Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
Postoji tema o Kosmetskom problemu od zilion strana u kojoj se vec mesecima raspravlja na temu "Sta uraditi sa Kosmetom?" A, to sto si ti mali i drcan, pa te mrzi da pronadjes tu temu... To je samo tvoj problem...
Postoji tema o Kosmetskom problemu od zilion strana u kojoj se vec mesecima raspravlja na temu "Sta uraditi sa Kosmetom?" A, to sto si ti mali i drcan, pa te mrzi da pronadjes tu temu... To je samo tvoj problem...
Ja mu samo objasnjavam posto je ocito slep ili sta vec....Da nisma nikog nizasta pitao sto se tice onog poziva a da sam vas dvoje-troje pametnih sta bi vi tako prepametni cvetate od znanja uradili sa Kosovo ocito sam dobio odgovor na to pitanje Prodali!!!!
Војници! Јунаци! Врховна команда избрисала је наш пук из свог бројног стања! Наш пук је жртвован за част београда и отаџбине! Ви немате дакле да бринете за животе ваше-они више не постоје! Зато,напред у славу! За краља и отаџбину! живео краљ!
Оваква глупост и треба да се закључа. Ценим свачије позитивне идеје у вези Косова, али ова је катастрофа од почетка. Па у чију корист иде та смотра у униформама?! Да после цео свет гледа како Срби само чекају да са неким зарате. Појавио се ниоткуда Андреј Милић, и повео Србе на Косово у велику победу!
Gle aj zakljucaj majke ti...Eto sad imas razlog da zakljucas to si jedva docekao pa lupi Kljuc ili kako to vi kazete Lock
To sa kljucem si u pravu.Sa svim temama koje im neodgovaraju zbog njihovih''misljenja'',''kompleksa'',ili sta vec, odmah zakljucavaju.Ja nisam mogao da verujem u pocetku da je to moguce na ovako velikom i dobrom Forumu, ali onda sam se nazalost uverio.....evo i sad vidim da i ovde prete kljucem.Strasno-sta reci drugo.....