Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:56:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36385 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Jel mislis na one sto otvore Sportski Zurnal, pogledaj tabelu, traze nesto i na kraju pitaju: 'de-li-je?  Smile
Ne nego mislim na one što otvore svetsku enciklopediju sporta u kojoj piše , prvaci sveta !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Bas si vickast.Oces i ti na paradu?

Mrzim ove detinjarije... sta si, neki opasni navijac pa te pogodilo? 'Oces mozda da me cekas na paradi? Ne, ne interesuje me parada, niti navijaci, ali ni takav nastup koji pokazujes. Svi junaci na netu, a 99% u stvarnom zivotu neki zakrzljali likovi koji su hrabri samo u masi ili kad imaju nesto u rukama. Ti su mi najdrazi ali kad ih lepo odvojis od grupe pa natenane i samo lagano, bez zurbe  Smile

Citat
Citat
Jel mislis na one sto otvore Sportski Zurnal, pogledaj tabelu, traze nesto i na kraju pitaju: 'de-li-je?  Smile
Ne nego mislim na one što otvore svetsku enciklopediju sporta u kojoj piše , prvaci sveta !  Smile

Joj, samo ne taj argument. Morao sam malo da se nasalim, ja sam zvezdas, ali humor na svoj racun je takodje humor. A tu titulu mozemo samo da pominjemo, pogle gde je sad klub i sta su napravili od njega  Smile
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 19:08:15 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Nemoj samo da odvajas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Joj, samo ne taj argument. Morao sam malo da se nasalim, ja sam zvezdas, ali humor na svoj racun je takodje humor. A tu titulu mozemo samo da pominjemo, pogle gde je sad klub i sta su napravili od njega  Smile
Ja sam govorio o navijacima , Delijama , a oni su još uvek u i tekakvoj formi , ako me razumeš !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Citat
Ja sam govorio o navijacima , Delijama , a oni su još uvek u i tekakvoj formi , ako me razumeš !  Smile

Naravno da da, ali opet kazem, malo sale na nas racun.  Smile

Nemoj samo da odvajas

Ja i ne bi, ali se uvek neko sam namesti za odvajanje, doduse u realnom zivotu manje ali ih ima sasvim dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia N80
Nece im biti lako, samo kad zamislim sta ce se sve desavati ako uspeju da organizuju tu paradu, pa skupljace zube po plocniku jbg, mislim stvarno ce biti tako, nismo mi dovoljno "napredni" i devijantno sofisticirani da to prodje u Beogradu!
da,ali sa onim Dacicem na celu policije,dovesce toliko policije da ce im biti dovoljno samo da se nakupe oko pedera i da ne moze bukvalno da se pridje blize od 2 bloka...
mada,s obizrom da je to "parada",verovatno ce pederi zeleti da budu vidjeni,te ce biti prilika za kontakt... Smile

ma nije ni to problem....Onako partizanski u dolasku i u odlasku topli zec..A na kraju krajeva fotografišimo sto više face pa na sajtove,pa kog prepoznate onako malo vaspitno i posle te njihove parade.Kao mine sa odloženim dejstvom..
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 21:25:38 od ljubac »
IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Tema je gay parada i ja iznosim svoje mišlenje o tome , ocito da pederima smetaju svi oni koji ne misle kao oni , dakle pederi u Srbiji vaša parada nije dobro došla !
Gde bi nas odvelo to  kada bi poceli svi seksualni bolesnici da organizuju parade , pedofili , zoofili ili kako se vec zovu oni što vole koze i ostale životinje da ziguju , jednom recju fuj , lecite se bolesnici !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Tema je gay parada i ja iznosim svoje mišlenje o tome , ocito da pederima smetaju svi oni koji ne misle kao oni , dakle pederi u Srbiji vaša parada nije dobro došla !

Najvise volim ove sto govore u ime celog naroda.. a ni za sebe nisu bas sigurni.. Smile

Gde bi nas odvelo to  kada bi poceli svi seksualni bolesnici da organizuju parade , pedofili , zoofili ili kako se vec zovu oni što vole koze i ostale životinje da ziguju , jednom recju fuj , lecite se bolesnici !

Vise puta je na ovoj temi objasnjeno da pedofilija nikakve veze sa homoseksualnoscu nema kao i da ista nije bolest. Tvoj licni stav inace nije merilo. Sva sreca pa ni moje.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Citat
Najvise volim ove sto govore u ime celog naroda.. a ni za sebe nisu bas sigurni.. Smile
A ja najviše volim ove mlade nadolazece nadobusne pametnice , koji ne znaju šta ce od muke !
Citat
Vise puta je na ovoj temi objasnjeno da pedofilija nikakve veze sa homoseksualnoscu
Ima sa bolešču , i jedni i drugi su bolesni !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Jedni su za jedni protiv...bolescu moze da se nazove i neprihvatanje misljenje druge osobe!
Bandoglavost moze povesti samo u ponor!
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 22:24:56 od cg_ac »
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Avg 2025, 11:56:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.