Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 04:32:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Да ли сте за ово или не
Да
14.4%  (17)
Не
85.6%  (101)
Ukupno glasova: 118
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gej parada ovog leta u Beogradu  (Pročitano 36292 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Гомила нелогичних потеза... Због љубави! Д.С. 1989

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16786
Zastava Књажевац
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung Wave II
Ja sam za sirenje mrznje, jer je to meni jednostawno ne prirodno i bolestno...
Sutra, nedaj boze, da se legalizuju pederi, i recimo ja imam dete, i izwedem ga u setnju, i sretnemo jedan takaw par koji je uswojio dete, i kako ja mom detetu da objasnim sta su ta dwa idiJota, kako mogu da imaju dete, ko je otac, a ko majka tom detetu od njih dwojice kretena... Jezim se kad pomislim... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
НИ доктори нису јединствени по питању болест или не. И даље једни тврде да јесте други да није. Толико о томе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Pretpostavljam da ti imas razne doktorate i da si clan Svetske medicinske organizacije ali jednostavno nisi bio u mogucnosti da se pojavis na sednici 1973 kada je zvanicno skinuta sa liste bolesti? Prokleti gej lobi ti je izbusio gume..
Predpostavljam da si i ti potecijalni gay cim se toliko zauzimaš za iste , ako hoceš na taj nacin da razgovaramo i da pokazuješ koliko si "mocan" , samo izvoli !

Slobodno pretpostavljaj. Mada se zna ko su uglavnom latentni homoseksualci. Wink

Citat
Dalje...Ti si mlad momak, Tebi se @ kokota obracam, oko mene su mladi...evo opet spominjem moje klince, koji nisu navijachi, ali zhivimo i rodjeni smo u ovom gradu...alo bre..nece niko to da dozvoli, pa ni ja shto imam 40.godina..nedam bre da mi se orgija po centru!!!

Neka idu u neku halu, i nek orgijaju...nece ih niko dirati, verovatno ce tamo biti zashticeni.

A, u mojoj kuci..uz duzhno poshtovanje @kokota nema sexulanie orjentacije koja je devijntna.
 (ovo sam spomenula, jer si Ti meni tako neshto spomenu...kao nece da se 'jebu kod mene u kuci..)

Ok. Shvatam ja da mozda zivis u tradicionalnom okruzenju (veci deo Srbije je trenutno takav), kao sto delom i ja zivim, iako je Vojvodina ipak malo tolerantnija. Ali treba shvatiti da je to jednostavno neminovno. Nema tu sta da se dozvoljava ili ne. Nije to pitanje o kome ce neko pitati ljude da raspravljaju. Zasto? Zato sto je nehumano i nenormalno sprecavati nekome ko je apsolutno isti kao ti, u svemu, osim u seksualnoj orijentaciji da iskaze svoje ustavom garantovano pravo, i jos pretiti batinama. I to zasluzuje najostriju osudu.
I ostavi se vise Teodore, zena (koja iako uglavnom ima suprotna misljenja mojim je sasvim dobar diskutant) je ocigledno shvatila u kom smislu je bio napisan post, kasnije sam i pojasnio. Ako i dalje nije jasno, onda nije ni bitno.
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Кокота мани се тих педерских теорија како је свако ко их не воли уствари потенцијални педер. Мислим смешна им је теорија.

И шта то по теби спада под уставом загарантована права? Јел можда пише у уставу да свака будала може да шета гологуза улицама и да урла какав секс воли? Зашто онда не би педофили шетали децу улицама или зоофили керове или некрофили лешеве?
Не иде та замена теза.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
Кокота мани се тих педерских теорија како је свако ко их не воли уствари потенцијални педер. Мислим смешна им је теорија.

Nisam rekao da je svako ko ih ne voli potencijalni peder, vec da ima solidan broj onih koji ih ne podnose, a ustvari imaju prikrivene simpatije. Naucno dokazano.

Citat
И шта то по теби спада под уставом загарантована права? Јел можда пише у уставу да свака будала може да шета гологуза улицама и да урла какав секс воли? Зашто онда не би педофили шетали децу улицама или зоофили керове или некрофили лешеве?
Не иде та замена теза.

Ustavom zagarantovana prava su, logicno, ona koja se nalaze u ustavu. U konkretnom slucaju, pravo organizovanja pojedinaca ili udruzenja na okupljanje ukoliko nije u suprotnosti sa zakonom i ukoliko je redovno prijavljen. Drzava u tom slucaju mora obezbediti bezbednost takvom skupu.
I ne, to ne znaci da bi nekrofili mogli setati leseve jer nekrofilija nije ozakonjena u drzavi Srbiji (a i lesevi imaju problema sa setnjom na duze staze Smile ).
A ove sa kerovima sam vidjao.  Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
To što je neko peder je njegova licna stvar i ja se u to ne mešam , ali da hoda gologuz i da to propagira , na svu srecu u Srbiji nece da može , ne znaci da ako je nešto u ustavu da je to i ispravno , da je to tako onda se ustavi nikada nebi ni menjali !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 370
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
A koji je to naucnik dokazao da solidan broj ljudi koji ih ne podnosi ustvari gaji simpatije prema njima
« Poslednja izmena: 29. Apr 2009, 23:15:45 od Big Gokan »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 3Gs
A koji je to naucnik dokazao da solidan broj ljudi koji ih ne podnosi ustvari gaji simpatije prema njima

Termin je prvi uveo Sigmund Frojd, a naucno su dokazali Henry Adams, Lester Wright Jr. i Bethany Lohr. (morao sam da koristim wikipediju, priznajem. - link)
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ustavom zagarantovana prava su, logicno, ona koja se nalaze u ustavu. U konkretnom slucaju, pravo organizovanja pojedinaca ili udruzenja na okupljanje ukoliko nije u suprotnosti sa zakonom i ukoliko je redovno prijavljen. Drzava u tom slucaju mora obezbediti bezbednost takvom skupu.
A zasto ne obezbedi i nase skupove a ne samo pedere?
Ti kazes da pederi imaju pravo da setaju jer im ustav to garantuje ali zar LDP nije glasao protiv tog ustava i zar se isti ti pederi ne prdrzavaju tog istog ustava....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu

Nisam rekao da je svako ko ih ne voli potencijalni peder, vec da ima solidan broj onih koji ih ne podnose, a ustvari imaju prikrivene simpatije. Naucno dokazano.

Citat
Не иде та замена теза.

I ne, to ne znaci da bi nekrofili mogli setati leseve jer nekrofilija nije ozakonjena u drzavi Srbiji (a i lesevi imaju problema sa setnjom na duze staze Smile ).
A ove sa kerovima sam vidjao.  Smile

Кокота онда би и фашисти могли да парадирају као на западу. Јел ти и то одговара? Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Jul 2025, 04:32:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.