Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay brakovi i usvajanje dece  (Pročitano 22183 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
Definitivno sam PROTIV, jer to nije u skladu sa prirodom i obstankom ljudskog roda, pa tako to ne spada pod ljudska prava. U suštini to je to, a moglo bi se o tome i na duge staze razgovarati. Smatram da ima puno više društveno značajnijih tema!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
ja sam takodje jedan od protivnika, ali nisam zelela da ulecem u zuchnu raspravu, posto je i ovako vec previse zuchna Wink

protiv sam da im se da pravo na usvajanje deca, a sto se brakova tiche, ako zele da se vencaju,neka, tu nemam nikakav motiv za protiv.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Bez Kralja ne valja

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 36126
Zastava Tamna Strana Meseca
mob
Apple Kineska kopija
Neshvatam i nerazumem, necu da ih razumem, malo sam konzervativan, dosta sam radikalan, mnogo sam pobozan, zeto sam i protiv homosa i lezbejki. Ajd pa i nekako i kada zastrane od normalnog puta ali kada pocnu decu da zavode i teraju na pogresan put . . .  Ja jednostavno to neshvatam, pored svih demokratskih gledanja nekako me tera da kazem da bih ja njih radije izveo pred zid nego pred sveti oltar.
IP sačuvana
social share
Za sve nase [Lobotomiste], igrajte se i vi
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Smatram da ima puno više društveno značajnijih tema!

Smatras? Smiley Cenis, a? Smiley
Pokreni.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 153
Pravilno vaspitano dete, koje je dobija svu potrebnu ljubav u kuci od svojih najblizih nikad nece krenuti losim putem, a tim pogotovu...Automatski znaci ako mi je dete homosexualac necu imati unuke, a to nemogu da zamislim...Nikad im ne bih dozvolila da usvoje decu, jer je to nezdrava sredina pa nek kaze ko sta hoce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli...

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 28108
mob
SonyEricsson X10 Mini Pro
i ja sam protiv usvajanja dece, a ako zele da se vencaju, nek' to i urade...briga me
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Ali ono sto ja prosto ne mogu da shvatim to je zasto toliko oni insistiraju na usvajanju dece! Sta ce njima, od svih ljudi na svetu, deca? Doduse, imaju oni i za to argumente, ali sada nemam zivaca i strpljenja da o tome pisem. Ali mi nece nikada biti jasno do kraja sta im je zapelo toliko za decu...
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Citat
U tome i jes point. ti ne vidis da one traze posebno.
Jel im neko brani da se zene i udaju kao svi ostali?
NE
Brane im da se udaju i zene medjusobno!
I ja se slazem, niko ne treba da ima posebna prava, a ako ih neko bude imao, treba da imaju SVI.

Vidim sta traze. Ali je smesan nacin da se gleda na to. Kao kad bi ti sad zabranili da jedes hranu koju volis, a smes samo staklo i metal. I sta se bunis, niko ti ne brani to da jedes.

Niko nece da ispasta ako im se dozvoli brak. I to pravo ce ici svakome, zato nije posebno pravo. Svako ce moci da se uda za isti pol.

Citat
Prinudna situacija koja moze da se izbegne.
A nije mali broj ljudi koji traze zenski autoritet van porodice pa se njemu poveravaju.

Razumem. Nikako ne bih hteo da nesto ispadne losije nego sto je moglo da bude. Ali nikako ne zelim da se dolazi do zakljucaka da nesto ne valja ni pod kojim uslovima. Zato svemu uvek dajem sansu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
@sasha1
ochinski i materinski instinkt.
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Rubber ne lupetaj... kad budes nasao da 95% ljudi jede staklo i metal a ja spadam u 5 koji jedu nesto drugo pa mi zabrane ok Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.