Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:21:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36426 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Bolest je ono što je neprirodno , prkno je napravljeno za pražnjenje i cišcenje organizma a ne za sex , za to služi druga stvar , ne znaci da ako su kvazi demokrati proglasili homoseksualnost za slobodno opredeljenje da je to ispravno , zašto narkomanija i slicne stvari nisu sloboda izbora ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Prkno ilte dupe ne znaci da je obavezno upotrebljavati u homoseksualnim odnosima.
Odnosi izmedju homoseksualaca muskog pola ilte pedera se u nekih 60% zasniva i na seksualnim odnosima...ostatak samo ljubavi.
Narkomaniji je kako gde ostavljen izbor hoces / neces.
Ne zelim da ulazim u dubioze, ne volim ni jedne ni druge ni trece. Ali siriti mrznju zbog toga sto je neko homuseksualac je bizarno.
Covek kao covek je najgora moguca zivotinja od koje je moguce svasta ocekivati, zato se ne treba previse uzbudjivati.
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
61. glas je protiv, a 11.je za gey paradu...

Svako od nas je pojedinac, i nije mi jasno zashto se uvazhavaju vishe ovih 11.glasova nego ovih 61.

Gey parada...dodje klinac sa americhkog kursa i voda nas sve ovde kako je to demokatski...kako nismo civilizovani, jer eto tamo u Americi je to noramalno, pa brate idi zhivi tamo...u mom gradu to nece proci...
 A, da ne bi dobili batine nek idu u zatvoren prostor,,,daleko od dece i nas normalnih.

Neko reche da je to sexualan orjentacija, nije tachno to je sexulanda devijacija...A, kad su vec devijanti nek zakupe Halu na Sajmu u nek orgijaju, i nemoj meni da soli neko pamet, kako se to ne odrzhava u mojoj kuci, jel u mojoj kuci se to i ne mozhe odrzhavati...

Kazhete zakon, ok...evo nek im obezbede Halu na Sajmu, pa nek orgijaju tamo,  a ne na u centru grada...

I, nije ista gey parada i skup inavalida, ili neki politichki skup...van pameti sa chime uporedjujete politichke skupove...gde poshen, napacen narod se bori za goli opstanak...

A, ovi...bash tarzhe batine, evo napisala sam...i shta sada... Smile

Verovatno niste upoznati da su bash u toj Americi gey parovi trazhili da im dozvole usvajanje dece...shta onda, ko je tu tata o mama... Smile

p.s. Josh da dodam...nadam se da ovaj post nece biti obrisan, a ako bude obrisan, nije mi teshko da napishem josh zhezhci.
 Dokle god podrzhavate americhke kursadzije koji Vam sole pamet ovde, ja cu ovako da pishem jer ni u jednom postu tog kursadzije nisam nashla da je spomenuo decu...vec samo demokratiju i zakon itd..i naravno Ameriku...koja je tone  bombi bacila na nas...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Bolest je ono što je neprirodno , prkno je napravljeno za pražnjenje i cišcenje organizma a ne za sex , za to služi druga stvar , ne znaci da ako su kvazi demokrati proglasili homoseksualnost za slobodno opredeljenje da je to ispravno , zašto narkomanija i slicne stvari nisu sloboda izbora ...
A to je isto.Bodu se i jedni i drugi.I treba svakom dati pravo da bira mesto uboda.To je demokratija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs

Pretpostavljam da ti imas razne doktorate i da si clan Svetske medicinske organizacije ali jednostavno nisi bio u mogucnosti da se pojavis na sednici 1973 kada je zvanicno skinuta sa liste bolesti? Prokleti gej lobi ti je izbusio gume..

61. glas je protiv, a 11.je za gey paradu...

Svako od nas je pojedinac, i nije mi jasno zashto se uvazhavaju vishe ovih 11.glasova nego ovih 61.

Gey parada...dodje klinac sa americhkog kursa i voda nas sve ovde kako je to demokatski...kako nismo civilizovani, jer eto tamo u Americi je to noramalno, pa brate idi zhivi tamo...u mom gradu to nece proci...
 A, da ne bi dobili batine nek idu u zatvoren prostor,,,daleko od dece i nas normalnih.

Neko reche da je to sexualan orjentacija, nije tachno to je sexulanda devijacija...A, kad su vec devijanti nek zakupe Halu na Sajmu u nek orgijaju, i nemoj meni da soli neko pamet, kako se to ne odrzhava u mojoj kuci, jel u mojoj kuci se to i ne mozhe odrzhavati...

Kazhete zakon, ok...evo nek im obezbede Halu na Sajmu, pa nek orgijaju tamo,  a ne na u centru grada...

I, nije ista gey parada i skup inavalida, ili neki politichki skup...van pameti sa chime uporedjujete politichke skupove...gde poshen, napacen narod se bori za goli opstanak...

A, ovi...bash tarzhe batine, evo napisala sam...i shta sada... Smile

Verovatno niste upoznati da su bash u toj Americi gey parovi trazhili da im dozvole usvajanje dece...shta onda, ko je tu tata o mama... Smile

p.s. Josh da dodam...nadam se da ovaj post nece biti obrisan, a ako bude obrisan, nije mi teshko da napishem josh zhezhci.
 Dokle god podrzhavate americhke kursadzije koji Vam sole pamet ovde, ja cu ovako da pishem jer ni u jednom postu tog kursadzije nisam nashla da je spomenuo decu...vec samo demokratiju i zakon itd..i naravno Ameriku...koja je tone  bombi bacila na nas...

Naravno da nece biti obrisan. Ako se ovo odnosilo na mene, gde sam ja spomenuo u celoj ovoj diskusiji Ameriku? U jednoj situaciji mozda.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Па нек се боде ко где хоће али нек не парадира. Сутра ће параду да траже и зоофили и они као и педерчине за себе тврде да су нормални. Зајеби ме такве демократије. А управо ти који подржавају геј параду паламуде о демократији и позивају се на слободе које педери имају на западу, а са друге стране сваког ко мисли супротно сврставају у фашисте. Па господо на том истом западу и фашисти имају своје параде, мало вам је демократија селективна.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Ali siriti mrznju zbog toga sto je neko homuseksualac je bizarno.
Nisam za širenje mržnje ali nisam ni za širenje i propagiranje pederluka !

Citat
Pretpostavljam da ti imas razne doktorate i da si clan Svetske medicinske organizacije ali jednostavno nisi bio u mogucnosti da se pojavis na sednici 1973 kada je zvanicno skinuta sa liste bolesti? Prokleti gej lobi ti je izbusio gume..
Predpostavljam da si i ti potecijalni gay cim se toliko zauzimaš za iste , ako hoceš na taj nacin da razgovaramo i da pokazuješ koliko si "mocan" , samo izvoli !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
Сутра ће параду да траже и зоофили

zaboravio si dendrofile  Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
pa nekrofili itd   Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 17676
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10

@kokota..nisi Ti spominajo Ameriku, ali oni koji je spominju..mislim da preteruju sa time...

Dalje...Ti si mlad momak, Tebi se @ kokota obracam, oko mene su mladi...evo opet spominjem moje klince, koji nisu navijachi, ali zhivimo i rodjeni smo u ovom gradu...alo bre..nece niko to da dozvoli, pa ni ja shto imam 40.godina..nedam bre da mi se orgija po centru!!!

Neka idu u neku halu, i nek orgijaju...nece ih niko dirati, verovatno ce tamo biti zashticeni.

A, u mojoj kuci..uz duzhno poshtovanje @kokota nema sexulanie orjentacije koja je devijntna.
 (ovo sam spomenula, jer si Ti meni tako neshto spomenu...kao nece da se 'jebu kod mene u kuci..)

Onda si Teodoru predlozhio da vodi skup manijachno depresivnih..nije lepo, zhena je iznela svoje mishljenje, a Ti si joj to predlozhio.

Toliko od mene za sada  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Avg 2025, 12:21:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.