Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Гејтсова фондација жели да ГМО храном нахрани гладне А  (Pročitano 7180 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa ono... i Ford je pravio Pinto koji je imao rezervoar koji eksplodira kada se auto udari otpozadi. I bili su svesni toga od prvog dana, al nikog nije bilo briga jer jbg, da su stavljali jači rezervoar, zarađivali bi 10 dolara manje po svakom automobilu. Da, 10 dolara.

Tako da ne vidim što bi jednoj GMO kompaniji bio problem što će da pocrka par miliona ljudi. Ko da nema još banana zemalja na svetu gde se može izvući kinta.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 15:50:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
Значи није им циљ да потрују?
Cilj im je da prodaju i monopoliziraju, a da li ces ti biti otrovan, to je tvoj problem : )

p.s. Jedni truju, drugi te "lece", lova kruzi...psi laju, karavani prolaze : ))
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 15:52:41 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Pa ono... i Ford je pravio Pinto koji je imao rezervoar koji eksplodira kada se auto udari otpozadi. I bili su svesni toga od prvog dana, al nikog nije bilo briga jer jbg, da su stavljali jači rezervoar, zarađivali bi 10 dolara manje po svakom automobilu. Da, 10 dolara.

Tako da ne vidim što bi jednoj GMO kompaniji bio problem što će da pocrka par miliona ljudi. Ko da nema još banana zemalja na svetu gde se može izvući kinta.
Ни Југо није имао наслоне за главу па се куповао.

Cilj im je da prodaju i monopoliziraju, a da li ces ti biti otrovan, to je tvoj problem : )
А што толика повика на Монсанто кад је на примјер ова фирма већа од Монстанта, не чујем да њих ико помиње...

https://en.wikipedia.org/wiki/Syngenta
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
А што толика повика на Монсанто кад је на примјер ова фирма већа од Монстанта, не чујем да њих ико помиње...

https://en.wikipedia.org/wiki/Syngenta
Pominje se, samo ne pratis.

The World's Top 10 Seed Companies
Company – 2007   Seed sales (US$ millions)   % of global proprietary seed market
Monsanto (US)   $4,964m   23%
DuPont (US)   $3,300m   15%
Syngenta (Switzerland)   $2,018m   9%
Groupe Limagrain (France)   $1,226m   6%
Land O' Lakes (US)   $917m   4%
KWS AG (Germany)   $702m   3%
Bayer Crop Science (Germany)   $524m   2%
Sakata (Japan)   $396m   <2%
DLF-Trifolium (Denmark)   $391m   <2%
Takii (Japan)   $347m   <2%
Top 10 Total   $14,785m   67% [of global proprietary seed market]
Source: ETC Group
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
Pa to je to. Mislim pitao si zašto bi neko prodavao hranu koja truje kupca? Pa iz istog razloga zašto neko prodaje automobil koji eksplodira kad ga drugi čukne otpozadi. Jednostavno boli ih patka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Citat
Pa pazi, ti maltene poistovećuješ mačke sa ljudima. Štaviše, smatraš ih boljim nego ljudima. Pa mislim onda moram da te pitam - šta je to što te mačke rade za tebe što ljudi ne mogu da urade? Šta ti to pružaju što ti drugi ne pružaju?

Gde sam to rekla?

Ovaj manijak se zakacio za cinjenicu da imam kucnog ljubimca kao da je to dogadja bez presedana u ljudskoj istoriji, iako ljudi pripitomljavaju ili prosto... hrane zivotinje vec par hiljada godina.
Pas je pripitomljen pre oko 10.000 godina, iako covek, objektivno nema neke koristi od njega... konj tek pre 4.500 do 6.000 godina, kao radna zivotinja...
Znaci, covek je prvo pripitomio jednu totalno beskorisnu zivotinju, pa tek neku od koje ima dobrobit.

Ja sam mu odgovorila da vodim racuna o malenom delu prirode, za razliku od njega kome su usta puna Monsata

E, sad.. kapiram da su neki ljudi samozivi i ne vidi razlog za postoji nista sem ljudi na ovoj planeti, ali onda je totalno neverovatno sto se koprcaju oko toga sto velike korporacije unistavaju prirodu.

Mislim, to je taj stepen ludila, sutiras psa na ulici, ali zato kukas sto je paradajza GMO.

Jesus... fucking.. Christ...  Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 15:56:11 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 44.0
Pa to je to. Mislim pitao si zašto bi neko prodavao hranu koja truje kupca? Pa iz istog razloga zašto neko prodaje automobil koji eksplodira kad ga drugi čukne otpozadi. Jednostavno boli ih patka.
Прије ће бити да купце боли патка. Нек је јефтино па нек гори. Неважна је епидемија лоше брзе хране која од људи прави дебеле сподобе зависне од инзулина, битно је галамити против ГМО.
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
Ovaj manijak se zakacio za cinjenicu da imam kucnog ljubimca kao da je to dogadja bez presedana u ljudskoj istoriji, iako ljudi pripitomljavaju ili prosto... hrane zivotinje vec par hiljada godina.
"Ovaj manijak" se ne obraca tebi, dok se ti ne obratis njemu : )) Tvoje psihicko stanje i ludilo u kom si ti ne dopusta da razgranicis akciju-rekaciju.
Sto se mene tice, mozes slobodno da odustanes od brojanja i dalje ali budi spremna na adekvatan odgovor.
Sa kim ti ne/zivis mene apsolutno ne zanima, ali ako se vec igramo na licno, onda ...

Citat
Mislim, to je taj stepen ludila, sutiras psa na ulici, ali zato kukas sto je paradajza GMO.
Ti si videla da ja sutram bilo koga? Osoba koja kaze da "planeta nista ne gubi ako ljudi nestanu", idi leci se.
Stvarno ima ludaka i sizofrenicara... : )

Citat
Jesus... fucking.. Christ...  Smile
Kako se to kaze na kineskom? : )
Прије ће бити да купце боли патка. Нек је јефтино па нек гори. Неважна је епидемија лоше брзе хране која од људи прави дебеле сподобе зависне од инзулина, битно је галамити против ГМО.
Pa bolesnik se hvata za slamku, pa i za GMO, naravno, ne goje se ljudi jer to hoce, vec zato sto je siromastvo upravo posledica necijeg bogacenja
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 16:01:31 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.11
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Mrzitelj zivotinja. Manijak.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1963
OS
Windows 7
Browser
Chrome 48.0.2564.97
Mrzitelj zivotinja. Manijak.
Ja zivotinje volim.
Mrzitelj ljudi. Manijakalni Sizofrenicar.
« Poslednja izmena: 03. Feb 2016, 16:02:40 od 856kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.