Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:21:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: +Garda SV. Cara Lazara+  (Pročitano 25551 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1577
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
Evo da se i ja oglasim.. pre kljuca Smiley

Psalmopojac David kaze: "Ako je Bog sa nama ko ce protiv nas."

Kosovo je pre svega duhovno pitanje. Sveti Velikomucenik Knez Lazar je sa kosovskim junacima polozio zivot za Carstvo Nebesko, a ne za teritoriju.
Kosovo je samo po sebi sveto-sveta zemlja, ali ta svetost nije sama sebi svrha, vec sluzi da osvecuje verni narod.

Mera zrtve nasih Svetih predaka nije ista kao nasa danas.
Najmanje nam je potreban rat, a najvise nam je potrebna izmena zivota- pokajanje, a toga nazalost najmanje ima.
Manimo se gluposti i budimo sa Bogom, a zemlje ce se po potrebi same dodati..

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
A sta cemo mi ateisti  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1577
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
A sta cemo mi ateisti  Smile
Da se obratite.. postanete pravoslavni  Smile

edit obracenje znaci: okrenuti se u drugom smeru, promeniti mišljenje i nacin zivota, okrenuti se Bogu
« Poslednja izmena: 03. Apr 2007, 23:11:55 od malidebeli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Pogresno si ti shvatio... Ja sam krsten, ali sam ateista... Kao da sam se ja pitao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ja mu samo objasnjavam posto je ocito slep ili sta vec....Da nisma nikog nizasta pitao sto se tice onog poziva a da sam vas dvoje-troje pametnih sta bi vi tako prepametni cvetate od znanja uradili sa Kosovo ocito sam dobio odgovor na to pitanje Prodali!!!!

Slushaj tek-punoletni-dechkonjo ...

Pitao si shta treba uraditi da bi se sprechilo odvajanje Kosova. Dobio si odgovor - pushku u ruke i napred!

Umesto toga ostao si da mrsish po forumu, i da lepish etikete. Poshtedi nas toga, vec, odmah, pozovi one brojeve. Odazovi se vec jednom! Ne stiche se borachka penzija qrchenjem po netu ...

A, verujem da i policija sa zanimanjem prati odziv regruta ...

U pravu je surovi-ali-pravichni Coolrunner ...
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Citat
U pravu je surovi-ali-pravichni Coolrunner ...

Veruj da mi uopste nije drago sto je tako, ali ne vredi zazmuriti i praviti se da ne vidis realnost. Ko je bio u vojsci u proteklih par godina i video cime raspolazeno i kako se obucavamo, sve mu je jasno... To je jos jedan aspekt uzaludne borbe koji sam zaboravio da spomenem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa naravno da je vojska propala kada smo imali Tadica i Prleta za ministre odbrane.
Ali to nije razlog da ne budemo spremni da branimo svoje!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3930
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Pa naravno da je vojska propala kada smo imali Tadica i Prleta za ministre odbrane.
Ali to nije razlog da ne budemo spremni da branimo svoje!
Vojska je propala mnogo pre toga, poslednje sredstvo tehnike koje je kupljeno je bilo jos davne 1987., MiG-29, ne racunam PVO sisteme tipa "Igla" koji su kupljeni kasnije i koji ne znace mnogo. Svi programi razvoja su zaustavljeni ili usporeni tokom 90-ih, dok su neki tek u poslednjih par godina dobili potrebna sredstva za zavrsetak.
Problem je sto mi imamo sredstva da se kopneno odbranimo od napada, dobro, pukli bi i ti znacajno ali bi i naneli znacajne gubitke neprijatelju. Problem je sto vi aludirate na ofanzivni rat sa ciljem povratka Kosova pod nasu kontrolu. To zahteva znacajne pokrete tehnike koja bi u tom slucaju bila nezasticena i NATO avioni bi nam ubrzo unistili sav oklop koji posedujemo. Taj vas juris zvuci herojski i jeste sa dobrom namerom, ali nema sanse za uspeh, samo bi izginulo jako mnogo ljudi na nasoj strani bez da nanesemo znacajne gubitke neprijatelju, a konacan cilj ne bi bio ostvaren.
Ja sam vise za to da idemo sporijim putem koji ce nas verovatnije dovesti do cilja, a taj put je politika. Vec je ocigledno da su nasi diplomatski napori urodili plodom i da plan o nezavisnosti Kosova polako propada. Nemci salju dodatne trupe da se zastite kada albanci shvate sta se desava i krenu da iskaljuju bes na dojucerasnjim saveznicima. Na nama je da sacekamo da se oni raskusuraju, pa onda lagano sprovedemo mirnu reintegraciju, bez mnogo buke i pompe i na nacin koji ce smiriti albanske teznje ka nezavisnosti.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
 Smile
Vojsku su razorili ministri odbrane Zivkovic, Tadic i Prle. Sada skoro i da je nemamo, a '90ih je postojala.
I kupovala se nova oprema, borbena sredsva. Nedovoljno ali koliko se moglo, a sada se nista ne kupuje nego se unistava.
Tadic je licno naredio unistavanje sistema Strela-M.

Niko ovde nije za neke ofanzive vec za odbrambeni rat i to samo ako bude moralo!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
@pishax
Vidis kako ramon,za razliku od tebe,lepo i argumentovano objasni neke stvari u koje se ocigledno vrlo dobro razume,stoga i ne cudi banercic u njegovom potpisu(ako ga nisi primetio),a ti na takvo lepo objasnjenje imas da kazes samo  Smile
E,sad ajde ti bar pokusaj da objasnis,kako su to gore pomenuta trojica razorila vojsku,cisto da znam,jer sam ja sluzio onu Slobinu,da vidimo sta je ko tu rasturio,vidim vec nekoliko puta to pominjes...da li si bio u vojsci,ili to mozda znas iz sredstava javnog informisanja... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 14:21:13
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.