve u svemu, neka se globalizacija odvija, ali svojim tokom. Ne da mi sad nešto forsiramo i sami sebe useravamo.

Dalje, niti je svaki protivnik GMO automatski protiv vakcina i lekova... mada smatram da ljudi treba da olade sa trpanjem pilula u usta čim ih zaboli nokat... niti je GMO rešenje za krizu koja sada muči i koja tek čeka ljudsku rasu. Ponavljam, problem, prehranjivanja planete sa 7 i 8 milijardi ljudi danas nije u količini nego u tehnologiji i distribuciji. I u ljudskoj odgovornosti , tu se slažem sa tobom. I da bi se to izmenilo, potrebne su ogromne sociološke i ekonomske promene u svetu, a ne izmišljanje mutanata od hrane. Uostalom, ja sam rekao da bih dopustio GMO al pošto vidim decu kreatora koja su odrasla na tome i nije im ništa bilo. U suprotnom vozdra. Ako jedan pacov pojede kukuruz i prevrne se od bolova taj kukuruz neću da imam ni na lokalnoj deponiji, a kamoli u stomaku. Kad vidim da je bezbedno, onda može.

E... al problem je što usijane glave koje guraju to neće da čekaju 10, 20 godina i takoi nama i sebi učine život lakšim (jer bi za 20 godina mogli da urade 300 miliona pouzdanih testiranja i eksperimenata sa 400 raznih vrsta) nego hoće sve odmah i na izvolte. A obrazloženja im se svode na ''pa testirali smo na 1000 ljudi''. Epa na koliko su ljudi testirali, toliko će kupaca i imati.

Mislim, cela priča je u fazonu ko da sa Tuzlanske soli prelazimo na onu iz Mrtvog mora, ili da prelazimo sa napona od 220 Volti na 120. Kao, samo par godina navikavanja i to je to. Ne, nije to to. U pitanju je menjanje ishrane i genetike nečega čime će se hraniti cela ljudska rasa. U pitanju je promena koja se zadnji put desila pre nekoliko desetina hiljada godina i koja je sama trajala par vekova odnosno nekoliko generacija. Ko misli da to može tako ofrlje i smandrljano da se sprovede, neka proba da skine kilažu tako što će sekirom sebi da odseče višak sala. Namerno sam uzeo tako glup primer pošto je on ravan onoj nečijoj ideji da se u ovcu ugradi gen da može da pravi paučinu. Tom mozgu koji je to smislio ne bih dao ni kamen da mi pričuva, a kamoli da me hrani.

Citat

U gradu teško.

Nadam se.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 17:57:54 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Mac OS X v: 10.8.5
Browser
Safari 537.75.14
Anea je kalsicna ona pijavica, koja kaze "posle mene potop" ! Ako se ne slazes sa mnom - umri! : )

S druge strane, ono na sta ljudi kao Kristal gledaju sa gadjenjem je usporavanje rasta populacije.
Ono na sta ljudi kao sto je sto je Kristal gledaju sa gadjenjem je to sto ti menjas teze. PLaneta moze da podnese duplo vise ljudi nego sto je sad, naravno uz drugaciji sistem. To je ono sto tvoji verski ucitelji tebe uce - da je covek zivotinja koja ne moze drugacije i da mi sada zivimo u najboljem mogucem sistemu, kraj istorije, sve se zna i sve je poznato, a sve zbog toga da se pozicije onih na vrhu ocuvaju : ) Koja je cena toga, tek cemo videti, ne, ne placa se novcem.

Dakle, sistem je samo deklarativno delo svih ljudi, dok su ga zaista kreirali najgori primerci ljudske vrste.

Citat
Ljudi su nekada radjali da bi imali sansu za opstanak - vise dece, vise sanse da ce neko preziveti, vise sanse da ce donositi hranu zajednici. Danas se broj dece po majci smanjuje jer nema ekonomske, ni bioloske  potrebe da neko ima 10 dece, vec za zadovoljenje svojih emotivnih potreba rada 1-3, drugim recima.. danas kada zivis u proseku 75 godina, ne umires od svih mogucih bolesti, imas sansu da prezivis prvih 5 godina zivota, da se obrazujes, da biras emotivnog partnera, da biras posao, imas i pravo i izbor da odlucujes koliko dece ces da imas. Onaj ko zeli da ima 1 ili nijedno, kao i onaj ko zeli da ima 6... imaju pravo i izbor na to.
Sve su to politicke frazetine koje i nemaju bas smisla. Upravo ti korporatisti, koje toliko podrzavas su usle u sve te stavke koje pominjes i diktiraju tempo i nacin zivljenja.

Citat
I to je ono sto Kristal dozivi kao - ona hoce da pobije sve ljude.
Ne lupaj, to je tvoj, naravno pogresan zakljucak. Zasto se podstice abortus? Zasto se podstice razaranje tradicionalnog coveka, braka kao institucije? Zasto se promovise homoseksualizam kao ideal, kao sveti Gral u koji se ne dira? Zasto se podstice politicka korektnost? Zasto se covek sa namerom atomizuje? Da li si citala nekad Edvarda Bernejsa?
Imas toliko pitanja...

Da li ti je poznat termin "drustveni inzenjering"?
Citat
Mislim, mogla bih da o ovome napisem esej, ali me mrzi.
Nemoj, milim te.

Citat
Ali, za razliku od te ptice, onda ide ubrzano tim tokom... i zato je npr. taj GMO jedan od nacina da se propast zaustavi.
Znaci, za opstanak coveka cemo se boriti neprirodnim metodama, koje nemaju ni malo uporiste u nauci?
Tvoje ludilo je uznapredovalo, ti si ideolog i tebe uopste ne znaima sta ce biti sa decom, ljudima, zasto bi, kada se ne kreces u tim krugovima? : ) U tom smislu te razumem.

Mene je odavno prestalo da cudi to sto ljudi poput tebe ti uopste ne sumnjaju u dobre namere "elite"? : )
Jedno je sigurno, dok je ljudi, buice i otpora

Citat
Pazi ovako... ako svetska populacija nastavi nekontrolisano da raste, bice sve manje mesta za regeneraciju planete.
Nije problem u rastu, vec u sistemu! : )

Citat
Npr. neces da gajis GMO povrce koje na maloj teritoriji daje veci prinos, vec se odlucis za sadnju zitarica.
Ne kaze se GMO povrce, vec GM povrce, ako cemo tacno.
To su gluposti sto pises, jer GM biljke daju prosecne ili ispod prosecne prinose uz povecano unistavanje zemljista.

Citat
Da bi zasadio zitaricu, moras da raskcis sumu, zitarice su poznate po tome sto isposte zemljiste, i za par godina... ako ne rotiras zasade... zato se npr. rotira zito i detelina... dobije neplodnu ledinu, a izgubio si sumu...
Ili jos bolje... pirinac... pirinac je jedna od onih kultura koja se jako sporo i jako tesko gaji i na kraju dovede to totalnog unistenja i erozije zemljista...
A ljudi ne mogu da jedu samo hleb i pirinac...hoce i meso.. ali nece ono sa farmi, jer je GMO, vec je organic.. a  za meso ti treba ispasa, koju opet dobijas tako sto krcis sumu...

I tako u krug... plus ljude svodis samo na rasplodnu stoku, jer se mnoze kako bi bilo sto vise radnika, koji ce servisirati te farme za proizvodnju hrane i luksuzne robe...

A njihov kvalitet zivota sa porastom populacije tek erodira... jer se bore za hranu, za stan, za obazovanje, za mesto pod suncem...

Ljudi su u sustini jako sebicni.... sto je ... opet... tipicno ljudska crta i svi to posedujemo... vazno je samo strpati u se i pod se... a sta ce biti za 100 godina sa tom decom i unucima za kojima toliko kukamo..nema veze..
Ovo nisam ni pprocitao posle prvog reda, jer su neopevane gluposti.. : )

Citat
Ja hocu da sacuvam autohtone vrste i da multinacionalne korporacije ne namecu monopol nad semenima i da ne unistavaju domace vrste, kao u Indiji npr.

Citat
Нешто не примјетих да си је наводио прије него сам ти је сад поменуо.
: ) Genije. Znaci treba posle imena monsanto da otvorim zagradu i ubacim u istu sve navedene, i tako svaki put? : ))
Citat
Za GM organizamim nema potrebe, kada je hrana u pitanju. Takodje doprinosi unistavanju prirodnih biljaka.
Je li? A u SAD se prodaje neobelezena, zbog to ga sto su korporacije lobirale za to : )
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 18:00:50 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Što se tiče populacije, pa zna se ko danas pravi najviše dece koju ne može da izdržava.  Smile Što se tiče nestajanja nekih nacija u smislu demografije, ni ja ne vidim u tome neki veliki problem s obzirom na to da će jednog dana ionako sve biti jedna velika kaša. E sad... to što shvatam da je to neizbežno, ne znači da sam za ubrzavanje tog procesa. Odnosno, to što znam da će tamo jednog dana svi ljudi izgledati ko melezi i biti deo iste etničke i rasne grupe... ne znači da sam za to da pootvaramo granice i pustimo svakoga da se množi i nastanjuje kako mu se ćefne. Ono, svaki čovek zna da će umreti jednog dana, al neće zato da radi na tome da mu smrt dođe što pre.  Smile No dobro, to je sad već druga tema. Sve u svemu, neka se globalizacija odvija, ali svojim tokom. Ne da mi sad nešto forsiramo i sami sebe useravamo.

Ako se vratis na pocetak, videces da je protest ovih paranoika usmeren na to sto se primenom savremenog lecenja i boljih uslova zivota i ishrane smanjuje stopa rasta u Africi i Aziji.

To je logika - neka glodju koru, ali neka ih je 50.

Sta vise, ovi teoreticari zavere su perfidni eugenicari... ako nekoga drzis u losim uslovima zivota, manja je sansa da ce kulturno i ekonomski da napreduje, odnosno... do kraja zivota i kroz generacije ostaje rob i jeftina radna snaga koja ce servisira belce koji ufcu i pufcu protiv toga.. Radjanje desetoro dece jeste neka vrsta duznickog robstva... nikada ne mozes da se izvuces, jer imas puno gladnih usta da nahranis.

Ja to vidim ovako.. kada bi svi crnci i Azijate bolje ziveli i radili na sebi, ostvarivali bolju zaradu i uslove zivota, vise ne bi imao ko da pravi patike i delove za Kristala i njegove drugare prosvecene...

Lenji Zapadnjak koji krsi prste od socijalne pomoci i dane provodi na YT dobija konkurenciju sa kojojm ne moze da se izbori jer je superiorna rasa... zato... ostavimo ih da se prirodno medjusobno zderu... Wink

A do te izmene socioloske i kulturoloske, koja ce omoguciti raspodelu hrane i uzgoj uz minimum unistavanja, opet, ne mozes doci ako je neko zauzet samo borbom za svakodnevni zivot.

Kazem ti... antivakcinasi su najgori eugenicari, kao i ovi borci protiv nauke...

Inace, slazem se sa tobom kada je u pitanju razvoj i nedovoljno testiranje...

Sto se tice uzgoja hrane, Srbija je mala zemlja... odes 20km od centra Beograda i imas za par hiljada citavo domacinstvo... mozda je nekome ko je mlad to previse obaveza, ali roditelji koji su u penziji vise ce benefita imati tamo, nego pred TV dok gledaju farmu...

JBT... imati svoj plac je san ljudi iz gradova... a ovde se jos uvek na to gleda sa prezirom...
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 18:09:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Citat
Nadam se.

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:l21154

Citat
Znaci treba posle imena monsanto da otvorim zagradu i ubacim u istu sve navedene, i tako svaki put? : ))
За тебе и другаре је сваки ГМО Монстантов.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 18:12:32 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.5
Browser
Safari 601.4.4
mob
I-mate 30 Pro
Balsamovanje besplatno...casti monsantno..
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Meni su slatki ovi aktivisti PETA i tako to... koji odbauljaju u Etiopiju i one jadne crnce koji umiru od gladi gledaju kao da su u zoovrtu... pa im pune oci suza dok vrhom prsta gurkaju neko dete na umoru...

Ali, ne... oni se bore da oni jedu samo organic... nikako GMO.. i kupaju se iskljucivo rucno pravljenim sapunom od 10 dolara komad sa esencijalnim uljima... i spavaju isljucivo na zemlji i hodaju bosi jer je to zdravo i prirodno...

Verovatno se osecaju taaaako prosveceno dok krcaju svoj niskokaloricni integralni begel sa lokalno proizvedenim organskim sirom i piju late sa zacinom za pitu od bundeve... dok rade na Meku i voze se u taksiju koji vozi "prokleti Paki"

Ljubav i mir <3

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 10 11 13 14 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.