Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gde su snimani domaci filmovi i serije?  (Pročitano 107868 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9053
Zastava McMurdo Station
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 1100
Мајсторска радионица је снимана на Звездари.

gde tacno  Smile Smile

u kojoj ulici  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 272
Zastava Prijepolje
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.15
mob
Nokia 6300
Lepa sela lepo gore scene u tunelu su snimate u okolini manastira mileseva gde i postoji taj tunel
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 9
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Sabirni centar, scene na iskopinama, vrata "drugog sveta" je snimano u Gamzigradu (Felix Romuliana)... info od kustosa muzeja kad smo bili na ekskurziji... Smile
IP sačuvana
social share
Pocetak svake srece je u skromnom izboru zelja.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows 7
Browser
Chrome 3.0.196.0
Samo jedna ispravka, ja koliko se secam Rade Markovic je pricao da Sabirni centar nije sniman u Sahari, vec je neko ko je bio u Sahari u flasi doneo pesam da bi pri postavljanju scenografije boja peska bila odgovarajuca. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Kolarov je bila Govedarica...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7487
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
Samo jedna ispravka, ja koliko se secam Rade Markovic je pricao da Sabirni centar nije sniman u Sahari, vec je neko ko je bio u Sahari u flasi doneo pesam da bi pri postavljanju scenografije boja peska bila odgovarajuca. . .

Ja sam gledao njegov intervju na tv kada je doslovce rekao da je film sniman u Sahari. Jebem li ga  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 142
OS
Windows 7
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
SonyEricsson w995
jedan deo film veliki transport se snimao u selu taras pored zrenjanina tacnije 25 km od zrenjanina u mojoj ulici i kuci.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Mene zanima gde je snimana serija Otpisani(scene iz Marijinog stana)? hvala :)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Motorola 
Mislim da je mehanizam sniman u mestu Besni Fok 30 km od Beograda,izgleda nije u okolini Zrenjanina sniman. Bar se tako u filmu spominje mesto Besni Fok a za samo mesto se kaze da je vrlo nerazvijena infrastruktura.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.71
Ja znam gde je kuca majora Gaspara.  Na Dedinju,u ulici Mihajla Avramovica,nedaleko od kuce gde je snimana serija Gore dole, Zikina dinastija(scena sa kosacicom),razne reklame. . . Od te kuce mozda 200,300 metara ka Belom dvoru.  Kuca je prilicno oronula,vidi se da je napustena.  Kad sam prolazio,zacuo se samo lavez krvolocnog psa.  Kad budem opet prolazio,slikacu,pa cu postaviti.  I usput navesti i br.  kuce.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Pozdrav svima i srećna vam Nova godina!
Dosta kadrova serije "Vruć vetar" je snimljeno u Vlasotincu, udaljenom od Leskovca 19 km, inače rodnom mestu Ljiljane (supuga scenariste Siniše Pavića) i glumaca Predraga Smiljkovića (Tika Špic) i Bogoljuba Mitića (Djoša).  Scena kad se Šurda veseli sa svojim drugovima uz pesmu "Adio" i pleše s devojkom kojoj će da piše pisma iz Nemačke, snimana je na terasi hotela "Grozd" (na tom mestu je sada letnja diskoteka).  Čuvene scene na selu iz Druge Žikine dinastije u leto 1986.  snimane su u selima Radanovci i Drenovci, oko 12 km od Kosjerića (čuo od druga koji živi tamo).  Tema je super, nastavite da pišete. . .   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.