Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Фудбалски клуб Партизан  (Pročitano 672755 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia E72
Их Ласере, куд не помену ни Јагодину ни Јавор... Нег' баш клуб који је реално наш Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Empti fascinira me količina tvog samoobmanjivanja. Smile Da li je moguće da je par navučenih pobeda i jedna poštena nad Partizanom dovoljna da se nazire kao nešto što Zvezdu vadi iz krize u kojoj se nalazi već 20 godina? Ja ne znam da li si svestan da je JEDINO Zvezda gubila na kvalitetu u tom periodu. Pitaj nekog od 30+. Partizan u tom periodu nije imao kvalitetnije igrače nego sada (Duljaj excluded). Dominacija Partizana je isključivo posledica (ne)rada u Zvezdi. Sve činjenice. Ovih 4-5 relativno boljih utakmica protiv protivnika koji igraju ko kurac (bez izuzetaka) koje ste odigrali ove polusezone   nije boljitak! To je umanjivanje lošitka, ako me razumeš. Kako da kažem slikovito: zvezda 2001 4:1 zvezda 2011, partizan 2001 1:1 partizan 2011.

Дал је чаша полу пуна или полу празна...за мене је и умањивање лошитка-бољитак  Smile
Дотакли смо дно дна од оног дна испод муља и сад су нама ове гокурацутакмице у којима лагано побеђујемо ихахај успех,а победе у дербију, бонус.

Јес да немам 30+ (ал ту сам негде) ја ипак памтим како је Звезда играла и за мене је то репер,а то није ни она игра код Муслина,Зенге,па на овамо,све до сад код Робија. О томе Емпти прича...

Ми бре 19 корнера и 20 и кусур шутева нисмо имали ни против Цара Константина у првом колу купа Србије а камоли у Суперлиги већ једно чек да избројим,4....6...7...11год.

Све и да избегавамо то,оптимисти смо па макар се то звало и самообманивање  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ај прво Ласеру да кажем.. Утакмицу нисам гледао, немам Арену а нисам имао ни пребијене паре да одем до КГа. То што инсинуираш не верујем да стоји, Металац је "највашији" клуб у лиги. Ал ево нека буде да стоји, нек смо и наместили за победу. То код мене ништа не мења. Ја бре чекам 10 година да Звезда заигра фудбал, макар била и 5. на табели. Очију ми мојих е, не бих имао ништа против.

Ово и за Диаса може да буде одговор. Јесте, Звезда је сада лошија од оне Звезде из 2001, али само у 2 ствари - у играчком кадру и у финансијама. Откад ја пратим Звезду фудбала нема нигде, игра се нека батађористичка верзија лоптања помоћу ногу. Дакле и 2001 са Муслином, и не знам које са Зенгом и са Бајевићем и са Јанкосанима и свима осталима, ама баш свима. Фудбала нигде. Звезда сада када је у свему слабија него тад игра фудбал. Ја задовољан. Ја не знам дал ви можете то да препознате. Дакле није битно која је на табели, дал је Металца добила 7:0 или једва 1:0 у 80. минуту. Мени, значи мени не знам како ви гледате на то, је битно како Звезда игра. Резултат ми је на другом месту, јер кад Звезда буде играла како ја мислим да треба да игра резултат неће изостати. А Звезда сада тако игра. Ту има рупа колко оћеш ал то је резултат дугогодишњег пропадања. Играчи лоши и то више Бог Исус не може научити да игра фудбал. Ал полако, за бар минималан опоравак треба 2-3 године људи.

Ја сам мислио да сте ви на том путу кад ви издржасте 6 месеци само. 3 године вас нисмо добили, ал ео да се фокусирам на јесен и Станојев мандат. Дакле пред сваки дерби ја сам леву руку и оба ока био спреман да ставим на то да ћете нас разбити. Резултат мање-више, и сад мислим да ћемо ми бити бољи ал резултат не бих прогнозирао. Ал тад сте били стварно бољи. Играли сте одлично, не добро него одлично, имали сте тог Моа који је био један једини јединствени такав играч у целој лиги, и он је човек држао целу вашу игру, ко што сад то ради код нас Евандро. И захваљујући њему ви сте газили у лиги. Можда сте намештали ал не можеш то да наместиш да одиграш добро, можеш да наместиш да се ови не труде ил да судија свирне пенал ил тако нешто. Ал како год да окренеш теби треба одређен квалитет да би одиграо неке ствари а ви сте те ствари радили јесенас. Стварно сте били добри, и за мене је сваки дерби унапред био одлучен јер ми против Моа нисмо могли. И сваки јебени пут сте нас тотално надигравали, сакривали сте лопту а наши су били немоћни. А управо то сада Звезда ради. Чак мислим да ради и боље, доста боље. Просинечки играчима убија те неке батађористичке навике, учи их да не буду лењи да не стоје након што предају лопту већ да стално учлествују у игри. То ниједан тренер у овој земљи са својом екипом није радио у последњих 10 и више година. Значи Роби је у Звезди завео фудбал и то је оно што ја ценим. Нема везе ово моје одушевљење са резултатима, јебе се мени и за куп и за победу и за овај низ у првенству, па и за титулу. Милион пута сам на нашој теми писао како је титула безвредна. А сад ако је узмемо то је плус, а и да је не узмемо ја ћу опет бити задовољан. Дакле никакве везе нема победа од 4:0 или ово мучење од 1:0 или губитак од само 5 бодова, ја то гледам другачије, фудбалски а не математички.

едит: ео овај зна унапред шта ћу да кажем
Citat
Јес да немам 30+ (ал ту сам негде) ја ипак памтим како је Звезда играла и за мене је то репер,а то није ни она игра код Муслина,Зенге,па на овамо,све до сад код Робија. О томе Емпти прича...

Ми бре 19 корнера и 20 и кусур шутева нисмо имали ни против Цара Константина у првом колу купа Србије а камоли у Суперлиги већ једно чек да избројим,4....6...7...11год.

Игзектли.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 01:49:18 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1904
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung 
Citat
Ја бре чекам 10 година да Звезда заигра фудбал, макар била и 5. на табели.
Smile Smile
IP sačuvana
social share
"na čelu vojnog muslimanskog tima koji su osnovale ustaše sada će se nalaziti jevrej"
Grobari gangsteri.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
E sad... i Isus je imao "najnjegovijeg" apostola pa ga je ovaj prodao za 30 para.

Pogledaj klip i budi realan. Ko koga čuva? Šta radi goša?
http://youtu.be/cbZBI1CBfCU

Ovo što kažeš za igru je do neke mere ok. Mnogi timovi iz Evrope igraju fudbal a uz to postižu i rezultate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.16
mob
HTC Sensation

Pogledaj klip i budi realan. Ko koga čuva? Šta radi goša?
http://youtu.be/cbZBI1CBfCU

Пријатељу мој,опет ти о томе,пази:

Кад се намешта утакмица,причали ми гробари неки  Smile онда би пао гол у 3.мин и онда би се мрљавили ја теби-ти мени целу утакмицу,биле би 3 добре шансе од којих би једна била за Металац и свима лепо,ми узели бодове,Металац као показао зубе,били равноправан противник курацпалац,а не овако,да нам продају текму и још да се игра викторије,трпали их одакле стигли..не иде то баш тако.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Ja ти опет кажем да мени то ништа не мења. Ево нека буде да смо ми ово наместили а ви Суботицу. Како смо ми одиграли ову текму а како ви ону? Каква је била игра Звезде а каква Партизана? Мене то занима, резултат мање.

Иначе мислим да треба да најурите управу ако не освојите титулу. ЛШ + 7 милиона значи да рутински треба да са +5 приведеш посао крају и да се приде опако појачаш и догодине прошеташ кроз лигу и можда узмеш који бод-два-три у Европи. Из ове перспективе ја мислим да ви ништа од тога нећете урадити. Ал у сваком случају неосвајање титуле је тотални пораз када се погледа у каквој је ситуацији зимус био Партизан у односу на остале.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Tel.Me Your.Number
Jesi li gledao obe tekme? Je l' isti kvalitet protivnika? Please...

Kako bre da najurimo upravu? Pa prošle sezone smo izgarali tolike novce sa tom istom upravom... posle koliko godina.
Totalni poraz... prikladniji izraz bi bio splet okolnosti, zar ne?

brate malkine je l' to iz nekog udžbenika? Mora sve pred tekmu da se odradi?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2011, 02:15:03 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
Није исти квалитет. Иначе Звезда је тако играла и против Партизана, никакве промене, све текме су нам пресликане, дла против вас ил против једне Инђије небитно је.

А који је то сплет околности? Шта се десило и ко је крив за то што се десило? Ако не освојите титулу неко мора да лети, тоталан пад вам се десио и треба наћи кривца за то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

NHL MAN

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 8290
Zastava Panama
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.204
mob
LG L9
koliko su se radovali navijaci zvezde kao u bariju 91, Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 52 53 55 56 ... 915
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.