Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:41:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: G17 plus: Zabraniti SRS  (Pročitano 21214 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
Ma sta se ti nbns tu povlacis kao neka Srbenda?Mislim pokusavam da se obuzdam i da ti nista ne napisem ali ovo je prevrsilo svaku meru.....

Sta ti si za Srbiju?KO si ti da kazes ko je za Srbiju a ko nije, sta na celu ti pise da ste vi veci srbi od nas ostalih?Dosta mi je vise vredjanja vas tkz srba iz radikalne stranke koji ste se nasli samo u ratovima da biste bili ratni ili politicki profiteri....Cinjenica je da ste vi izdali ovu zemlju, njene interese i njen narod nekoliko puta i umesto da se pokrijete usima vi i dalje hvalisate se svojim takozvanim cojstvom kojeg nigde niste pokazali....Srpska radikalna stranka je jedna od najveih politckih prevarama i zala pored HDZ-a, SPS-a, JUL-a i Alijine stranke koji su se pojavili na pocetku 90-ih i sto se mene tice sve te huskace ratova je trebao narod u svojim drzavama da osudi zbog izdaje svoga naroda sto ga je vodio u ratne sukobe, glad nemastinu i bedu (u svakom pogledu).....

Smile

Radikali smatraju da su oni jedini koji vole Srbe i Srbiju, sto znaci da nas ostalih 2/3 stanovnika ne volimo ni sami sebe ni svoju zemlju...  Smile

ovo je za obojicu...

dokazaliste i na prakticnom i na moralnom primeru koliko vredite...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Dosmanlije zabranite ovo  Smile

Гордана Поп-Лазић: Даме и господо новинари, Српска радикална странка делује, као што знате, на просторима Републике Српске, Црне Горе а од скоро и у Македонији под називом Радикална странка Срба у Македонији, и ово је лого те партије. Председник је господин Драгиша Милетић, који седи са моје леве стране. И како су заказани парламентарни избори у Македонији за 5. јули, наша странка, односно Радикална странка Срба у Македонији имаће своје листе на две изборне јединице, изборној јединици 1 и изборној јединици 2. На изборној 1 од укупно 20 кандидата на посланичкој листи, колико је законом предвиђено да буде, 12 је припадника македонске националности и 8 је припадника српске националности, а на челу се налази господин Ангеле Јовановски. На изборној јединици 2 је носилац листе господин Драгиша Милетић, председник, и на тој листи се налази 6 припадника македонаске националности и 14 припадника српске националности. Идеолошки, политички, економски, социјални програм је потпуно исти као програм Српске радикалне странке у свим српским земљама.

То је још један од доказа да Српска радикална странка нема никакав проблем на националној основи. На идеолошкој да, али на националној апсолутно никакав.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Можемо да волимо или не волимо СРС, али они су најјача политичка странка у Србији.

Не може нико па ни Г17 + да оспори вољу већине грађана.

Мишљења сам да се они плаше радикала.

Чињеница је да што се више пљувало по радикалима, излазили су јачи.
Ne stoji ta prica. G17 nije stranka koja ima 10% pa da sad ima razloga za strah. Oni su davno politicki mrtvi i trajace koliko i ova vlada. G17 u sustini udara samo kontru DS i DSS pa da na sledecim izborima oni ludaci pokupe 40% i vise glasova. Nemaju pojma sta rade...
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

se ipsum vincere pulcherima res est

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 3624
Zastava Periferija razuma
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
Citat
da li ste se vi, petokolonasi, zapitali ili da li ste vi uopste culi kome je upuceno sve ono sto je upucneno a necu da pominje sta jer znam da vas 80% nema pojma... ?

Дечко, пар нас са форума, а који не спадамо у љубитеље радикалних идиотарија, смо учесници скоро свих ратова (гле чуда, на српској страни). Молим те да са више поштовања говориш о нама. Јеси ли ти икада ј*** нешто ван свог тора?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2006, 02:26:41 od cenimirius »
IP sačuvana
social share
Na silu ne biva...al, ne se znaje - Заре игра.
Ћклај  конза
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Ma sta se ti nbns tu povlacis kao neka Srbenda?Mislim pokusavam da se obuzdam i da ti nista ne napisem ali ovo je prevrsilo svaku meru.....

Sta ti si za Srbiju?KO si ti da kazes ko je za Srbiju a ko nije, sta na celu ti pise da ste vi veci srbi od nas ostalih?Dosta mi je vise vredjanja vas tkz srba iz radikalne stranke koji ste se nasli samo u ratovima da biste bili ratni ili politicki profiteri....Cinjenica je da ste vi izdali ovu zemlju, njene interese i njen narod nekoliko puta i umesto da se pokrijete usima vi i dalje hvalisate se svojim takozvanim cojstvom kojeg nigde niste pokazali....Srpska radikalna stranka je jedna od najveih politckih prevarama i zala pored HDZ-a, SPS-a, JUL-a i Alijine stranke koji su se pojavili na pocetku 90-ih i sto se mene tice sve te huskace ratova je trebao narod u svojim drzavama da osudi zbog izdaje svoga naroda sto ga je vodio u ratne sukobe, glad nemastinu i bedu (u svakom pogledu).....

Smile

Radikali smatraju da su oni jedini koji vole Srbe i Srbiju, sto znaci da nas ostalih 2/3 stanovnika ne volimo ni sami sebe ni svoju zemlju... Smile

ovo je za obojicu...

dokazaliste i na prakticnom i na moralnom primeru koliko vredite...

Ti mislis da znas bilo sta o meni osim sto se ne slazemo politicki? Otkud ti pravo da lupas? Tako i ja mogu o tebi (mozda ispravno, mozda neispravno ali u svakom slucaju bez ikakvog prava) da zakljucim da imas ispodprosecan IQ zato sto je prosecan radikal takav. Zakljucivanje bez dovoljno podataka je opasan posao.

Drugo, nisi mi odgovorio, ko daje pravo radikalima da odredjuju sta je dobro za Srbiju i Srbe a sta ne? 

То је још један од доказа да Српска радикална странка нема никакав проблем на националној основи. На идеолошкој да, али на националној апсолутно никакав.

Da da, kao sto nije bio problem nazvati nasu ministarku ustasom?  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
Ako je neko danas kojim slucajem bacio pogled na treci kanal i skupstinu shvatio bi da bi trebalo onu skupstinu zapaliti zajedno sa svim poslanicima.
Hm da jedino skidam kapu Predragu Markovicu sto je uspio nekako da smiri onu bagru lopova, prostaka itd. Ne zna se ko je bio gori dal SRS ili G17+  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Tihi protest!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5132
Zastava Majevica
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Ericsson T28
E tako ti je to kada poslanici SRS pocnu govoriti istinu! Nema ta minisarka sta da se pretvara! Neka fino kaze jeste brat mi je bio u zengama, sta ja mogu! E to ti je ta politika kad se trebalo dokazati na nacionalnoj osonovi tad se nije puno razmisljalo sta vrijeme nosi! I sad kad je uhvacena pokusava iscenirati nesto! One svoje fanatike tjera na poslanike SRS! a posto su poslanici SRS postali tolernatni , nisu trazili svoje fanatike da ih zastite! inace da su pozvali ja bih se prvi odazvao, da kao Pilipenda stapom potvrdim to vase opredjeljenje!   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
Кажу мишеви ..... "мачке треба укинути ..... недају нам на миру да крадемо сир из подрума"  Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
HTC Touch HD, Luna
@cenimirius

ono za tor...  Smile

@marniko82

na vredjanje ti odgovaram istim samo mi je mrsko da pisem....

onaj ko ima vecinu u narodu i iz naroda je zna sta je dobro za narod.

srs nema sve dobre stvari, cak mozda ima i vise losih ali poenta je da cak i te lose strane u srsu su bolje nego najbolje kod drugih i to je tako kako je.

sto se tice vredjanja glasaca srs-a to ti je vredjanje naroda... a ti ako vredjas narod da li iz licnog ili iz stranacgon razloga trebao bi da se zapitas.

ako ti narod smeta i poreklo ti ga se odrekni.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米

Galup: Radikali ubedljivo vode
8. jun 2006. | 14:21 | Izvor: FoNet

Beograd -- Srpska radikalna stranka uživa podršku 40,2 odsto a Demokratska stranka 21 odsto ispitanika, pokazalo istraživanje javnog mnjenja.

Na osnovu majskih istraživanja rejtinga stranaka koje je uradila agencija za istraživanje javnog mnjenja Galup International, na trećem mestu po podršci građana je Demokratska stranka Srbije, sa 10 odsto podrške, zatim Socijalistička partija Srbije, sa 6,1 odsto i G17 plus, sa 4,7 odsto.

Ispod cenzusa su Nova Srbija, sa podrškom 3,8 odsto građana, Srpski pokret obnove, 3,1 odsto, dok bi za Pokret snaga Srbije glasalo 2,8 odsto građana, precizira se u analizi Galupa.

Ovakvo političko raspoloženje se zasniva na istraživanju javnog mnjenja sprovedenom od 16. do 22. maja 2006. na uzorku od 2.200 ispitanika na teritoriji Srbije.

Ispitanici su ocenjivali i političke ličnosti i na prvom mestu je zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić, o kome 54 odsto ima negativno, a 45 odsto građana pozitivno mišljenje. Sledi funkcioner radikala Aleksandar Vučić, o kojem 60 odsto misli negativno, a 40 odsto ima dobro mišljenje.

O predsedniku Srbije Borisu Tadiću 63 odsto ispitanika ima negativno, a 37 odsto pozitivno mišljenje, a prati ga članica Predsedništva DS-a Ružica Đinđić o kojoj 66 odsto ispitanika ima negativno, a 31 odsto pozitivno mišljenje. Od ukupnog broja ispitanika, 69 odsto ima loše mišljenje o premijeru Srbije Vojislavu Koštunici, a 30 odsto pozitivno mišljenje.[/ Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:41:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.