Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:32:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: +Garda SV. Cara Lazara+  (Pročitano 25579 puta)
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Sta treba da komentarisem da bi NATO unistio iz vazduha veci deo oklopnih sredstava? Pa sto ih nije unistio '99 kad je to tako jednostavno? Toliko o nekoj strucnosti.
I ko ovde uopste govori o sukobu sa NATOm??? Pa to je suluda ideja! Zato sam stavio  Smile
Dobro poznata stvar je da su se '90ih obnavljala artiljerijska sredstva. Na kraju krajeva tada je vojska postojala, a sada skoro da je nema. Ako to neko ne vidi onda treba da uzme dioptriju.
Najbolji ratni oficiri se penzionisu, rasformiraju se jedinice, ukida se vojni rok bez jasne koncepcije kako ce vojska funkcionisati, unistavaju se borbeni sistemi(tadic je cak hteo i T55 tenkove da baci na staro gvozdje sto cak ni Slovenija nije uradila vec ih je modernizovala), ocigledno vlada rasulo kad jedno veliko skladiste municije moze da odleti u vazduh...

A ti Niko valjda hoces da kazes da je voska sa ovim ministrima procvetala sta li? Pa zasto tebi onda na primer nisu priznali povrede koje si zaradio u ratu?
Raspad nase vojske je proces koji sa zaljenjem posmatram svakodnevno. Nek neko kaze da ovo sto sam napisao gore nije tacno.
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 02:50:18 od pishax »
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Terorizam je bolest pozovite doktora!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
Zastava Sabac-centar sveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
Ja mu samo objasnjavam posto je ocito slep ili sta vec....Da nisma nikog nizasta pitao sto se tice onog poziva a da sam vas dvoje-troje pametnih sta bi vi tako prepametni cvetate od znanja uradili sa Kosovo ocito sam dobio odgovor na to pitanje Prodali!!!!

Slushaj tek-punoletni-dechkonjo ...

Pitao si shta treba uraditi da bi se sprechilo odvajanje Kosova. Dobio si odgovor - pushku u ruke i napred!

Umesto toga ostao si da mrsish po forumu, i da lepish etikete. Poshtedi nas toga, vec, odmah, pozovi one brojeve. Odazovi se vec jednom! Ne stiche se borachka penzija qrchenjem po netu ...

A, verujem da i policija sa zanimanjem prati odziv regruta ...

U pravu je surovi-ali-pravichni Coolrunner ...
Slusaj ti tebi ako se ovo nesvidja imas u gornjem desnom uglu X pa klikni na njega, ja po zna koji put ponavljam da cu otici dole bilo sa Regularnom vojskom ili nekom paravojnom sasvim je sve jedno...Vazno je da se Kosovo odbrani na bilo koji nacin...Diplomatijom ili Ratom meni je svejedno...Vise bih voleo Diplomatijom jer nebi ginuli ali ako vec nemoze sta da sedim kuci i cekam da sutra dodju u moje dvoriste i da me isteruju e pa ja to cekati necu a ti ako hoces tvoja stvar
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања!
Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине!
Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје!
Зато,напред у славу!
За краља и отаџбину! живео краљ!
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Smile
Vojsku su razorili ministri odbrane Zivkovic, Tadic i Prle. Sada skoro i da je nemamo, a '90ih je postojala.
I kupovala se nova oprema, borbena sredsva. Nedovoljno ali koliko se moglo, a sada se nista ne kupuje nego se unistava.
Tadic je licno naredio unistavanje sistema Strela-M.

Niko ovde nije za neke ofanzive vec za odbrambeni rat i to samo ako bude moralo!

Ovde se govori o odbrani Kosova, i to oruzanoj, a da bi to mogli da radimo morali bi prvo da imamo vojsku na Kosovu, sto se ne moze desiti bez ofanzivnih akcija koje bi dovele do unistenja veceg dela nase vojske.
I nije istina da se 90-ih kupovala nova oprema. Tada je vojska svesno unistavana i sredstva su preusmeravana na policiju.
A strela2m je odavno zastarela i zamenili su je moderniji sistemi tipa igla, igla-m itd. I ako nam je to okosnica odbranbenog sistema onda bolje da i nemamo vojsku.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
ja po zna koji put ponavljam da cu otici dole bilo sa Regularnom vojskom ili nekom paravojnom sasvim je sve jedno...Vazno je da se Kosovo odbrani na bilo koji nacin...Diplomatijom ili Ratom meni je svejedno..

Lepo si rekao, cilj je odbraniti, kako god... Ali posto je nemoguce odbraniti ga ratom, onda ti to i nije cilj... Prosta stvar  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
Svako normalan nezeli rat pa nezelim ni ja ali ako do toga dodje sta se drugo moze...A po svemu sudeci jedino nam je jos to preostalo ili da se odreknemo Kosova sto ja sigurno necu ne samo kosova vec ni jednog dela Srpske zemlje
« Poslednja izmena: 04. Apr 2007, 15:54:09 od kasper_dobri »
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Зато,напред у славу!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tri stvari koje nam prije oruzja trebaju
natalitet
natalitet
natalitet
dzaba i naoruzanje ako nema ko s njim da rukuje....
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia N96c
tri stvari koje nam prije oruzja trebaju
natalitet
natalitet
natalitet
dzaba i naoruzanje ako nema ko s njim da rukuje....
Sto posto si u pravu ali mislim necemo dozvoliti da nam tek tako ocepe deo teritorije
IP sačuvana
social share
Војници!
Јунаци!
Зато,напред у славу!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

M70 Ab2 7.62mm+Tromblon

Zodijak
Pol
Poruke 399
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.11
Sto posto si u pravu ali mislim necemo dozvoliti da nam tek tako ocepe deo teritorije
      Ma ko ce normalan to tek tako da prihvati.
                             Smile
Pa nedize se dzaba ovolika frka oko Kosova u celom svetu.
                              Smile
Oni koji zagovaraju kao USA,nezavisnost nase teritorije i sami neznaju sta traze
    u drugim teritorijama,hiljadama kilometara daleko,.....
                 Ali nije ceo svet USA.....
                              Smile
Oni zele da ocepe neotudjiv deo Srbije,mi im nedamo,borba traje,
   a knjiga se zavrsava zatvaranjem poslednje stranice.....

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Smile
Vojsku su razorili ministri odbrane Zivkovic, Tadic i Prle. Sada skoro i da je nemamo, a '90ih je postojala.
I kupovala se nova oprema, borbena sredsva. Nedovoljno ali koliko se moglo, a sada se nista ne kupuje nego se unistava.
Tadic je licno naredio unistavanje sistema Strela-M.

Niko ovde nije za neke ofanzive vec za odbrambeni rat i to samo ako bude moralo!

Ovde se govori o odbrani Kosova, i to oruzanoj, a da bi to mogli da radimo morali bi prvo da imamo vojsku na Kosovu, sto se ne moze desiti bez ofanzivnih akcija koje bi dovele do unistenja veceg dela nase vojske.
I nije istina da se 90-ih kupovala nova oprema. Tada je vojska svesno unistavana i sredstva su preusmeravana na policiju.
A strela2m je odavno zastarela i zamenili su je moderniji sistemi tipa igla, igla-m itd. I ako nam je to okosnica odbranbenog sistema onda bolje da i nemamo vojsku.
Lupas pa rasturas, ne mogu vise da se raspravljam o glupostim.
U svakom slucaju niko ovde nije lud da ide u napad na NATO, a ti ko zelis izvoli!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ja po zna koji put ponavljam da cu otici dole bilo sa Regularnom vojskom ili nekom paravojnom sasvim je sve jedno...Vazno je da se Kosovo odbrani na bilo koji nacin..

ok. svaka cast.
samo odgovori mi na jedno pitanje, al iskreno.
da li bih ja smio da povjerim tebi svoj zivot? da mi ti budes iza ledja kad zatreba? sta znas, koliko si fizicki i psihicki spreman, koliko ti treba da ocistic i sklopis kalas, instaliras rb, kako gadjas? znas li rukovati tromblonom, casom...?

mozes li me vuci na ledjima 10km?

sta ja, ili neko drugi moze da ima od tvog velikog srca? pozeljno je, kako da nije, ali cinjenica je da imamo strasno malo vojnika. kazem vojnika, jer mislim bas na vojnike, ne na navijace zvezde, tipove iz zatvora i komuna i mlade avanturiste...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 19:32:17
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.