Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Gay brakovi i usvajanje dece  (Pročitano 21954 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
@Rubber

Citat
Pa rado bih objasnio, samo ne vidim zbog cega tvrdis da ne bi. S obzirom da homoseksualnost postoji od rodjenja, nece roditelji uspeti da ti uticu na to. Heteroseksualni brakovi ne uzgaje uvek heteroseksualnu decu.

Naopravicu digresiju.
Imas 2 idiota, medicinska... i imas 2 normalne osobe... 2 normalne osobe mogu roditi idiota, 2 idiota tesko da mogu roditi normlanu osobu.
Toliko.

Citat
Nema nikakve veze. Ja sam spomenuo rec ljubav objasnjavajuci da homoseksualnost nije negativna, nevezano sad za brakove.

Jel im neko brani da se vole u svojim stanovima, stanistima, rezervatima, jazbinama?
Da se cepaju ko stuke svaki dan?
Ne.
O cemu pricamo onda?
Branim im da se skupljaju jer kad svi budu imali jednaka prava mocice i oni.. Ali prvo da vidimo neo nazi paradu u beogradu, pa paradu narkomana, pa pedofila... pa nek izadju i oni na ulice...
Citat
Ajmo malo u krajnost sad

Nema tu krajnosti, to je tako, ako nekom das prst, trazice ruku.
Nema tu popustljivosti. To je vrlo jednostavna stvar.
Kad legalizujes marihuanu, imaces automatski duplo veci broj zavisnika heroina jer to tako funkcionise.
Citat
Postoje heteroseksualni brakovi koji ne nameravaju da reprodukuju, kao i oni koji jednostavno ne mogu. Znaci nisu normalni, treba ih ponizavati. Nemoj da kazes da je to drugacije, jer nije.

Postoje heteroseksualni brakovi koji ne nameravaju da reprodukuju, ali ne postoje homoseksualni koji nameravaju.
Heteroseksualni brakovi bez potomstva su ipak i dalje relativno velika manjina, cesci su slucajevi samaca nego toga.
Ako je neko bolestan na taj nacin [sterilitet] svakako nije normalan kao ostali, ne psihicki, nego gledano u odnosu na sve druge je drugaciji. ako je biti isti normalno, biti drugaciji nije.

Ne mislim da ih treba vredjati i omalovazavati.
ali ako budu trazili posebna prava... hm.. pitaj me ponovo.
Citat
Da.

Isto to ce reci sledeca generacija za tvoju.
Citat
Nadam se.

Nada poslednja umire, ali nada nije nikakav dokaz ni za sta.
Citat
To ne mozes tako da uprostis. Dva roditelja = sve super, jedan roditelj = pakao

Ok, ne mogu u pravu si, prosiricu.
Dva roditelja sansa da sve bude savrseno normalno 70%
Jedan roditelj sansa da sve bude normalno i da dete ispadne ok 15%
More clear?
Citat
Ima dece koja lepo odrastu uz jednog roditelja.

Ima ne kazem...
Pazi i Mogli je odlicno odrastao sa zivotinjama u dzungli.. cool deckic postao Smiley
Citat
Ima dece koja prozive najgore detinjstvo sa oba roditelja

Svakako, i za to su iskljucivo roditelji krivi.
A tebi sta govori da takvih slucajeva ne bi bilo sa pederima i lezbosima?
Mislim.. ajde, da cujem, sta?

Citat
Nije vazno kog su pola ljudi s kojima odrastas

Ok, tebi mozda nije bitno... nije ni meni bitno.. al necu da mi se najbolja drugarica zove marko pa me jebi ako treba.
Citat
I naravno, da nisu krvozedne psihopate.

Ne moraju uopste biti krvozedni... sasvim je dovoljno da budu psihopate.

Citat
Dajte mi da disem bre.

Ne grizi vise nego sto mozes progutati.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Fighter,

Citat
Naopravicu digresiju.
Imas 2 idiota, medicinska... i imas 2 normalne osobe... 2 normalne osobe mogu roditi idiota, 2 idiota tesko da mogu roditi normlanu osobu.
Toliko.

Razumem sta kazes. Razlika je u tome sto ja homoseksualce ne prihvatam kao medicnske slucajeve, niti mentalno inferiornim. Mislim da imaju jednake sposobnosti za odgajivanje dece.

Citat
Jel im neko brani da se vole u svojim stanovima, stanistima, rezervatima, jazbinama?
Da se cepaju ko stuke svaki dan?
Ne.
O cemu pricamo onda?

Stvarno ne znam. Niko nije rekao da ima nesto protiv toga.

Citat
Branim im da se skupljaju jer kad svi budu imali jednaka prava mocice i oni.. Ali prvo da vidimo neo nazi paradu u beogradu, pa paradu narkomana, pa pedofila... pa nek izadju i oni na ulice...

Znaci oni su na nivou nacista i pedofila. Interesantno kako vi razmisljate.

Da kazem, da sam protiv gej parada, jer ne vidim sta tu ima da se ponose. Kao sto ne vidim cemu imaju heteroseksualci da se ponose. Seksulanost je tvoja, i takva je, ni losa ni zla, niti superiorna nekoj drugoj.

Citat
Nema tu krajnosti, to je tako, ako nekom das prst, trazice ruku.
Nema tu popustljivosti. To je vrlo jednostavna stvar.
Kad legalizujes marihuanu, imaces automatski duplo veci broj zavisnika heroina jer to tako funkcionise.

Da ali ne mozes reci da je ista stvar. O cemu uopste govoris. Covek sa patkom ne moze imati ljubavni odnos jer sumnjam da ce mu patka uzvratiti osecanja. Mislim da ne moram da ponovim isti ovaj primer sa televizorom ili omiljenom hranom. Isto tako, pedofilija nije ljubav, vec seksualna pozuda od strane starijeg ka detetu koje tek zna za sebe. Ja govorim o obostranoj ljubavi dve zrele osobe.

Ja i nisam neki covek za brak. Ali kako ko hoce. Ako heteroseksualni par ima pravo na to, ne vidim zbog cega bi uskratili homoseksualnom paru, ako oni to zele.

Citat
Postoje heteroseksualni brakovi koji ne nameravaju da reprodukuju, ali ne postoje homoseksualni koji nameravaju.

Uskoro ce sve biti moguce.

Ono sto sam rekao, ako ih spustas zbog toga sto ne obavljaju svoju ljudsku funkciju, skrecem ti paznju na to da i dosta heteroseksualaca ne obavljaju tu 'funkciju'. I ne zameravam ni jednima ni drugima.

Citat
Isto to ce reci sledeca generacija za tvoju.

I tome se nadam. Mnogo toga je u ovom drustvu danas zeznuto. Da ne zalazim sad u to.

Citat
Ok, ne mogu u pravu si, prosiricu.
Dva roditelja sansa da sve bude savrseno normalno 70%
Jedan roditelj sansa da sve bude normalno i da dete ispadne ok 15%
More clear?

Slazem se sa tim. Dva roditelja jesu bolja od jednog, kao sto rece.

Citat
Ima ne kazem...
Pazi i Mogli je odlicno odrastao sa zivotinjama u dzungli.. cool deckic postao Smiley

Mogli je car.

Citat
Svakako, i za to su iskljucivo roditelji krivi.
A tebi sta govori da takvih slucajeva ne bi bilo sa pederima i lezbosima?
Mislim.. ajde, da cujem, sta?

Nisam nikad rekao da sa homoseksualnim roditeljima ce dete definitivno bolje da prodje, ili da su oni sposobniji za to. Ne mislim tako. Ima homoseksualnih parova, isto kao i heteroseksualnih, koji nisu sposobni za to. Treba paziti kome dete dajes. Ali tvrdim da njihova seksualnost ne utice na njihovu sposobnost za odgajivanje dece, i ne mislim da to treba da bude kriterijum po kome ce se to odluciti.

Citat
Ne moraju uopste biti krvozedni... sasvim je dovoljno da budu psihopate.

Ili marsovci. Ja ne volim marsovce.

Citat
Ne grizi vise nego sto mozes progutati.

E ovo sam vec perverzno shvatio.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Razumem sta kazes. Razlika je u tome sto ja homoseksualce ne prihvatam kao medicnske slucajeve, niti mentalno inferiornim. Mislim da imaju jednake sposobnosti za odgajivanje dece.

Ni ja idiote, cak mislim da imaju zdraviji pogled na svet i ponasanje od mnogih koji su u nekim stvarima prirodno ispred njih.

Citat
Znaci oni su na nivou nacista i pedofila. Interesantno kako vi razmisljate.

Da kazem, da sam protiv gej parada, jer ne vidim sta tu ima da se ponose. Kao sto ne vidim cemu imaju heteroseksualci da se ponose. Seksulanost je tvoja, i takva je, ni losa ni zla, niti superiorna nekoj drugoj.

Sloboda nije selektivna, vec univerzalna. Kad to naucis mocices da sudis dalje.
Ako njima das posebna prava, ta ista prava ce imati i ostali i niko nece imati prava da im prebacuje sto ih uzimaju sebi.

Citat
Da ali ne mozes reci da je ista stvar. O cemu uopste govoris. Covek sa patkom ne moze imati ljubavni odnos jer sumnjam da ce mu patka uzvratiti osecanja. Mislim da ne moram da ponovim isti ovaj primer sa televizorom ili omiljenom hranom. Isto tako, pedofilija nije ljubav, vec seksualna pozuda od strane starijeg ka detetu koje tek zna za sebe. Ja govorim o obostranoj ljubavi dve zrele osobe.

Ja i nisam neki covek za brak. Ali kako ko hoce. Ako heteroseksualni par ima pravo na to, ne vidim zbog cega bi uskratili homoseksualnom paru, ako oni to zele.

Cenis?
Evo recimo omiljeno jelo ti moze uvratiti ljubav svojim fenomenalnim ukusom, kompjuter time sto ce te slusati i bidi dobar etc. Smiley

Zbog cega bi uskratili?
Zbog toga sto ne znam kako bi mladozenja poljubio mladu Smiley

Citat
Uskoro ce sve biti moguce.

Ma kontam, za 100 godina cemo decu downloadovati sa neta, al necu o tome da razmisljam danas Smiley
Citat
Ono sto sam rekao, ako ih spustas zbog toga sto ne obavljaju svoju ljudsku funkciju, skrecem ti paznju na to da i dosta heteroseksualaca ne obavljaju tu 'funkciju'. I ne zameravam ni jednima ni drugima.

Dosta kolicinski... svakako.
Procentualno, ipak relativno malo.

Citat
I tome se nadam. Mnogo toga je u ovom drustvu danas zeznuto. Da ne zalazim sad u to

Slazem se... prvo legaliziju gudru.. sad izjednacavaju pesovane sa nama i tako Wink

Citat
Nisam nikad rekao da sa homoseksualnim roditeljima ce dete definitivno bolje da prodje, ili da su oni sposobniji za to. Ne mislim tako. Ima homoseksualnih parova, isto kao i heteroseksualnih, koji nisu sposobni za to. Treba paziti kome dete dajes. Ali tvrdim da njihova seksualnost ne utice na njihovu sposobnost za odgajivanje dece, i ne mislim da to treba da bude kriterijum po kome ce se to odluciti.

Detetu je potrebna majka sa jedne i otac sa druge strane da bi se normalno razvijao. U prinudnim slucajevima to moze biti neki drugi autoritet istog pola... ako toga nema... u devojcice ce traziti matore muskarce za momke, decaci matore zene za devojke.
Ja kontam da medju homoseksualnim muskarcima ima onih koji su mnogo zenstveniji od 95% zena, ali nisu i nikada nece biti zene, pa taman i isekli stojka i sredili grudi.
Citat
Ili marsovci. Ja ne volim marsovce.

Ovi sto sam ih do sada upoznao su bas ok Smiley
Citat
E ovo sam vec perverzno shvatio.

Toliko o nasoj pokvarenoj masti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 44
Ma Nekron ti si u pravu,samo ja bi njih prvo u Dahau,da nesto bar doprinesu ovom svetu,brzo bi se oni izlecili.Evo i ja da se slozim sa SF u nekim stvarima Smile (takodje i oko nacionalsocijalizma),inace ovaj ogavni liberalizam ce unistiti svet,odredjene granice moraju postojati.A otkazli paradu u BG-u,kazu nemaju bezbedonosne uslove ,demokratska javnost ih nije podrzala i slicna baljezganja.E kad se setim 2001. Smile ,nema tekmi,pa svi na fegote,e lepih li vremena,e da oce da ponove :twisted:.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2771
Dobro su ucinili prvo sebi, a i svima nama sto su otkazali svoju perverznu paradu. Drago mi je sto to cujem!
IP sačuvana
social share
Nije bitno sta imas, bitno je koliko dajes.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Citat
Ni ja idiote, cak mislim da imaju zdraviji pogled na svet i ponasanje od mnogih koji su u nekim stvarima prirodno ispred njih.

Pa idioti su po definiciji mentalno inferiorni. Ali ovo je sasvim druga tema.

Citat
Sloboda nije selektivna, vec univerzalna. Kad to naucis mocices da sudis dalje.
Ako njima das posebna prava, ta ista prava ce imati i ostali i niko nece imati prava da im prebacuje sto ih uzimaju sebi.

Aha. Znaci nikad nije trebalo dati crncima i zenama jednaka prava kao i belcima i muskarcima.

Citat
Cenis?
Evo recimo omiljeno jelo ti moze uvratiti ljubav svojim fenomenalnim ukusom, kompjuter time sto ce te slusati i bidi dobar etc.

Kompjuter ili pizza ne mogu da se sloze s tobom i da svesno prihvate ljubav ili brak. Volim sto ovo ovako objasnjavam. Takodje nije lepo pojesti svoju suprugu.

Citat
Slazem se... prvo legaliziju gudru.. sad izjednacavaju pesovane sa nama i tako

I jos hoce demokratiju da uvode u svetu. Mislim ono.

Citat
Detetu je potrebna majka sa jedne i otac sa druge strane da bi se normalno razvijao. U prinudnim slucajevima to moze biti neki drugi autoritet istog pola... ako toga nema... u devojcice ce traziti matore muskarce za momke, decaci matore zene za devojke.
Ja kontam da medju homoseksualnim muskarcima ima onih koji su mnogo zenstveniji od 95% zena, ali nisu i nikada nece biti zene, pa taman i isekli stojka i sredili grudi.

Ovo vec cenim jer razumno dajes misljenje. Razumem u potpunosti. Ali ja ipak mislim da nije detetu neophodno da ima dva roditelja razlicitog pola. Bitno je imati dva brizna roditelja koje te vole, i koji ce dati sve od sebe. Pored toga ces imati i drustvo, i mislim da je to sasvim dobra sredina za decu da odrastu. Ali bi morao da dodam da zenskom paru bi iskljucivo davao zensku decu, dok muskom musku. Jer postoje polne razlike s kojima ce se dete sresti u odredjenim godinama i bilo bi dobro da imaju nekome da se povere, ko bi uopste znao o cemu se radi.

Citat
Ovi sto sam ih do sada upoznao su bas ok  Smiley

A, nisi upoznao ove sa novobeogradske pijace.

Citat
Toliko o nasoj pokvarenoj masti.

Volim da zezam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Pa idioti su po definiciji mentalno inferiorni. Ali ovo je sasvim druga tema.

Nemoj da mi diras idiote.

Run Forest run!

Citat
Aha. Znaci nikad nije trebalo dati crncima i zenama jednaka prava kao i belcima i muskarcima.

Kad budu na bilo koji nacin neprirodni kao pojave i kad njihovi zahtevi budu takvi da ih niko normalan ne bi prihvatio.
Verovatno im nece ni dati. Nisam primetio da one i oni nisu deo ljudske vrste. A kod ljudske vrste svi imaju ista prava.
Problem i jeste u tome sto oni hoce drugacja prava.

Citat
Kompjuter ili pizza ne mogu da se sloze s tobom i da svesno prihvate ljubav ili brak. Volim sto ovo ovako objasnjavam. Takodje nije lepo pojesti svoju suprugu.

Vidi se da ne znas mnogo o kompjuterima i hrani Smiley

Citat
I jos hoce demokratiju da uvode u svetu. Mislim ono.

Da, zanimljive su te artificijalne tvorevine protiv ljudske prirode.

Citat
Ovo vec cenim jer razumno dajes misljenje. Razumem u potpunosti. Ali ja ipak mislim da nije detetu neophodno da ima dva roditelja razlicitog pola. Bitno je imati dva brizna roditelja koje te vole, i koji ce dati sve od sebe. Pored toga ces imati i drustvo, i mislim da je to sasvim dobra sredina za decu da odrastu. Ali bi morao da dodam da zenskom paru bi iskljucivo davao zensku decu, dok muskom musku. Jer postoje polne razlike s kojima ce se dete sresti u odredjenim godinama i bilo bi dobro da imaju nekome da se povere, ko bi uopste znao o cemu se radi.

Ako nisi primetio, deca kada se poveruju [pricamo o normalnoj porodici] uvek ce se pre poveriti majci nego ocu .. jer majka je majka... ona sve moze da razume... ocevi... jednostavno... nisu predodredjeni za nesto takvo... Ja i ako sam u odlicnim odnosima sa oba roditelja uvek bio, uvek sam ako bih se uopste poveravao, jer nisam neko ko to cesto radi, obicno to radio u razgovoru sa majkom.

Citat
A, nisi upoznao ove sa novobeogradske pijace.

Kako nisam, pa ja sam Novobeogradjanin Smiley

Citat
Dobro su ucinili prvo sebi, a i svima nama sto su otkazali svoju perverznu paradu. Drago mi je sto to cujem!

Bedak Smile I gde sad ja da vezbam ruke i noge na leto?
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 62
Citat
Nemoj da mi diras idiote.

Run Forest run!

Tuzan je film.

Citat
Kad budu na bilo koji nacin neprirodni kao pojave i kad njihovi zahtevi budu takvi da ih niko normalan ne bi prihvatio.
Verovatno im nece ni dati. Nisam primetio da one i oni nisu deo ljudske vrste. A kod ljudske vrste svi imaju ista prava.
Problem i jeste u tome sto oni hoce drugacja prava.

Nisam primetio da oni hoce drugacija prava. Oni hoce jednaka prava. Nijedna grupa ljudi ne treba imati posebna prava.

Citat
Vidi se da ne znas mnogo o kompjuterima i hrani Smiley

Nesto mi govori da ne bi u ovo bas da zalazim heh.

Citat
Ako nisi primetio, deca kada se poveruju [pricamo o normalnoj porodici] uvek ce se pre poveriti majci nego ocu .. jer majka je majka... ona sve moze da razume... ocevi... jednostavno... nisu predodredjeni za nesto takvo... Ja i ako sam u odlicnim odnosima sa oba roditelja uvek bio, uvek sam ako bih se uopste poveravao, jer nisam neko ko to cesto radi, obicno to radio u razgovoru sa majkom.

Imas pravo. Ipak, nije sa svima isti slucaj. Na primer, neko ko zivi samo s ocem, ce se lako poveriti ocu, ne pomisljajuci "e 'ebiga sad da imam majku lakse bi joj reko"...deca se naviknu s kim odrastu. Razumem gde stojis.

Citat
Kako nisam, pa ja sam Novobeogradjanin Smiley

Za marsovca, si sasvim okej.

Uostalom nema tu jos mnogo toga da se kaze...sve vise ostaje na praksi da se vidi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 251
nikako, smatram da se deca ne bi razvijala normalno ako bi oba roditelja bili muskarci, tako da i ne podrzavam ovakve brakove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Tuzan je film.

Mnogo. Svaki jebeni put placem kad ga gledam.
Citat
Nisam primetio da oni hoce drugacija prava. Oni hoce jednaka prava. Nijedna grupa ljudi ne treba imati posebna prava.

U tome i jes point. ti ne vidis da one traze posebno.
Jel im neko brani da se zene i udaju kao svi ostali?
NE
Brane im da se udaju i zene medjusobno!
I ja se slazem, niko ne treba da ima posebna prava, a ako ih neko bude imao, treba da imaju SVI.
Citat
Nesto mi govori da ne bi u ovo bas da zalazim heh

Pametan malisa Smiley Smiley Smiley
Citat
Imas pravo. Ipak, nije sa svima isti slucaj. Na primer, neko ko zivi samo s ocem, ce se lako poveriti ocu, ne pomisljajuci "e 'ebiga sad da imam majku lakse bi joj reko"...deca se naviknu s kim odrastu. Razumem gde stojis.

Prinudna situacija koja moze da se izbegne.
A nije mali broj ljudi koji traze zenski autoritet van porodice pa se njemu poveravaju.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.