Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:38:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: G17 plus: Zabraniti SRS  (Pročitano 21239 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Misevi kad ste dosli na vlast imali ste kakvo-takvo Kosovo i Crnu Goru sa vasim prijateljem Milom, a RS je imala mnogo visi stepen suvereniteta.
Zahvaljujuci vasim izdajnicima ostavljate nam osakacenu Srbiju, bez CG,uskoro i KiM i RS, sa vahabitima na Sandzaku koji divljaju.
Uostalom sto vas brine Kosovo i ostale srpske zemlje kada ste vi Evropejci.
A misevi ste zaista, jer uskoro ni sa mandatima nacionalnih stranaka necete moci da sakupite 126 poslanika.
A cak i da uspete, kakva ce to kolalicija da bude, kada pljujete jedni druge, pljujete po Cedi,Velji,Gej 17,Vuku itd.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@cenimirius

ono za tor... Smile

@marniko82

na vredjanje ti odgovaram istim samo mi je mrsko da pisem....

onaj ko ima vecinu u narodu i iz naroda je zna sta je dobro za narod.

srs nema sve dobre stvari, cak mozda ima i vise losih ali poenta je da cak i te lose strane u srsu su bolje nego najbolje kod drugih i to je tako kako je.

sto se tice vredjanja glasaca srs-a to ti je vredjanje naroda... a ti ako vredjas narod da li iz licnog ili iz stranacgon razloga trebao bi da se zapitas.

ako ti narod smeta i poreklo ti ga se odrekni.

Narod... Tako sirok pojam! I ja pripadam tom narodu ali imam pravo na svoje misljenje. Ako vecina prati Grand paradu, ja necu. Ako vecinu nije briga da li ce moci nesmetano da putuju ili da posluju sa inostranstvom, meni je bitno. Ako je drugima vazno da fantaziraju o Srbiji sa ko zna kakvim granicama, meni je bitnije da se sredi stvar prvo kod nas pa tek onda da se misli o ispravljanju nepravdi. Pa makar 90% ljudi mislilo drugacije od mene ja cu ipak da mislim kako ja hocu i opet cu da budem deo tog naroda.

Ja mislim da je politika radikala put nazad u rane devedesete i zato ih ne volim. I imam pravo na to. Jeste da ih mnogo ljudi podrzava ali to je njihova stvar a ne moja.

Misevi kad ste dosli na vlast imali ste kakvo-takvo Kosovo i Crnu Goru sa vasim prijateljem Milom, a RS je imala mnogo visi stepen suvereniteta.
Zahvaljujuci vasim izdajnicima ostavljate nam osakacenu Srbiju, bez CG,uskoro i KiM i RS, sa vahabitima na Sandzaku koji divljaju.
Uostalom sto vas brine Kosovo i ostale srpske zemlje kada ste vi Evropejci.
A misevi ste zaista, jer uskoro ni sa mandatima nacionalnih stranaka necete moci da sakupite 126 poslanika.
A cak i da uspete, kakva ce to kolalicija da bude, kada pljujete jedni druge, pljujete po Cedi,Velji,Gej 17,Vuku itd.

A da su Sloba i Seselj ostali na vlasti sad ne bismo bili na svetskom u Nemackoj vec bismo organizovali turnir Velika Srbija-Kuba-Belorusija-Severna Koreja. Da ne pominjem da bi se ova velika Srbija sastojala iz Sumadije, Pomoravlja, Z. Srbije i grada BG.

Jos nesto, ko smo to mi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
seme raspada je posejao komunisticki rezim. tesko da nesto sto je vec dugo gajeno ne procveta.
vrhunac procvata tog istog semena je dostigao tokom pro fasisticke vlasti 90ih godina kada su studenti maltretirani jer su zeleli da uzivaju sva ljudska prava, sto se naravno nije isplatilo tadasnjoj vlasti koja se odrzavala DOKAZANOM kradjom izbora. ljudi su kidnapovani i slani na ratista sa kojih se nikad nisu vraclai. teror se sprovodio nad nacionalnim manjinama. o spoljnoj politici da se ne prica bolje...i tako lista ide u nedogled.
cvet je procvetao i evo vam plodovi....
kratkovidi lako zaboravljaju.
jedino nam ostaje da se nadamo da nece cela srbija zaboraviti zversva cinjena nad sopstvenim narodom.
krivi su i ja to zelim da potpisem. da li neko zna gde se to moze potpisati???znam da moze, ali ne znam gde.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
demokratija je volja vecine...

zna se za koga je vecina i to je to!

prihvatam da je zbog lose politike kosovo u stanju kojem je.

trebali smo jedno 99999% puta biti ekstremniji a isto bi prosli kao i sada ali bi barem znali da je siptara u hiljadama a ne u milionima... ali sada to nema ni veze... poenta je da jos djindjic rekao da ce za dan dva resiti pitanje kosova u nasu korist preko svojih demokrata koji vladaju sa sveto...

godine prolaze... vec je proslo vise od pola mandata koliko je milosevic bio na vlasti a svetla nema na kraju tunela
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
cekaj, da li tiiskreno verujes da u slucaju da mi nismo ubijali siptare, a da su samo oni nas, ne bi se sve zavrsilo u nasu korist?
da nismo ubili ni jednog siptara, mislis li da bi bilo ovoliko iseljenih srba iz domova?
nego smo mi tvrdoglavo, po principu: "Srbija se saginjati nece"(iako nas gaze najvece sile sveta)...
dobar si diplomata ako znas da ocenis sta je najbolje za tvoj narod, a ne ako si ponosan i ako se pred jacim kur..is
pre fasisticke vlasti, industrijski smo bili 10 godina ispred madjara, posle iste smo 20 godina iza....rastureni smo. da su pametni a ne ponosni ljudi upravljali drzavom, srbija bi bila 300% bogatija. I to je nacin na koji oni ispoljavaju ljubav prema svom narodu? time sto su ga visestruko puta ojadili?
dok je djindjic bio ziv....
svi pravni uslovi su ispunjeni da se sovinisticka, pro fasisticka stranka ukine.
pa evo ti izjava njihovog pristalice: "rtrebali smo pobiti 100 puta vise siptara" zbog ovakvih se i treba ugasiti stranka, to su reci mrznje koje ne doprinose razvoju i napretku ne nase zemlje nego nicega...to je onaj inferiorni deo populacije koji je u srbiji u vecini... ljudi nisu jos dovoljno sazreli da shvate sta je kapitalizam i demokratija... puno slobode donosi i puno odgovornosti.
ubili ste nam drzavu. za to treba d platite vasim postojanjem!
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
ovo za kosovo sto sam napisao, nisi dobro protumacio a necu da pojasnjavam jer je offtopic.

Kraljevicu Marko (ne zaboravi da je on bio turski vazal) , da razjasnimo neke stvari...

u srbiji nije anarhija ili neko tamo uredjenje koje omogucava da se gase stranke ko i kada hoce.

to nije mogao ni milosevic da uradi a bio je apsolutni vladar Srbije.

ni jednu stranku nece ugasiti drzava vec narod. imas primera na hiljade za to.

sto se tice onog dela sto si citirao... ko je srusio grcku i rimsku imperuju?

pa jel ti mislis da se sa siptarima trebalo pregovarati?

kako oni e mi smo trebali biti jos gori... i to nema veze sa strankom vec sa principom i ocuvanjem i opstajanjem!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 U skupstini srbije SRS ciji je osnivac bosanac za koga se tvrdi da je hrvat i koji je jos uvek PREDSEDNIK ove stranke napada ministarku koja je hrvatica??
Sef poslanicke grupe G-pljus objasnjava da je Srbija jos uvek Srbija i Crna Gora
ali sada bez Crne Gore?
Ministar policije Crnogorac vitla srpske pevacice po granicnim prelazima i izdaje
naredjenja o pracenju (spijuniranju) srpskih drzavljana a o cipovanju srba preko
stocnih pasosa zvanih moderne licne karte? Znas li ko ti je danas presao granicu
pita ministar sto znaci da ima i druge dostavljacke sluzbe koje ga bolje obavestavaju nego policija na granici.Predsednik drzave Crnogorac iz Bosne opominje razularenu KLEPTOKRATIJU koja sada vlada ovom tkzv.drzavom da
skrati jezicine.U zemlji Srbiji su na vlasti doslje koje se bore za vlast i pljacku
a zadnja briga im je prosperitet srpskog naroda koji sve ovo placa i trpi.Strana pamet je srbiju i ranije vodila u propast a Beograd je oduvek bio pun stranih protuva zeljnih vlasti i lopovuka.Bratstvo i jedinstvo u esnafu lopuza i probisveta
ne priznaje granice vac sebi stvara leglo kao i svi paraziti na grbaci (srpskog naroda) domacina.Jedina je uteha da ce recene doslje proci kao i dahije a Beograd jos jednom ociscen od okupatora sa strane ali i domacih izdajnika jer ipak je to istoriski gledano Srpski grad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Potpisi za ukidanje radikala       
Beograd -- G17 plus je u minut do dvanaest počeo sa prikupljanjem potpisa građana za zabranu Srpske radikalne stranke.

Potpredsednik G17 Mlađan Dinkić očekuje reakciju svih državnih organa na nedavni napad poslanika Srpske radikalne stranke Zorana Krasića na ministarku poljoprivrede. "Mi se ne borimo protiv jedne političke partije već protiv govora mržnje i povratka Srbije u devedesete godine", rekao je Dinkić prilikom potpisivanja peticije. Potpisi se prikupljaju u Knez-Mihajlovoj ulici.

U G17 kažu da žele da pokažu da Srbija nije onakva kakvom je predstavljaju radikali i pozivaju sve građane i proevropske stranke da se uključe u akciju prikupljanja potpisa.

Funkcionerka te stranke Snežana Plavšić-Stojanović očekuje da državni tužilac pokrene postupak za zabranu radikala nakon što je njihov poslanik Zoran Krasić u Skupštini na nacionalnoj osnovi vređao ministarku Ivanu Dulić-Marković. "Pozivamo Srbiju da ne pušta više primitivizam i šovinizam i sve ono što Srbiju vuče u prošlost’’ rekla je Snežana Plavšić-Stojanović.

Inicijativa mladih podnela krivičnu prijavu

Nevladina organizacija Inicijativa mladih za ljudska prava podnela je krivičnu prijavu protiv Zorana Krasića, poslanika Srpske radikalne stranke u Skupštini Srbije, zbog krivičnih dela izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i povrede ravnopravnosti građana Srbije.

Kako je saopštila ta organizacija, krivična prijava podneta je Okružnom javnom tužilaštvu u Beogradu u četvrtak sa obrazloženjem da je Krasić, istupom u Narodnoj skupštini u utorak 6. juna, načinio krivična dela, a da je Krasićevo ponašanje bilo, takođe, u suprotnosti sa odredbama Ustava Srbije, Povelje o ljudskim i manjinskim pravima i Međunarodnog pakta o građanskim i političkim pravima. Inicijativa mladih poziva Skupštinu Srbije da oduzme poslanički imunitet Krasiću, kako bi odgovarao za navedena krivična dela.

Opštinsko tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv Krasića zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo povrede ugleda naroda, nacionalne manjine ili etničke zajednice. Inicijativa mladih smatra da to nije odgovarajuća kvalifikacija za ono što je Krasić učinio,  zbog čega je i podnela ovu krivičnu prijavu. Za krivična dela za koja Inicijativa tereti Krasića zaprećene su kazne do osam, odnosno do pet, godina zatvora.

Inijativa mladih jedna je od osam nevladinih organizacija za zaštitu ljudskih prava koje su podnele zahtev Ustavnom sudu Srbije za brisanje Srpske radikalne stranke iz registra političkih partija.

Mićunović: Svađe u korist radikala

Predsednik Političkog saveta Demokratske stranke Dragoljub Mićunović očekuje da će tokom juna početi razgovori sa premijerom Srbije Vojislavom Koštunicom i njegovom Demokratskom strankom Srbije oko rešavanja ključnih pitanja u državi.

Mićunović je za novosadski "Dnevnik" rekao da bi, u slučaju da se u tim razgovorima postigne dogovor da se na jesen donese ustav, u decembru trebalo da se održe novi izbori. Prema njegovim rečima, nastavljanje međusobnog rata demokratskih stranaka odvešće glasače u apstinenciju, koja jedino odgovara radikalima.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
@nbns pa da, vidim kako smo prosli jer sa njima ne treba pregovarati...
pa vi ne mozete da naucite na greskama. koliko ste ratova izgubili? to je ta politika koja nas je unistila.
pametni uce na nudjim greskama, glupi na svojim, a koliko moras da budes glup da ne naucis ni na svojim? Smile Smile Smile
i kakve veze ima sto je kraljevic marko bio vazal???? Smile pa sta ti mislis, sad je volim turke zbog mog nicka??? pa najsmesniji si na svetu.
ovo i je nick sa drugih foruma koji nemaju veze sa politikom, tako mi je palo na pamet jos pre 2 godine...

narod nije mogao hitlera da ugasi iako je zeleo. ne bismo imali uzese u svetu da je narod imao snage...
slicnu politiku vode i nasi fasisti.
KRIVI SU!!! potpisujem!
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ne znam kako neko moze da pomisli da na politickim temama bude smesan i duhovit... ali dobro. ako je to tebi zabava onda svaka cast.

ovo sto se tice ratova i to ... prazna prica...

mene interesuje ko to mi ?

@dragan7557

malo je apsurdno da je seselj htvat a da mrzi hrvate a voli srbe ... zar ne ?
malo je glupo da osnuje stranku sa prefiksom srpska
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 20:38:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.