Pa gde su ti nacisti na Uscu o kojima je palamudio U92?
Па где су ти нацисти о којима је крајње необјективно, тендециозно, неистинито, противно свим основним постулатима модерног новинарства извештавао очигледно више него споран медиј по имену Б92?
Zdrava srpska omladina... Znači, ako ja ne bijem ljude po ulici, ako želim da konačno i tolerancija "proradi" u Srbiji, ako ne vičem na sav glas da sam Srpkinja...ako ne pravim spiskove "nepoželjnih"...ja sam strani plaćenik...Cool! Ljubav prema zemlji se iskazuje na skroz drugi način, a od tih velikosrba me boli glava...dok god oni budu aktivni, od naše Srbije neće biti ništa. Ako ljudi žele da izraze svoju volju za legalizaciju ganje...to je njihova stvar...koliko znam, niko od njih nije ruke okrvavio.
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Znači, ako ja ne bijem ljude po ulici, ako želim da konačno i tolerancija "proradi" u Srbiji, ako ne vičem na sav glas da sam Srpkinja...ako ne pravim spiskove "nepoželjnih"...ja sam strani plaćenik...Cool!
Не знам за њихов угао гледања, али што се тиче мог - ако се залажеш за легализацију дроге дајем квоту 15.65 за дуплу шансу - или си наркоманка или ти је мозак величине кикирикија...